Şimdi buraya birşey yazicam.100 kişi lincleyecek.Sevismek serbest ama bebeğini gözünün önünde çeke çeke almalarına gönlü razı.Bu dünyanın öbür tarafı da var.Merhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
Eltinle aran iyiyse sadece dertleşmek için konuşabilirsin işine karışmak için değil. Koskoca insan zaten kararlarını verebilir bir sıkıntısı varsa destek olabilirsin. Onun dışında yok doğursun kayınvalidene versin vs böyle bir saçmalık olamaz. Belkide kadının evliliğinde sıkıntı var böyle durumda dünyaya gelmesi daha sıkıntılı. Dediğim gibi sadece dertleşip destek olabilirsin belkide iyi gelir kadınaMerhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
Karisma konusuna gelince böyle birşey duydum.Haddime değil ama bak böyle yaparsna şöyle olur diye nasihat edip uyarirdim. Pişmanlığı ve günahı ona kalırdı.Şimdi buraya birşey yazicam.100 kişi lincleyecek.Sevismek serbest ama bebeğini gözünün önünde çeke çeke almalarına gönlü razı.Bu dünyanın öbür tarafı da var.
Kocanız çok istiyorsa konuşsun madem burnunu sokacak birini arıyor kendi yapsın bunuMerhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
elti değil eşi yaymıştır aileye. Kadında eşine söylemek zorunda aldırmak içinAldırası varsa niye tüm aileye gebeliği ilan etti o da tuhaf. Ta 3-4 aylık olana kadar söylemeyen de çok..
demek çok yeni gebeliği ve herkes biliyor masallah
Evet ikisini ilgilendirir kadın beni aramadı hamile oldugundan haberim bile yoktu bir anda kaynanam esimi aradı konustular esimde bana boyle dedi benim samimiyetim bile yokBu iki kişiyi ilgilendiren bir durum.
Kim eltisinin lafıyla böyle bir meseleye karar verirki, sizi neden dinlesin.
Aranız iyiyse arkadaş gibiyseniz dertleşirsiniz de anladığım kadarıyla öyle birşey de yok.
Niye bu kadar dile döküldülerse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?