• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin Kv'ye Saygisizliği

Su bana yapilan gelenekleri kiskaniyorlaaar dusuncesine anlam veremiyorum gercekten. Allah askina ne adetmis bitmedi arkadas sunun uzerinden bir sonuclara varmaniz. Sizin adetleri kiskandi ve kv kahvalti hazirlamadi??? Kaldi mi ustunden 2 sene gecmis neyin adet kiskanmasindan bahsediyorsun ki?

Bu bagi kuruyorsunuz da kv sevmedigi akliniza gelmiyor mu hic? Belki sizi kiskanmiyor da sevmiyor. Sahsen bu bagi kuran insani ben de sevmem.

Kaldı ki kadın da kendi adetleri yaptırmış eşyasını falan aldırmış, yaptırmadıği şeyleri de belki istemedi

Ay acaba eltim de böyle düşünüyo mu ona kına gecesi yapılmadı bana yapıldı gibi :) halbuki ben kına gecesi yerine düğün sonrası kop kop tercih ettim

Senin hırsın onların şehir dışında olup senin dip dibe olman ki bu senin tercihin, şimdi tek umudun kv nin 3 5 gün diğer gelinlerde kalması seninde kafa dinlemen ailenle yalnız kalman,ama eltin böyle yapıp evinde barındırmayınca hesabın bozuluyo

Ama konuyu nasıl bana yapılanlar yüzünden böyle davranıyora bağladın onu hiç anlamadım, senden bağımsız bir ilişkileri yok yani 7 senedir

Kaldı ki kadın da kendi adetleri yaptırmış eşyasını falan aldırmış, yaptırmadıği şeyleri de belki istemedi

Ay acaba eltim de böyle düşünüyo mu ona kına gecesi yapılmadı bana yapıldı gibi :) halbuki ben kına gecesi yerine düğün sonrası kop kop tercih ettim

Bunu dusunenler inanilmaz sekilde gercekten var.

Her esyasini aldirmis dediginiz gibi kiskanacak bir adeti kalmamis ama, o zaman konu sahibinin zihniyetine gore konu sahibi esya aldirmayi hazmedememis. Ona herseyi almislar benim esyalarimi ben aldim. Olay buraya gidiyor.

Su bana yapilan gelenekleri kiskaniyorlaaar dusuncesine anlam veremiyorum gercekten. Allah askina ne adetmis bitmedi arkadas sunun uzerinden bir sonuclara varmaniz. Sizin adetleri kiskandi ve kv kahvalti hazirlamadi??? Kaldi mi ustunden 2 sene gecmis neyin adet kiskanmasindan bahsediyorsun ki?

Bu bagi kuruyorsunuz da kv sevmedigi akliniza gelmiyor mu hic? Belki sizi kiskanmiyor da sevmiyor. Sahsen bu bagi kuran insani ben de sevmem.
Kendisi soyluyo bunu

Eltim benden 1 sene önce evlendi kv nin karşısındaki apartmana yerleşti 1 sene sonra biz evlendik g.doğuya şark görevine gittik
Merhabadan öte muhabbetim olmayan kız bana sürekli sen orda kocanla keyif yapıyorsun ben yaşlılara hizmet ediyorum diye beni darladı, dedikodu yapmak istedi benimle, ben o fırsatı vermedim şimdide 4 senedir küsüz en güzeli uzak durmak

Kendisi soyluyo bunu

Ne diyo sana yapılan gelenekleri kıskandım o sebeple gün boyu yatıyorum mu

Yoksa konudan istediğini bulamadın da detay mı ekliyorsun

Boğazına bıçak dayasan hiçbir elti eltisinin yüzüne seni kıskanıyorum demez

Tatlım sen Antalyadansın sanırım bir ilçesi :) Eşya muhabbetimden bildim.
Eltin ve kv arasına girme.
Seni ilgilendiren bir durum yok.
Belki hasta belki değil bu kv eltin ve kocasının konusu.

Mrb hanimlar.. Kv sehir disina eltimlere gitmisti ayni sehirde kizi da var yilda uc dort sefer anca gider onda da 5-6 gun anca kalir.

Eltim 7 yillik ben 2 yillik evliyim. Bizde evin butun ama butun esyasini kiz tarafi yapar. Ama eltimlerde herseyi erkek tarafi yapiyo o yuzden biraz tatsizlik yasansa da kv m elinden geldgi kadaryla biseyler yapmis. Her neyse eltim de zaten cok miz miz yok bu yok yok şu eksik falan filan bide titizlik hastasi.

Kv m bu gidisinde otogardan oglu almis goturmus eve eltim uyuyomus aksam daha 8. Ne yemek var ne de bisey hastaym demis yatmis yalan ! Neyse guc bela bi yemek hazirlanmis yenmis gece yarisi olmus yatilmis. Sabah olmus kv kalkmis oglu kalkmis gtmis ise kahvalti yapmadan. Eltim hala uyuyo . Kv de inat etmis oturmus koltuga hic bisey yapmamis 11 gibi oglu gelmis kadin gene yatiyo neyse kv m beni kizimin yanna gotur demis ve gitmis.

Kizlar ne olursa olsun bu tavir hos bisey mi bana cok buyuk saygisizlik gibi geldi kv m cok kirgin ve kizgn gene de sesini cikarmiyo. Bi onceki gittiginde de evini dip bucak temizlemis eltim kv m varken. Sadece temizlik yapmis hatta bi gun daha kal cocuga bak da agdami yapayim falan demis.
Size ne ki? 2 kisi arasindaki sorunlara 3. Kisiler neden bu kadar mudahil? Oglu var mudahale etseydi madem cok saygisizsa. Siz iyi gelin o kotu gelin mi. Bunu mu diyelim. Ne istiyorsunuz?

