Eltimin kendini bilmez tavırları

Beni kendilerince tehdit ettiler işte abimle kardeşim kavga eder küserse biz hayatında yokuz vs. Bende siz benim huzurumu kaçırıyosunuz huzurumu kaçıran hiçbir insanı evime sokmam kocamıda çocuğumu da göstermem ona göre davranın dedim. Zaten onunla kavga etmemi beklemediği için aşırı şaşırdı. Eltinin kızının yaptığı saygısızlığı kocama söylemeyeyim diye uğraştılar

Yok eltim gazlayıp salıyo onları kendi gelemediği için işte
nasıl gazlanır bir insan benim aklım almıyor. nasıl bu kadar onun kuklası gibi davranabiliyorlar? en haklı olduğum zamanlarda bile kimse beni birine gidip savunmamıştır. bu insanlar bunu nasıl beceriyor anlamıyorum. görümceler mesela niye banane yetti artık demiyorlar da kurmalı bebek gibi bu kadının ağzından çıkan laf için başkasını suçlayabiliyorlar??

Sözde diyorlar biz seni de savunuyoruz. Diyorum ben görmüyorum etmiyorum savunmayın beni yahu benim ağzım dilim yok mu

Sözde diyorlar biz seni de savunuyoruz. Diyorum ben görmüyorum etmiyorum savunmayın beni yahu benim ağzım dilim yok mu
Yahu eltin zaten acayip sapkınlıkta var ama senin bu görümcelerde ayrı manyak abileri ve eşleri ile bozmuşlar kafayı başka işleri güçleri evleri çoluk çocukları yok mu bunların?

Bir tutturmuşlar abimle kardeşimin arası bozulacak, eee git o zaman abinle kardeşine söyle banane yani her haltın içindeler bunlarda ayrı konu başlığı cidden.

Tabi tabii. Yahu zaten biz eşler olarak küsüz toplu bir araya gelmeyeceğiz. Abi kardeş aynı yerde çalışıyor hergün görüşüyor neyi uzatıyosun hala

`