- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Kayiinvalidenin istenmedigi geline gitme israri niye?
Geline de helal olsun, yalandan yuzune gulecegine vurmus kafayi yatmis, severim durust insanlari
Konunun tek muhattabı kv nın oglu yani kaynın...
İnsan sevmese bile saygıdan edepten Adaptan yemegını yapar kahvaltısını indirir...
ahahah aslında çok mantıklı değil mi? burada okuyoruz hep kv geldi gitmiyo diyenleri. bu eltinin taktiği uygulasınlar. yalandan yaranıcaz diye divane olmasınlar.
Katiliyorum, bir de konu sahibinin eltisinden dinlemek gerek.Ben öyle düşünmüyorum 7 senede mutlaka bu dediğini yapmıştır bi süre, bakmıştır ki kadın gitmiyo başında kocası da yok, bu iş böyle olmaz dedi demek ki, konu sahibi de şikayetçi kv den,o 2 senede bu haldeyse eltinin 7 senede delirmesi normal
2 senelik eltinin 7 senelik olanın huyunu suyunu aile ilişkilerini şıp diye analiz etmesi de değişik, dur bakalım sende bir 8 10 sene evli kal derler adama
Konu sahibi Kendide şikayetçimiymiş o zaman bu konuyu acması tamamen sacma olmuş...Ben öyle düşünmüyorum 7 senede mutlaka bu dediğini yapmıştır bi süre, bakmıştır ki kadın gitmiyo başında kocası da yok, bu iş böyle olmaz dedi demek ki, konu sahibi de şikayetçi kv den,o 2 senede bu haldeyse eltinin 7 senede delirmesi normal
2 senelik eltinin 7 senelik olanın huyunu suyunu aile ilişkilerini şıp diye analiz etmesi de değişik, dur bakalım sende bir 8 10 sene evli kal derler adama
Tamamen yanlis anlasildim kesinlikle o goruste bi insan degilim aksine herseyim var diye eltim miz miz yapar. Esya para pul bunlar asla bnm umrumda olmamistir.Yani diyor ki ben masrafsiz gittim, butun parayi eltime harcadilar.
Konu sahibi Kendide şikayetçimiymiş o zaman bu konuyu acması tamamen sacma olmuş...
Her zaman gıtmıomuş ama kadın yanı ne yaşanmış bılmıyorım ama yınede saygıdan hızmetını yapmalı bence he yıne muhattap olmasın..
Tamamen yanlis anlasildim kesinlikle o goruste bi insan degilim aksine herseyim var diye eltim miz miz yapar. Esya para pul bunlar asla bnm umrumda olmamistir.
Eltimin tek derdi dugunde bana yapilan gelenek gorenekler bu yuzden kv me boyle sacma sapan hareketler yapiyor .
kadin yilda dort gun oglunun yaninda kalamz mi ustelik sehir disindaKv niye gidiyor istenmediği yere... gece kalmaya birde...
Şimdi baktım..Ben tutarlılık açısından bakarım bi eski konulara malum fake konu olabiliyo, akıl karı olmayan konularda daha çok yapıyorum bunu
Umrunda degilse neden yazdin? Eger gercekten umrunda olmasaydi aklina bile gelmezdi.Tamamen yanlis anlasildim kesinlikle o goruste bi insan degilim aksine herseyim var diye eltim miz miz yapar. Esya para pul bunlar asla bnm umrumda olmamistir.
Eltimin tek derdi dugunde bana yapilan gelenek gorenekler bu yuzden kv me boyle sacma sapan hareketler yapiyor .
Tamamen yanlis anlasildim kesinlikle o goruste bi insan degilim aksine herseyim var diye eltim miz miz yapar. Esya para pul bunlar asla bnm umrumda olmamistir.
K
kadin yilda dort gun oglunun yaninda kalamz mi ustelik sehir disinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?