Eltimin gebeliği

Çok dogru bir tutumdasınız . Eltimin benim gebeliğime kürtajıma karışması beni cinlendirirdi. Kürtaj zaten zor bir karar hamilelikte hormanlar fora konuşmaya kalkarsanız pek de iyi tepki göremeyebilirsiniz. Eğer aranız iyiyse fazla derine girmeden nasılsın birşeye ihtiyacın var mı diye sormanız şık olabilir. Ama kesinlikle şahsi yorum getirmeyin . Ayrıca ne mana yani hamile kalırken kocanıza mı sordu da şimdi sizi dinleyecek. Aynen böyle iletin cok bilmiş eşinize de.

Allah bu aileyle size sabır versin demeye geldim. Doğrusunu herkes söylemiş zaten.

Ha ben şahsen kürtaja karşıyım (tecavüz vs yok ise) ama herkesin doğrusu kendine.

Doğur bana ver nedir, bu konu niye herkesin dilinde ve kürtaj gibi bir konuda kim takar eltisini... Hem akılsız hem cahiller. Beyefendi ikna edemeyince ailece prese başlamışlar. Adam olsun da karısının gönlünü kendi etsin.

Haklısın, bakacak sen değilsin doğur diye baskı yapman saçma olur.
Ama eltinle aran iyiyse arayıp neden aldırmak istediğini öğrenip konuşup destek olabilirsin.

Kürtaj sevimli bir durum değil elbette ama üzerine söz söylenebilecek bir karar da değil .

O değil bu durumu niye herkes duydu ben ona şaşırdım . Tabiki karismamanizi öneriyorum .

Özel klinikte sorun olmaz.

Empati yaptım. Şu an çocuk istemiyorum ve her şekilde korunuyorum. Ama oldu ki hamile kaldım şu an benim o çocuğu doğurmam o çocuğa yapabileceğim en büyük saygısızlık olur. Çünkü hazır değilim, çünkü evliliğim daha tam oturmadı , çünkü maddi gücümüz henüz yeterli değil. Eskaza böyle bir olayla karşılaştım ve gebeliğimi sonlandırmak istedim. Eltim kalkıp benimle böyle bir konuşma yapmaya kalksa onun ağzına ederim. Bir daha selam dahi veremez. Hele hele o kv'nin söylediği doğur ver lafını var ya ona öyle bir yediririm ki. Kimse karışamaz bu benim kararım. Eşim harici kimseye laf ettirmem ki bence burda önemli olan kadının kararıdır. Çünkü biliyoruz ki bir baba ve anne asla aynı olmuyor kadının tüm hayatı değişiyor.

korunsamış keşke yani millet çoçuk diye çıldırıyor her neyse sizi bağlamaz ne halt yerlerse yesinler siz konunun dışında kalın eşin kötü kalplisin derse de kime göre neye göre ? üstüme vazife olmayan şeylere girmiyorum de geç

duruşunuz doğru ne derse desin siz dahil olmayın

Eşler arasındaki meseleye karısmayın tabii ki dogru yoldasınız.Gecenlerde ben de konu acmistim arkadasim bosanacak hamile nasil destek olabilirim diye meseleye karisma dediler esinin ne mal oldugunu bildigim halde boşan ya da boşanma demedim gectigimiz hafta barıştılar boşan diyip kötüleseydim ben kötü olurdum.Sizin mesele de o hesap aldırma dersin aldırır X ikna etmedi beni olur ya da tam tersi bu durum olur X kiskandı olur hic karışmayın

Karisma

Yahu ne saçmalıktır bu, kimileri de kocanız çok istiyorsa kendiniz konuşsun falan demiş, kocanıza da düşmüyor bu konuda konuşmak. Karı-koca hariç hiç kimseye düşmüyor.
Kaynım benim doğurup doğurmamamla ilgili yorum yapsa bu ne hadsizlik derim, benden önce eşim büker onun kulağını. Nasıl ilişkiler bunlar ya...

Evet ikisini ilgilendirir kadın beni aramadı hamile oldugundan haberim bile yoktu bir anda kaynanam esimi aradı konustular esimde bana boyle dedi benim samimiyetim bile yok
Ay ne saçma şey.
Samimiyetiniz bile yok sizi de dahil ediyorlar ki samimi olsanız bile size fikrinizi sormazsa ne diyebilirsiniz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…