• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin patavatsızlığı!!

nur343434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
71
94
3
34
Istanbul
Kızlar merhabalar. Eltimi en başından beri sevemedim aramızda 10 yaş var ama bir türlü beni çekemiyor sürekli arkamdan konuşuyor ve ona hic bir zararım yok. Zaten olamazda çünkü 7 saat mesafe var aramızda. Ben bundan 5 ay önce hamileydim ama ne yazıkki bebeğimin kalbi durdu ve bu kadın sevindiğini çok belli etti sevincine akrabalarını arayarak nur un bebeği öldü demiş. Şimdi ben Rabbime çok şükür ıkinciye hamileyim bir buçuk aylık ve o da on haftalık ıkinciye hamileymis ben daha bunu 2 hafta önce duydum. Bu beni daha yeni bugün aradı ve sinirli sinirli gözünaydın bana mi özendinde hamile kaldın dedi ne diyecegimi şaşırdım. Inanın eşimin ailesine hic bir saygisizligim olmadi ama onlar hayattan soğuttular. 50 milyar kredi çektirip eşim ödüyor geri oduyecez dediler kandırdılar. Ve çok da zenginler bunların amacı ne ben bu kadına ne yapmaliyim biktim artik hep huzursuz ediyor. Eşim ise ailesini savunuyor hep :( sürekli buraya geliyorlar tatil koyu yaptılar kaynanam halası gorumcem.. Ve dün yine aradılar gelcez diye ama midem bulandigi için halanız gelmesin ilgilenemem ama kv. Gelsin dedim diye bana demedik birakmadilar eşim e karşı beni doldurmuşlar o da bana çok kırıcı konuştu ben ne yapicam bunlar la başım belada

Senin asıl sorunun eşin ama nedense eltine bilenmişsin. Eltin sana laf söylediğinde sende ağzının payını ver. İkinizde eşit konumdasınız.

Bu kadar külkedisimisin garip hep haksızlığa uğrar ama ağzı var dili yoktur
Böyle bir hikaye çocukken bile inandırıcı değildi şimdi hiç değil

Eltinle konusma telefonu acma evine alma. Onu kolayca halledersin de asıl sorun eşin bence. Ne demek ailesinden yana olmak. Onun ailesi artik sensin. Önce bunu anlamali.

Eşiniz arkanızda olsun, gerisini halledersiniz ama yazınızdan görüyorum ki eşiniz de iki lafa dolup hamile karısına laf edebilen tıyniyette belli ki. Siz eşinizle bi konuşun adam akıllı, gerisi mühim değil. Kimseye de hamile halinizle hizmet etmek, evinizde ağırlamak durumda değilsiniz. "Müsait değilim" diyeceksiniz bu kadar. Eltinize de sokun lafı geçin "Hı hım çok özendim, kaynımla ne zaman sevişeceğinizi falcılara okuttum sevişme takvimi çıkardım kendime asjdaskjbdfa" deyin alay edin. En güzeli alaydır böylesi konularda.

Arada kim lafı getirip götürüyorsa (Ki bu eltiden bu kadar haberdar olmanız da iyi değil) onlara da güzelinden bi posta koydunuz mu tamam. Ailenize odaklanın, gerisi kapınızı kapadınız mı dışarıda kalanlardan ibaret.
Kredili konunuza değinmiyorum bile, enayiliğin bedeli olmuş orası.
Eşinizle konuşun yineliyorum, valla böylesi anacı adam bende olacak, ağzından girer burnundan çıkarım. Gerekirse anasının yanına gtüne tekmeyle yollarım.

Sessiz sessiz kahır çekenleri hiç anlamadım, anlamıyorum.

Esin cok yanlis bi tutumda. Esimin el sakalari vardir hamilelikten once cok gulerdim ama simdi kiziyorum veremiyo mesela. Hamilelikten dolayi en ufak deye agladigimida biliyo. Bi kere bana kizdi(hakli miydi haksiz miydi hatirlamiyorum) ve ben basladim aglamaya. O zamandan beri hep alttan alır.
Eltin insanlari nasil yoneticegini cok iyi bilen biri. Ama sende hamilesin. Esine karsi hamileligini surekli one surebilirsin
Agrilarim var bel agrim var karin agrim var o yuzden boyle dedim. Hormonlarim yuzunden cok duygusalim sende boyle konuşunca herkes ustume geliyo gibi hissediyorum. Lutfen bana karsi bu surecte biraz daha anlayisli olur musun vs vs

Yarım saat önce konu açmışsın hangi ara banlandın,kesin eltin yapmıştır bunu da:deli:

Eltiye mesafe koy gerekirse telefonları açma ama sanki asıl sorun eşin gibi geldi bana

Bence de asıl sorun es de. Ama nedensen bu eltiler hep böyle bende de var bundan böyle bi tane:halay: eltiye tek çözüm mesafe

Ya benim eşimde böyle eltimle ilgili bi eleştiri yaptığımda acayip sinirleniyor. Hiç laf söyletmiyor.Toz kondurmuyor.
Eltime söylediğim bi lafı abisine söylemişim gibi algılıyor.
Malesef onlar hiç benimki gibi düşünmüyor ama.

