Kızlar merhabalar. Eltimi en başından beri sevemedim aramızda 10 yaş var ama bir türlü beni çekemiyor sürekli arkamdan konuşuyor ve ona hic bir zararım yok. Zaten olamazda çünkü 7 saat mesafe var aramızda. Ben bundan 5 ay önce hamileydim ama ne yazıkki bebeğimin kalbi durdu ve bu kadın sevindiğini çok belli etti sevincine akrabalarını arayarak nur un bebeği öldü demiş. Şimdi ben Rabbime çok şükür ıkinciye hamileyim bir buçuk aylık ve o da on haftalık ıkinciye hamileymis ben daha bunu 2 hafta önce duydum. Bu beni daha yeni bugün aradı ve sinirli sinirli gözünaydın bana mi özendinde hamile kaldın dedi ne diyecegimi şaşırdım. Inanın eşimin ailesine hic bir saygisizligim olmadi ama onlar hayattan soğuttular. 50 milyar kredi çektirip eşim ödüyor geri oduyecez dediler kandırdılar. Ve çok da zenginler bunların amacı ne ben bu kadına ne yapmaliyim biktim artik hep huzursuz ediyor. Eşim ise ailesini savunuyor hep
sürekli buraya geliyorlar tatil koyu yaptılar kaynanam halası gorumcem.. Ve dün yine aradılar gelcez diye ama midem bulandigi için halanız gelmesin ilgilenemem ama kv. Gelsin dedim diye bana demedik birakmadilar eşim e karşı beni doldurmuşlar o da bana çok kırıcı konuştu ben ne yapicam bunlar la başım belada