• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin Kv'ye Saygisizliği

Biri kahvalti hazirlamiyor icerde yatiyor digeri inadina oturuyor bir digeri dedikodu hattini kurup kahvalti edilmedigini gelinin yalandan hasta oldugunu yetistiriyor .final de k.k ye konu acilarak yapiliyor....
kaynanayla bu gelin fena bence.

öbür kadın tavır koyuyo ama anlamayıp inadına oturuyor.

bu geline dert oluyor .

Eltini kinadim, ne olursa olsun evine misafir gitmis birine kim olursa olsun yapmamasi lazim. Artik malesef bu tur olaylari cok duyor ve goruyoruz, kendiyle gurur duyordur simdi. Ama etme bulma dunyasi, bir gun oda evladinin evine gidince yasar bu durumu. Cok ayip etmis bence.

kaynanayla bu gelin fena bence.

öbür kadın tavır koyuyo ama anlamayıp inadına oturuyor.

bu geline dert oluyor .
bu geline dert oluyor cunku k.v ile ayni apartmanda oturuyor ve kadin surekli burnunun dibinde.aslinda konu sahibi eltisinin koydugu tavri kiskaniyor kendi yapamadigi icin.benim konu sahibine tavsiyem ayni tavri koymasi cunku belliki fazla yuz vermis k.v ye simdi care bulamiyor.k.v de ayri hin yememis icmemis kahvalti yapamadim diye yetistirmis

bu geline dert oluyor cunku k.v ile ayni apartmanda oturuyor ve kadin surekli burnunun dibinde.aslinda konu sahibi eltisinin koydugu tavri kiskaniyor kendi yapamadigi icin.benim konu sahibine tavsiyem ayni tavri koymasi cunku belliki fazla yuz vermis k.v ye simdi care bulamiyor.k.v de ayri hin yememis icmemis kahvalti yapamadim diye yetistirmis
bu kıskanmıyo yaranmaya çalışıyo.

kıskansa gelir der ki bana böyle böyle yapan kaynanam eltimde kahvaltı dahi edememiş.

bu bildiğin anneeeeaaaammm diye yapışıp eltiye sidik yarıştırıp, kendince iyi gelin olanlardan.

bu kıskanmıyo yaranmaya çalışıyo.

kıskansa gelir der ki bana böyle böyle yapan kaynanam eltimde kahvaltı dahi edememiş.

bu bildiğin anneeeeaaaammm diye yapışıp eltiye sidik yarıştırıp, kendince iyi gelin olanlardan.
O zaman iyi gelin olmaya devam etsin ama eltiyi de elestirmesin herkesin bi tarzi var yapacak bisey yok bende zamaninda k.vye saygili oldum iyi davrandim hep daha fazlasini istedi tepeme cikti konu sahibine tavsiye vermemin sebebi bu yazmiyor ama okuyordur mutlaka tavsiyeme uysun yoksa cok sikinti ceker

Eltinize kinlenmişsiniz şu eşya muhabbetinden o yüzden objektif bakamıyorsunuz bence. Kendi kızı da orada demişsiniz, ona gitmeyip geline gelmiş kadın müsait miymiş sormuş mu? Zaten gidip kalıyormuş yılda kaç defa.
Madem gelin hasta, eşine kahvaltı bile hazırlamamış kayınvalideniz neden oğluna kahvaltı hazırlamamış. Bir de inadına 11'e kadar hiçbir şey yapmadan oturmuş diyorsunuz. Kayınvalidenizin fiziksel bir özrü mü var da hasta geline yardım etmiyor? Varsa diyecek bir şey yok ama işlerini kendi görebilen biriyse asıl kayınvalidenizin yaptığı ayıp.

Back
X