Konu sahibi nereye uçtu ya?
Herkesin dediği gibi sorun eşinizde. Eltiniz de arayıp öyle bir şey dediğinde lafını yediremediniz mi? Direk suratına kapatsaydınız hatta.

Kızlar merhabalar. Eltimi en başından beri sevemedim aramızda 10 yaş var ama bir türlü beni çekemiyor sürekli arkamdan konuşuyor ve ona hic bir zararım yok. Zaten olamazda çünkü 7 saat mesafe var aramızda. Ben bundan 5 ay önce hamileydim ama ne yazıkki bebeğimin kalbi durdu ve bu kadın sevindiğini çok belli etti sevincine akrabalarını arayarak nur un bebeği öldü demiş. Şimdi ben Rabbime çok şükür ıkinciye hamileyim bir buçuk aylık ve o da on haftalık ıkinciye hamileymis ben daha bunu 2 hafta önce duydum. Bu beni daha yeni bugün aradı ve sinirli sinirli gözünaydın bana mi özendinde hamile kaldın dedi ne diyecegimi şaşırdım. Inanın eşimin ailesine hic bir saygisizligim olmadi ama onlar hayattan soğuttular. 50 milyar kredi çektirip eşim ödüyor geri oduyecez dediler kandırdılar. Ve çok da zenginler bunların amacı ne ben bu kadına ne yapmaliyim biktim artik hep huzursuz ediyor. Eşim ise ailesini savunuyor hep :KK43: sürekli buraya geliyorlar tatil koyu yaptılar kaynanam halası gorumcem.. Ve dün yine aradılar gelcez diye ama midem bulandigi için halanız gelmesin ilgilenemem ama kv. Gelsin dedim diye bana demedik birakmadilar eşim e karşı beni doldurmuşlar o da bana çok kırıcı konuştu ben ne yapicam bunlar la başım belada

Bebegini dusun ne olur stres yapma.. kim ne derse desin umursama herkesi allaha havale et

Bu kadar külkedisimisin garip hep haksızlığa uğrar ama ağzı var dili yoktur
Böyle bir hikaye çocukken bile inandırıcı değildi şimdi hiç değil

Ya öyle demeyin ne aileler var, cidden insanı bunaltırlar... ben size de hak veriyorum ama bazı aileler of offf... bir günah keçisi yaratıp herkes ona yüklenir, sebep de yoktur hani, laf olsa beri gele... Allah kötülerle karşılaştırmasın...

Ya benim eşimde böyle eltimle ilgili bi eleştiri yaptığımda acayip sinirleniyor. Hiç laf söyletmiyor.Toz kondurmuyor.
Eltime söylediğim bi lafı abisine söylemişim gibi algılıyor.
Malesef onlar hiç benimki gibi düşünmüyor ama.

Elti düşkünlüğünü de hiç anlamam... hele ilk gelinse ailede... bir korumacılık bir korumacılık... çok beğendiysen sen evlenseydin demek geliyor böylelerini duyduğumda ya da okuduğumda...bir de eltinin çocuğuna aşırı düşkünlük safhası var ki... hani kuzendir yeğendir ok ama bazı eşler kuzene / yeğene hediye alır, gider eltiye de alır... Yahu kardeşinin / abinin eşi de olsa, kadın nihayetinde karşındaki ne diye o kadar üzerine düşüyorsun... te Allahım...

Ne eltim var ne görümcem. Çok şükür. Ama şu var ki eltim olsaydı ve eşim eltime beni ezdirseydi dunyayi yakardim. O kadar.

Görmezden gel yok say bende de var hiccccc yokmus gibi yapıyorum çok sukur uzağım Allah tan..

Canım hem esim beni hiç korumuyor diyorsun. Hemde cocuk yapıyorsun çocuktan sonra daha kötü olur demedi deme her şey kocada bitiyor yüksekte de tutar yerede atıp pas pas yapar

Back
X