cevap verme ne hali varsa görsünHic cevap vermedim daha çok kuduruyo ve benden 10yas büyük ben 25yasindaym
Telefondan herhalde esim yapti birşeyler engelledim dedi ama olmadi ama yazsn kendi kalitesi belli oluyor boyleve numarasını engele nıye engelemıyorsun
Aynen öyle sakliyorum ve bunun elbet günü gelicek o klavye artistligi nasıl yapiliyor gorucekhıc cevap vermeyın bırakın baya bı yazsın o msjların hepsını saklayın
o mesajların zamanı gelıcek
Bi tane cakacan agzinin ortasina bida o kelimeyi konusamicak gerizekali neyine guveniolarsa dis kapinin dis mandaliAynen öyle sakliyorum ve bunun elbet günü gelicek o klavye artistligi nasıl yapiliyor gorucek
DiyorsunuzValla bide eltiyi dinlemek lazım...
hem de ne kiskirtmak daha neler var neler hepsini kocasina attm benimle ugrasmsn kotu olur diye adam aradi mahcup bi şekilde psikolojisi bozuldu dediSizi kafasına fena takmış. Dava açmaya değmez. Kavga etmek için sizi kışkırtıyor. Cevap bile vermeyin.
Valla Dinlersen kendi oz ablasina fesat diyo çok tuhaf bi insan ne olursa olsun ben oz ablami eltime kalkip kotulemem yazik oz abla ne yapabilurde boyle ona buna kötüler zaten oz ablasina yapan banami yapmicakValla bide eltiyi dinlemek lazım...
Canm bu olay aniden gelişti dediği laflar ortaya çekti kurdurdu memleketteydik bu evde barinamadi ankaraya gitti bi msj msj yagdiriyo sok oldum konusmadm zaten gecen gün kendi aradi beni yine ayniEltimle aynı Binadayiz
Çoğu benim hakkımda konuştuğu lafları duydum
Sonuç araya mesafe koydum ben gitmeyince oda gelmedi evime
Böyle çok daha iyiymiş
Konuda bazı şeyler eksik gibi geldi
Bu olayın başı vardır
Ozaman tavrını koysaydin
Bu hakaret olmazdı
Ben sadece evine evrak gitsin korksun istiyorum cahil bi insan daha dun adam gibi telefonu oldu adam olduğunu saniyor ama baktm boyle devan ederse gözünün yaşına bakmam ne şeytan o mu beni yarattiSana şeytan diye mesaj attıysa Sende ona cehenneme hoşgeldin yaz bide gülen şeytan koy gönder bi daha da muhattap alma. Hiç savcılıkla falan uğraşmaya değecek bir konu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?