Özel klinikte sorun olmaz.Siz karışmayın çok istiyorsa kocanız konuşsun madem
Büyük ihtimalle kadın sadece kocası ile paylaşmıştir durumu oda tüm sulaleye yaymis galiba, bebeği istediği için heralde zaten eş rızası olmadan almıyorlar bebegi.
Koca sülale bir olay olsa da hareketlensek diye bekliyormuş bence.bazı aileler böyle olayları seviyor.Evet ikisini ilgilendirir kadın beni aramadı hamile oldugundan haberim bile yoktu bir anda kaynanam esimi aradı konustular esimde bana boyle dedi benim samimiyetim bile yok
korunsamış keşke yani millet çoçuk diye çıldırıyor her neyse sizi bağlamaz ne halt yerlerse yesinler siz konunun dışında kalın eşin kötü kalplisin derse de kime göre neye göre ? üstüme vazife olmayan şeylere girmiyorum de geçMerhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
duruşunuz doğru ne derse desin siz dahil olmayınMerhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
KarismaMerhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
Bebeğini gözü önünde çeke çeke almak? Bebek?Şimdi buraya birşey yazicam.100 kişi lincleyecek.Sevismek serbest ama bebeğini gözünün önünde çeke çeke almalarına gönlü razı.Bu dünyanın öbür tarafı da var.
Ay ne saçma şey.Evet ikisini ilgilendirir kadın beni aramadı hamile oldugundan haberim bile yoktu bir anda kaynanam esimi aradı konustular esimde bana boyle dedi benim samimiyetim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?