• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin Kv'ye Saygisizliği

Kayiinvalidenin istenmedigi geline gitme israri niye?
Geline de helal olsun, yalandan yuzune gulecegine vurmus kafayi yatmis, severim durust insanlari

ahahah aslında çok mantıklı değil mi? burada okuyoruz hep kv geldi gitmiyo diyenleri. bu eltinin taktiği uygulasınlar. yalandan yaranıcaz diye divane olmasınlar.

Sanane ki eltinin tavrından ayrıca senede 5 defa gidip 5 gün kalsa senede 1 ay orda kalmış oluyor az bi süre değil bence üstüne vazife olmayan yerlere burnunu sokma kimse kimseye durduk yere öyle davranmaz vardır sebebi

Konunun tek muhattabı kv nın oglu yani kaynın...
İnsan sevmese bile saygıdan edepten Adaptan yemegını yapar kahvaltısını indirir...

Bugun kayinvalidesiyle ayni evde oturacagi halde ic guveysi gelecek enistesini 'kendi evimde(!) istemiyorum' tribine giren gelin 1, sen 2.

Bir de diger kadindan dinlemek lazim. Belki gelmesini istemiyordu, belki hazirliksizdi, belki gercekten hastaydi, belki cani istemedi, belki gercekten sevmiyor kadini, belki cok cektirdi yuzunu bile gormek istemiyorr. Olamaz mii?

Herkes kendinden sorumlu, siz saygisizlik yapmiyorsaniz veya yapiyorsaniz o sizi baglar. Saygisizlik size yapilsa neysee istediginiz lafi soyleyin. Ama sizin sahsiniza bir durum yok.

Su eltileri cekememe durumunu gercekten anlamiyorum. Kilimcinin kör oglu ya ne diye tum gun bunu dusunursuz ki ya?

Eltinin dedikodusunu bizimle yapacaktin galiba ama elinde patladi konu.

Konunun tek muhattabı kv nın oglu yani kaynın...
İnsan sevmese bile saygıdan edepten Adaptan yemegını yapar kahvaltısını indirir...

Ben öyle düşünmüyorum 7 senede mutlaka bu dediğini yapmıştır bi süre, bakmıştır ki kadın gitmiyo başında kocası da yok, bu iş böyle olmaz dedi demek ki, konu sahibi de şikayetçi kv den,o 2 senede bu haldeyse eltinin 7 senede delirmesi normal

2 senelik eltinin 7 senelik olanın huyunu suyunu aile ilişkilerini şıp diye analiz etmesi de değişik, dur bakalım sende bir 8 10 sene evli kal derler adama

ahahah aslında çok mantıklı değil mi? burada okuyoruz hep kv geldi gitmiyo diyenleri. bu eltinin taktiği uygulasınlar. yalandan yaranıcaz diye divane olmasınlar.

bayıldım ben de kadına, ne yalandan sevimlilik kasmış, ne kalkıp kavga etmiş, tatlı tatlı güzellik uykusuna yatmış, çok mantıklı ve makul bir insanmış :KK70:

Ben öyle düşünmüyorum 7 senede mutlaka bu dediğini yapmıştır bi süre, bakmıştır ki kadın gitmiyo başında kocası da yok, bu iş böyle olmaz dedi demek ki, konu sahibi de şikayetçi kv den,o 2 senede bu haldeyse eltinin 7 senede delirmesi normal

2 senelik eltinin 7 senelik olanın huyunu suyunu aile ilişkilerini şıp diye analiz etmesi de değişik, dur bakalım sende bir 8 10 sene evli kal derler adama
Katiliyorum, bir de konu sahibinin eltisinden dinlemek gerek.

Konu sahibi Kendide şikayetçimiymiş o zaman bu konuyu acması tamamen sacma olmuş...
Her zaman gıtmıomuş ama kadın yanı ne yaşanmış bılmıyorım ama yınede saygıdan hızmetını yapmalı bence he yıne muhattap olmasın..

Yani diyor ki ben masrafsiz gittim, butun parayi eltime harcadilar.
Tamamen yanlis anlasildim kesinlikle o goruste bi insan degilim aksine herseyim var diye eltim miz miz yapar. Esya para pul bunlar asla bnm umrumda olmamistir.

Eltimin tek derdi dugunde bana yapilan gelenek gorenekler bu yuzden kv me boyle sacma sapan hareketler yapiyor .

Konu sahibi Kendide şikayetçimiymiş o zaman bu konuyu acması tamamen sacma olmuş...
Her zaman gıtmıomuş ama kadın yanı ne yaşanmış bılmıyorım ama yınede saygıdan hızmetını yapmalı bence he yıne muhattap olmasın..

Ben tutarlılık açısından bakarım bi eski konulara malum fake konu olabiliyo, akıl karı olmayan konularda daha çok yapıyorum bunu

Tamamen yanlis anlasildim kesinlikle o goruste bi insan degilim aksine herseyim var diye eltim miz miz yapar. Esya para pul bunlar asla bnm umrumda olmamistir.

Eltimin tek derdi dugunde bana yapilan gelenek gorenekler bu yuzden kv me boyle sacma sapan hareketler yapiyor .

2.paragrafın konuyla alakası ne?

Ben tutarlılık açısından bakarım bi eski konulara malum fake konu olabiliyo, akıl karı olmayan konularda daha çok yapıyorum bunu
Şimdi baktım..
konu sahibi elti gibi rahat davranamadıgı için rahatsız bence kv filan düşündügünden degil...
Aynı şeyi hatta yapmak gelıodur içindende evler yan yanaymış:deli:

Umrunda degilse neden yazdin? Eger gercekten umrunda olmasaydi aklina bile gelmezdi.

Arkadaşım sen senden önce olan 5 senelik durumu biliyo musun kimden dinledin,kadını istemediği için böyle yapmış bu kadar basit sen kendine rol biçiyosun yanılıyorsun

Kadından sen de şikayetçisin her gittiği yerde kalıyo bizi yalnız bırakmıyor diye,demek ki eltin de 7 senede delirdi

Su bana yapilan gelenekleri kiskaniyorlaaar dusuncesine anlam veremiyorum gercekten. Allah askina ne adetmis bitmedi arkadas sunun uzerinden bir sonuclara varmaniz. Sizin adetleri kiskandi ve kv kahvalti hazirlamadi??? Kaldi mi ustunden 2 sene gecmis neyin adet kiskanmasindan bahsediyorsun ki?

Bu bagi kuruyorsunuz da kv sevmedigi akliniza gelmiyor mu hic? Belki sizi kiskanmiyor da sevmiyor. Sahsen bu bagi kuran insani ben de sevmem.

K

kadin yilda dort gun oglunun yaninda kalamz mi ustelik sehir disinda

Valla istenmiyorsa kalamaz... oğlu yemeğini yapıp, kahvaltısını hazırlamıyorsa tabi... o ev oğlunun olduğu kadar gelininin de evi... eltiniz kv ile ne yaşadı bilmiyorsunuz, belki değil 4 gün, 4 dakika bile beraber olmak istemiyordur..

Back
X