Elti neden kafaya takılır ki bir zararı dokunmuyorsa?
Küserse küssün dış kapının dış mandalı, sanki her dk görüşüyor musunuz.
Aklınca şımarıyor işte, etraftan çıkarıyor sinirini koca kadın.Bn kolay kolay kimseyi kırmam yüzüme bile bakmayinca zoruma gitti
Demekki esirik biraz. Ruzgarina göre davran :))Arkadaşlar sizden farklı fikirler aldım çoğu zaman. Şimdi de fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.
Bayram tatili boyunca yeni evlenen eltim yüzüme bile bakmadı hiç konuşmadı benimle,o öyle davraninca bende bi iki konuştum daha sonra konusmadim. Sebebini de bugün öğrendim. Bir önceki görüşmemizde (ikimizde kvde de kalıyorduk) tabakları yıkamış,bebeğimi kucağına almıştı bende 'ellerin çok soğukmuş"dedim. Kvdeme keşke çocuğu almasaydim kucağıma filan demiş bana küsmüş bu yüzden yüzüme bile bakmıyor. Ben o niyetle söylemedim,söylesem bile bu yüzden küsülür mü? Bu arada kv, kp, görümcemler le de konuşmuyormus pek.nasıl davranmalıyım eltime??
Kaynana alıngan elti alıngan boşverin.
saçmaymış sebebiArkadaşlar sizden farklı fikirler aldım çoğu zaman. Şimdi de fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.
Bayram tatili boyunca yeni evlenen eltim yüzüme bile bakmadı hiç konuşmadı benimle,o öyle davraninca bende bi iki konuştum daha sonra konusmadim. Sebebini de bugün öğrendim. Bir önceki görüşmemizde (ikimizde kvde de kalıyorduk) tabakları yıkamış,bebeğimi kucağına almıştı bende 'ellerin çok soğukmuş"dedim. Kvdeme keşke çocuğu almasaydim kucağıma filan demiş bana küsmüş bu yüzden yüzüme bile bakmıyor. Ben o niyetle söylemedim,söylesem bile bu yüzden küsülür mü? Bu arada kv, kp, görümcemler le de konuşmuyormus pek.nasıl davranmalıyım eltime??
Görümcem daha alıngan. Bi yüzüm gülmedi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?