Eltimin hakaretleri

hıc cevap vermeyın bırakın baya bı yazsın o msjların hepsını saklayın
o mesajların zamanı gelıcek

Kiskaniodur o seni hepsimi boyle bunlarin yaa benmkide benden 7 8 yas buyuk bi hareketini 10 sehir birden duyuyo bunun sayesinde 1e 1000 katio adi kari aksama kadr evde cani sklıo ben isteyim kudurunca anasi aklina gelince bana sario ökuz gibi ayni yiyip yiyp toto buyutuo anca enerjisi ceneye vurmus cahil cahil deli gibi konusuyo

valla hakaret davasi acmayi dusunuyorum diye yazini okuyunca icimden yuru beee dedim :) ama bu olay lafta kalmamali icrata gecin ... eltiyse adi ustunde ''el '' kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki olmadigi gibi ''el''tinizinde etmeye hakki yok. mahkemeye kadar goturmeseniz bile onun eline hakaret davasi celbi gelmesi yeterlidir diye dusunuyorum ....

Sizi kafasına fena takmış. Dava açmaya değmez. Kavga etmek için sizi kışkırtıyor. Cevap bile vermeyin.

Eltimle aynı Binadayiz
Çoğu benim hakkımda konuştuğu lafları duydum
Sonuç araya mesafe koydum ben gitmeyince oda gelmedi evime
Böyle çok daha iyiymiş
Konuda bazı şeyler eksik gibi geldi
Bu olayın başı vardır
Ozaman tavrını koysaydin
Bu hakaret olmazdı

Sizi kafasına fena takmış. Dava açmaya değmez. Kavga etmek için sizi kışkırtıyor. Cevap bile vermeyin.
hem de ne kiskirtmak daha neler var neler hepsini kocasina attm benimle ugrasmsn kotu olur diye adam aradi mahcup bi şekilde psikolojisi bozuldu dedi

Valla bide eltiyi dinlemek lazım...
Valla Dinlersen kendi oz ablasina fesat diyo çok tuhaf bi insan ne olursa olsun ben oz ablami eltime kalkip kotulemem yazik oz abla ne yapabilurde boyle ona buna kötüler zaten oz ablasina yapan banami yapmicak

Canm bu olay aniden gelişti dediği laflar ortaya çekti kurdurdu memleketteydik bu evde barinamadi ankaraya gitti bi msj msj yagdiriyo sok oldum konusmadm zaten gecen gün kendi aradi beni yine ayni

Sana şeytan diye mesaj attıysa Sende ona cehenneme hoşgeldin yaz bide gülen şeytan koy gönder bi daha da muhattap alma. Hiç savcılıkla falan uğraşmaya değecek bir konu değil.

Sana şeytan diye mesaj attıysa Sende ona cehenneme hoşgeldin yaz bide gülen şeytan koy gönder bi daha da muhattap alma. Hiç savcılıkla falan uğraşmaya değecek bir konu değil.
Ben sadece evine evrak gitsin korksun istiyorum cahil bi insan daha dun adam gibi telefonu oldu adam olduğunu saniyor ama baktm boyle devan ederse gözünün yaşına bakmam ne şeytan o mu beni yaratti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…