Eltimin Kv'ye Saygisizliği

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
23
Mrb hanimlar.. Kv sehir disina eltimlere gitmisti ayni sehirde kizi da var yilda uc dort sefer anca gider onda da 5-6 gun anca kalir.

Eltim 7 yillik ben 2 yillik evliyim. Bizde evin butun ama butun esyasini kiz tarafi yapar. Ama eltimlerde herseyi erkek tarafi yapiyo o yuzden biraz tatsizlik yasansa da kv m elinden geldgi kadaryla biseyler yapmis. Her neyse eltim de zaten cok miz miz yok bu yok yok şu eksik falan filan bide titizlik hastasi.

Kv m bu gidisinde otogardan oglu almis goturmus eve eltim uyuyomus aksam daha 8. Ne yemek var ne de bisey hastaym demis yatmis yalan ! Neyse guc bela bi yemek hazirlanmis yenmis gece yarisi olmus yatilmis. Sabah olmus kv kalkmis oglu kalkmis gtmis ise kahvalti yapmadan. Eltim hala uyuyo . Kv de inat etmis oturmus koltuga hic bisey yapmamis 11 gibi oglu gelmis kadin gene yatiyo neyse kv m beni kizimin yanna gotur demis ve gitmis.

Kizlar ne olursa olsun bu tavir hos bisey mi bana cok buyuk saygisizlik gibi geldi kv m cok kirgin ve kizgn gene de sesini cikarmiyo. Bi onceki gittiginde de evini dip bucak temizlemis eltim kv m varken. Sadece temizlik yapmis hatta bi gun daha kal cocuga bak da agdami yapayim falan demis.

hoş değil ama seni ilgilendiren bişey yok. ikisinin arasında ne olduğunu bilemeyiz. eşya konusu yüzünden eltiye baştan önyargılısın zaten. yok mız mız yok titizilik hastası. size ne ki? gelip evinize pis mi diyor ya da size mi mızmızlık yapıyor. oğlu düşünsün saygısızlığı.

Şey demeye mi getiriyorsun hem eşyalarını aldırdı hem de bi yemek yapmadı?
Bu mu, o senden 5 sene önce gelmiş o aileye, senden önce neler yaşandı ne oldu bilemezsin, belki de cidden hastaydı yalan olduğunu nerden biliyosun, geçenlerde ishal ve kusmadan mütevellit 18 saat uyudum sanırım, çocuğu bile görmedi gözüm

Eltinizin yaptığı hoş değil ama sizlik bir durum yok. KV niz bu durumdan rahatsızlık duymuşsa eltinizle konuşsun sonuçta yetişkin insanlar. Ayrıca eltinizin neler yaşadığını bilemezsiniz.

Boşver sizi ilgilendiren birşey yok ki kendileri ne yapıyorsa yapsınlar

Siz tüm eşyaları kız tarafı olarak kendiniz mi aldınız?
Eltiniz bunu kabul etmedi diye mızmızlıkla suçlamayın bence.
Belki kadın hastaydı veya başka derdi vardı kaç senedir ne yaşadıklarını nereden bilelim siz de bu kadar ilgilenmeyin. Yarın insan başına ne geleceği belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…