Size noluyor bu konuda peki? Saygısızlık veya değil bu konuda söz söyleyecek ya da müdahale edecek kişi siz değilsiniz. Dışardan bilmediğiniz seylere karışmayın.

Tamam ablacım o kötü gelin, sen en iyi gelinsin, helal. Böyle bir şey mi duymayı bekliyorsun, şu konuda dert edineceğin hiçbir şey yok. İkisinin arasında geçen olay ya da olaylar seni alakadar etmiyor; bir de eltinin hastalığından için "Külliyen yalan" diye nasıl bu kadar emin olabiliyorsun onu da anlamadım, zihin okuma yeteneğin mi var?

Ne bekledin acaba bu başlığı açarken? Eltini taşlicaz,senide düşünceli gelinmi ilan edicez.
Ay bırakın artık herşeye müdahil olmayı :mapus:

Kk bayanları sakin.....

Tamamen yanlis anlasildim. Uzatmamak icin yazdigim yazi da anlatmak istediklerimi anlatamadm sanirim ama size yemin ediyorum asla kiskanan cekemeyen bir insan degilim su dunyada en sevmedigim sey ise yanlis anlasilmak ve bunu burda dibine kadar yasiyorum ve cok mutsuzum Mune Mune beni banlayadabilirsin.
Bu durum sadece garibime gitti anlatmak istedim ama bu kadar yanlis anlasilcami bilsem inamin paylasmazdm. Hic bir kotu ard niyetim yokken beni yerden yere vurdunuz bence bu kadar kati olmayin.

Kk bayanları sakin.....

Tamamen yanlis anlasildim. Uzatmamak icin yazdigim yazi da anlatmak istediklerimi anlatamadm sanirim ama size yemin ediyorum asla kiskanan cekemeyen bir insan degilim su dunyada en sevmedigim sey ise yanlis anlasilmak ve bunu burda dibine kadar yasiyorum ve cok mutsuzum Mune Mune beni banlayadabilirsin.
Bu durum sadece garibime gitti anlatmak istedim ama bu kadar yanlis anlasilcami bilsem inamin paylasmazdm. Hic bir kotu ard niyetim yokken beni yerden yere vurdunuz bence bu kadar kati olmayin.

Kimsenin yanlış anladığını sanmıyorum hepimiz mi yanlış anladık yani, herşeyi geç hastayım demiş yalaannnn demenin mantığı ne, orda mıydın

Mrb hanimlar.. Kv sehir disina eltimlere gitmisti ayni sehirde kizi da var yilda uc dort sefer anca gider onda da 5-6 gun anca kalir.

Eltim 7 yillik ben 2 yillik evliyim. Bizde evin butun ama butun esyasini kiz tarafi yapar. Ama eltimlerde herseyi erkek tarafi yapiyo o yuzden biraz tatsizlik yasansa da kv m elinden geldgi kadaryla biseyler yapmis. Her neyse eltim de zaten cok miz miz yok bu yok yok şu eksik falan filan bide titizlik hastasi.

Kv m bu gidisinde otogardan oglu almis goturmus eve eltim uyuyomus aksam daha 8. Ne yemek var ne de bisey hastaym demis yatmis yalan ! Neyse guc bela bi yemek hazirlanmis yenmis gece yarisi olmus yatilmis. Sabah olmus kv kalkmis oglu kalkmis gtmis ise kahvalti yapmadan. Eltim hala uyuyo . Kv de inat etmis oturmus koltuga hic bisey yapmamis 11 gibi oglu gelmis kadin gene yatiyo neyse kv m beni kizimin yanna gotur demis ve gitmis.

Kizlar ne olursa olsun bu tavir hos bisey mi bana cok buyuk saygisizlik gibi geldi kv m cok kirgin ve kizgn gene de sesini cikarmiyo. Bi onceki gittiginde de evini dip bucak temizlemis eltim kv m varken. Sadece temizlik yapmis hatta bi gun daha kal cocuga bak da agdami yapayim falan demis.

Ettiniz evinde nasılsa normalde, kv gelincede aynı davranmış. Hem kv de yılda 3 4 defa gidiyor gittikçe de 5 6 gün kalıyor demişsiniz. Demekki neredeyse 3 ayda bir gidip 1 hafta kalıyor. Yani ettiniz her kv gittiğinde hizmet etmek zorunda değil ki... Hemde 7 yıllık evliyim bıkmıştır kadın. Hem siz neden bunu dert edildiniz ki... Eşya konusunu neden belirttiniz anlamadım. Biraz eltinizi kıskanıyor olabilir misiniz?

İyi de bundan size ne? Dert nerede?

Kk bayanları sakin.....

Nereyi yanlış anladık mesela?

Kk bayanları sakin.....

Şimdi gördüm yeni bu mesajını. Sen daha neredeyse yeni evlisin, aradan geçsin 5 10 sene sen de bıkarsın. Hem sen evlenmeden belkide eltin başka sorunlar yaşadı bilemezsin.

Kk bayanları sakin.....

Bence sende eltini eleştirmeyi bırak. Seni alakadar eden bir durum yok. Kv ile onun arasında. Hastalığına yalan da mgasinida neye dayanarak vuruyorsun? Ayrica neyini niye Kiskansin senin?

Back
X