Eltimin küsme sebebi!

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Arkadaşlar sizden farklı fikirler aldım çoğu zaman. Şimdi de fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.

Bayram tatili boyunca yeni evlenen eltim yüzüme bile bakmadı hiç konuşmadı benimle,o öyle davraninca bende bi iki konuştum daha sonra konusmadim. Sebebini de bugün öğrendim. Bir önceki görüşmemizde (ikimizde kvde de kalıyorduk) tabakları yıkamış,bebeğimi kucağına almıştı bende 'ellerin çok soğukmuş"dedim. Kvdeme keşke çocuğu almasaydim kucağıma filan demiş bana küsmüş bu yüzden yüzüme bile bakmıyor. Ben o niyetle söylemedim,söylesem bile bu yüzden küsülür mü? Bu arada kv, kp, görümcemler le de konuşmuyormus pek.nasıl davranmalıyım eltime??

Ya bu insanlar kusecegine kirildiklarini soyleseler insan iliskileri daha da gelisecek. Ama yok yooook olmuyor..

Sanırım elti seni kıskanır ,ondandır küsmesi , eltiyle anlaşmak çok zor
bence ona pek fazla güvenme , özelinide anlatma

Tek sen degilsin demekki derdi kimseyle konusmadigina göre. Benim cocugum yok ama ben de soguksa ellerim kiyamam başkasının çocuğunu kucağıma almaya usur diye... Kendi bebeğine kiyamamakta haklısın. Aynı şekilde sende soğuk davranmaya devam et bence.

Bahane aramış küsmeye onuda bulmuş
Böylesi insanla konuşma zaten onun için küsülürmü ya cocuklar yapmaz bunu

Siz ailecek küsersen küs çokta tın mesajını mesafenizle yansıtın bu hastalıklı ruh halimden kurtulur.

Demekki esirik biraz. Ruzgarina göre davran :))
Bak iyiuse iyi ol. Konuşmuyor mu sende konusma.
Ama sebep komik olmus

Ay keşke benim ki de benden abuk subuk birşey yüzünden küsse

Yorumlari okumadim ama bence koca tarafiyla bağlarini koparmaya calisiyo sanki...bunlar bahane

Son düzenleme:
saçmaymış sebebi

alınacak bir şey yokmuş

Görümcem daha alıngan. Bi yüzüm gülmedi bu konuda

Kafana tokadan başka bir şey takma canım.
İnsanların karakterini değiştiremiyoruz malesef.
Takmamayı öğrenmek en büyük marifet.
Dellenmiş kendi kendine.
Aynı şekilde kendi kendine normale döner bu tipler. Boşveeeerrrr.

Evlilige alismaya calisiyordur, yeni aileye adapte olmaya calisiyordur, bosverin buyutmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…