Eltimin küsme sebebi!

ama bende bozulurdum yahuuu... eli soğuk ise bebeğininde kıyafeti vardır elbet üzerinde kıyafetten soğuk geçirecek kadarda donmuş değildir elleri sanırım... ama sessiz kalması uzatması hoş olmamış ben o an söylerdim yani kafanıza takılacak bir durum yok bence uzatırsa kendi bilir çok küçük birşey bu...

Amannnn tırtttt. Buna mi küsmüş hasbam

En ufak birseye kusen ve bunu da diger x bi insana yumurtlayandan ne fayda gelir. Valla üstüne düşüp de totosunu kaldirma kadinin. Birak küs kalsin. Zamanla tıpış tıpış gelir.

O öyle olmuyor eli soğuksa ki su dan soğuk bebeğe geçer dikkat etmek lazım ki kırılcak bir şey denmemiş..elti os..ktan nem kapmış belli kide bu kıza bir çuş diyen yok mu..millete kusse niye gelmiş bayrama salak.

Amann boşver baksana herkesle küsmüş. Aklınca ilgiyi toplamak istiyor üzerinde.

O niyetle söylesen bile küsülmez

Biraz alıngan sanırım yeni olduğu için sizi pek tanımadığı için alınganlık etmiş
Laf soktuğunuzu onu hakir gördüğünüzü düşünmüş bence
Keşke ellerin soğuk demeseydiniz de emzireceğinizi yada altını değiştireceğinizi flan söyleyip bebeği kucağından Yavaşça alsaydınız

öfff küserse kümese girsin.. hiçbir şekilde bir davranışta bulunmak zorunda değilsin.. muhattap olma geç git.. huysuzun nazı ile mi oynayacaksın..

Eli soğukmuş denileceğine, canım çocuk üşümesin diyip açık konusaydın aynı şekilde ondan da açıklık bekleyebilirdin.
Ama şimdi sen laf vurmuş oldun o da küsmüş.
Karşılıklı net konuşmalar yaparsanız böyle ufak şeyler problem olmaz.

Alinganmis onlar alingan diye diken ustundemi oturucaz. Hicde umrum olmaz kusen kussun.

ota b.ka küsmeye yer arıyo demekki en sinir olduğum insan tipi

Valla bir bucuk yillik evliyim eltimin bana kurdugu cumle sayisi 10 u gecmez. Ilk baslarda ben gidip nasilsin ne yapiyorsu hal hatir soruyordum baktim kisa net cevaplar artik bende sormuyorum. Kaynimda esime karsi oyle hatta son bayramda isi abartip hosgeldiniz bile demediler. Ortada bir sebep bir tartisma onlari kiracak bir laf sozde yok.

Bizde esimle kabulledik artik herkes kendi yuvasinda mutlu huzurlu olsunda varsin bizimle konusmasinlar. Bazen diyorum da boyle en iyisi samimi olup alttan alttan laf sokadabilirlerdi simdi ne biz ne onlar konusuyor.

Bosver takma kafana konusmamasi uzak durmasi belki daha hayirli.

aklınca trip atmış sizde önemsemeyin gönlü isterse konuşsun.Baktınız konuyu açıyor ozaman dersiniz ben herhangi bir manada söylemedim hala devam ederse etsin ....kendi bilir....herşeye bu şekilde küsecekse zaten bununla işin var!!

Ben bebeğim üşür diye demedim ki hiç aklıma bile gelmedi zaten kıyafetleri var üstünde. Sadece ellerin soğukmuş dedim

Tavsn daga kusmus dagin haberi olmamis misali olmus olay
Takmayin bosverin kendi bilir konusmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…