Eltimin Kv'ye Saygisizliği

Hahahaha Eski konularına bakınca derdini anladım. Kvnın dibinde yasıyorsun, ne özelin kalmış ne aile hayatın, hergun gece yarılarına kadar kv çekiyorsun ve hiiiç bişey yapamıyorsun. Şehır dışındakı eltinse 4 gün bile çekmiyor kvyi koyuyor tavrını bu da zoruna gidiyor. Eltim bana yapılan adetlerı kıskanıyor demişsinde, sen eltini kıskanıyorsun sadece. Baştan böyle söylesene.

Evet evet cok haklisiniz. Elti hem esya aldirdi hem is yapmadi. Sen aslan gelinsin kaplan gelinsin. Elti ise tü kaka.

Kiskandiysa zaar

Valla kk daki kadınlara bayılıyorum.hiç kimse yazmış olmak için yazmıyor burada.kaynanaya bu şekilde davranmak herkesin harcı değil.cesaret ister.eğer her defasında böyle yapıyorsa yılda 4 5 defa nasıl gidiyor kaynanası.demek ki bıkmış gelin.sen iyi ol o kötü

Yılda 3 4 kere 5 6 gunlugune kalmak hiç de az değil, bu kadar sık gidip her defasında aman aman ağırlanmayi beklememeli kimse. Sen bilip bilmeden hastalığına yalan! diyemezsin, canı da istememiş olabilir hatta canı kvsi bu kadar gelmesin diye umursamaz davranmış olabilir seni zırnık kadar ilgilendiren bir şey yok. Madem o kötü gelin ve sen KV ni çok umursuyorsun sen göster bol bol saygını, yap yemekleri tatlıları çağır sende kalsın sık sık 5 6 gunlugune. Aynı şehirde de olsa kalmayı sevenler var çünkü.

Ve ne kadar yemin edersen et kıskançlıktan catladigin belli.

K

kadin yilda dort gun oglunun yaninda kalamz mi ustelik sehir disinda

Evet istediği kadar gidip oğlunun yanında kalabilir eğer o ev başka birinin de evi değilse. Sadece oğlu değil gelini de yaşıyorsa her canı istediğinde oğlumun evi diye gidemez, öyle gidiyorsa da hizmet bekleyemez.

sana ne???eltin uzerinden prim yapmak yerine iyi biri ol o zaman primede ihtiyacin olmaz

Herkesin dogru anladigini dusunuyorum. Art niyetli misiniz bilmem ama iyi niyetli degildiniz bu konuyu acarken. Siz bizden gaz alarak eltinizi kvye sikayet etmeyi falan planliyordunz herhalde. Eltiniz umrunuzda degilse boyle ucuz planlara girmeyin. O beni kiskaniyor ama her yaptigi bana batiyor???? Bize sen eltimi sevmiyorum cunku su sebepten deseydin sana burada kapi gibi arkanda duracak kadinlar var.

Gunahina asla girmek istemem ama bence de biraz kıskançlık yapıyorsun. Yaşadığın olayların vs etkisi olabilir anlayışlı olmamız gerekiyor. Ama sana şunu soylim bence boş ver eltiyi kaynanaya ne yaparsa yapsın seni ilgilendirmez.

Sende davranmak istediğin gibi davran.aslında kv sana eziyet ama tavrını koyamıyorsun.her şeye rağmen bunu nasıl yapar diyorsun sanırım.çık karşılarına ben her gün çekiyorum sana ne oldu de.o zaman doğru olur yaptığın ve rahatlarsın.yoksa kimse seni haklı bulmaz

Kötü kaynanalara böyle gelin denk gelmezki.

şu söze bayılırım, buraya da cuk oturdu: "kumanın gemisi yürümüş, eltinin gemisi yürümemiş." :)

sizin gibisi eve sokulmaz eve:)

O yedi yillik gelin sen iki belki evvelinde bisey yasamislardir bilemezsin.ayrica sen k.v den sıkılmıssın yanlis anlama hak veriyorum ama demekki k.validen sınır bilmeyen yuz verince tepeye cikan bir tip belki eltinde zamaninda yasadiklarindan dolayi onlem aliyordur tabiki bes gun.misafirlik edecek birine kahvalti hazirlamamak yaninda temizlik yapmak hos degil asla savunmuyorum ama diyorum ya evveli vardir.sana ds nacizhane tavsiyem eltin kadar olmasa da k.validene azicik sınır koy yoksa cok yipranirsin azicik sende taktik yap derim

Sizin orası neresi bütün eşyayı kız tarafının yaptığı, ve dahi o paragrafın konu geneliyle alakası ne

zaten diyor ya "kaynanam da inadına oturmuş" diye:)

evlerden ıraklar:))

Size ne ki? 2 kisi arasindaki sorunlara 3. Kisiler neden bu kadar mudahil? Oglu var mudahale etseydi madem cok saygisizsa. Siz iyi gelin o kotu gelin mi. Bunu mu diyelim. Ne istiyorsunuz?
İyi ki alıntılamışsın sağol. 5. Sayfaya kadar konuyu göremedim.+1

zaten diyor ya "kaynanam da inadına oturmuş" diye:)

evlerden ıraklar:))
Biri kahvalti hazirlamiyor icerde yatiyor digeri inadina oturuyor bir digeri dedikodu hattini kurup kahvalti edilmedigini gelinin yalandan hasta oldugunu yetistiriyor .final de k.k ye konu acilarak yapiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…