Eltimin kendini bilmez tavırları

Senin çocuğu öpünce sinirlendiğini fark ettiği için devam ettirmiş sana gıcıklık olsun diye. Geri kalan anlattıkların da bence çok gereksiz tavırlar, sana tavır yapması çok saçma onu çağırmak zorunda bile değilsin etlisiniz diye her şeyin içinde olmak zorunda değil. Ben eltimle hiç samimi değilim sadece aile içinde görürsem merhaba merhaba o kadar gereği de yok. Geçenlerde eltimin oğlunun doğum günüydü, resimlerden seçip paylaşayım ben de dedim, baktım beni gizlemiş eltim ben de eltimi hesabımdan tamamen çıkardım. Merhaba merhaba vardı artık o da olmaz dedim ama aynı ailedeyiz mecbur ama merhabaları bile samimiyetsizmiş onu görmüş olduk en azından. Sen de bence hiç kafana takma onlar sadece kıskanıyorlar ve onlara sorarsan onları da biz kıskanıyoruz yani tabi iki yakın arkadaş olunmaz hangi hayal aleminde yaşıyorlarsa artık

Yok görümcelerimde özellikle 1 tanesinde var bir kafa. Tutturmuş vay efendim yenge hanım üzülürse abim üzülür. Güzel ablam benim kocamda senin kardeşin diyorum/ benim kocamda üzülüyor diyorum. Sizin yüzünüzden diyor. Ben niye onun gönlünü hoş tutmak zorundayım ki birazda o benim tutsun

Abisi niye üzülsün ya deli midir nedir ? Abi kardeş ilişkisi senin eltinle olan ilişkine bağlıysa onlar kardeş olamamış o zaman. Sen canını sıkma bak ben eltimle muhatap olmuyorum merhaba sadece, ama eşimle kardeşi gayet iyiler. Asla eşime gidip eltimle ilgili kardeşiyle ilgili en ufak bir şey söylemem bana ne. Bence ikili ilişkileri abartmaya gerek yok:)

Bu zamana kadar hep eltim beni kaynıma eşime vs şikayet etti direkt karşıma dikilemedi.
Bende dedim ki madem bu iş böyle ilerliyor bende eşime ileteceğim bu işin muhattabı o olsun dedim. Vay efendim kardeşler kavga edermiş. Yahu abin bize gelirken iyiydi benim kocam benim arkamda durunca mı sıkıntı oluyo?

Eltiler kapatılmalı

Biz de üzülüyoruz en iyisi gorusmeyelim de laf anlatmaya uğraşma hiç. Gerekirse gorumcelerle de görüşme boşver

Biz de üzülüyoruz en iyisi gorusmeyelim de laf anlatmaya uğraşma hiç. Gerekirse gorumcelerle de görüşme boşver
Yoo eşime söyledim tabiki bana söyleme dediğinide söyledim abin üzülür diye düşündüğünüde söyledim. Ben aramak zorundaymışım eltimi öyle söylüyolar dedim. Sen kimseyi aramak zorunda değilsin kimsede hesap soramaz ben hepsiyle ayrı olarak konuşacağım zaten dedi.

Oh güzel. Bu saatten sonra arama arayanı da açma sana çok guzel bir fırsat bacım iyi değerlendir

Sizin böyle bir eltiniz olsaydı ona da insanlık halleri diyebilecek miydiniz

Oh güzel. Bu saatten sonra arama arayanı da açma sana çok guzel bir fırsat bacım iyi değerlendir
Yok çok ciddi mesafemi koydum artık çünkü bugün büyük görümcemdeyken eltimin 2 kızı oradaydı. Ben oraya gidince yangından mal kaçırır gibi eve gittiler. Giderken selam yok sabah yok dönüp gittiler. Eşimde bu son radde artık bu ne terbiyesizlik madem öyle kızı bir daha görmeyecek hiçbiri dedi. Daha kızımın bahanesiyle de asla yaklaşamazlar

Ablacım alınıp gücenme ama en başında sınır koymaman, ahlaksızca sözleri sonrası dahi ısrarla ricayla görüşmeye devam etmen hataydı.
Yüz verirsen deliye ardın sıra dolaşır demişler, kendisini haklı ve mağdur ilan ettirene kadar seninle uğraşacak gibi görünüyor, görümcelerini hatta belki kayınpederini bile üzerine salabilir.

Olaylar çok çirkinleşebilir ama ben olsam o eltiye görümcelerin de şahitti galiba, o nikah düşme terbiyesizliğini bile yuttururum ortalığı karıştırmaya devam ederse, görümcelerin yanında onlara da giydirerek öyle bir yapıştırırım ki lafı, artık herkes ne ölüme ne ölülerine olur.

Bana laf atarken beni etiketleseydiniz keşke. Buraya yazılan her şeye yorum yapma hakkına sahibiz, sitenin amacı bu ya zaten? Yanlış gelen bir şeyi söylüyorum. Bundan size ne peki?

Kayınpederimi salamaz kayınpederim ondan gram hoşlanmıyor aksine beni arayıp iyi yapmışsın der bu yüzden asla arayıp ona şikayet etmez çok iyi tanıyorum. Sandı ki görümcem beni susturabilir bastırabilir onunla da bas bas kavga ettim. Hepsini silmekle evime sokmamakla tehdit ettim şimdi de görümcem sen nasıl istersen öyle yapalım görüşmeyin diyor. Hayatımda ona asla yer yok. Görümcelerime çok açık bi şekilde huzurumu kaçırdıklarını onlar yüzünden bu işin boşanmaya kadar gidebileceğini kardeşinide düşünüyosa bu konunun dışında kalması gerektiğini anlattım. Saygı duyuyorlar şuanlık bakalım

yenge diyip durma şuna nerden yengen oluyor hitap edici kelimelerden kaçın yenge demek yerine. ayrıca bi defa yüzüne sen kimsin ki seni ayrı arayacağım yaşın büyük diye kendini kaynanam kocamı da oğlun sanıyorsun heralde kendine gel de. ben kaynanamı hatta öz annemi bile bu kadar pohpohlamam sen kim oluyorsun de. mümkünse de görüşme.

Yok eltim gazlayıp salıyo onları kendi gelemediği için işte
Yine kusura bakma elti denilen kadın zaten haya sahibi değil ama görümcelerin de aklıselim değiller, herkes herkesin ne olduğunu bilir yenge aklına uyup da seninle kavga ediyorlarsa, kendi akıllarıyla hareket edebilecek tavır sergileyecek bir olgunluk bir muhakeme yetenekleri yok demek ki.

Bana göre her şeyi görüp bildiği halde başkasının aklıyla hareket eden, kendi aklı mantığı varken kim çekerse oraya giden başkasının ağzıyla konuşan insanlar da uzak durulması gerekenler kategorisindedir.

`