Nasıl yani yaa şaştım kaldım.. daha doğrusu anlamadım siz kimin alışverişini yaptınız eltinizin mi yoksa eltiniz vasıtası le tanıştığınız arkadaşınızın mı??
Ne alaka ki başka biri mevlüt okutacak diye siz ve kocanız onun alışverişini yapıyorsunuz?? yani eltiniz bile olsa kendi işini kendisi görmeli..
Ayrıca çocuk mevzusu nooldu yani sanki sorun çcuğun sizde kalması gibi başlamış alışveriş yüzünden bitmiş gibi..Galiba çok sinirlisiniz hala biraz sakin olun ve bence eltinizlede yavaş yavaş araya mesafenizi koyun..
Ben size bu konuda çok tavsiye verebilecek biri değilim çünkü 4 yıllık evliyim ve eltimle onun düğünü dahil toplam görüşmüşlüğümüz 10 defa olmamıştır. o derece mesafeliyiz herkes kendi hayatında yani..
canım sen çok yüz vermişsin bundan sonra samimiyetini kes bence.
canımj kesınlıkle eşine cıkısma bence senın hayır demen gerekırdı yanı bı bayan olarak senın eltınle konusman lazım hem o kadın nasıl bı seyler ıstedı sızden hayret yanı ne kadar rahat ınsanlar var
bilmiyorum ama biraksin da isleyecegim sevabi ben düsüneyim yaaaa hayret bisey...beni kocamla huzursuz ettiler...
canım sinirlenmekte son derece haklısın, ama senin hatan evet demek olmuş, keşke sen ya da eşin, tanımadığımız bi kadının alışverişi bizi ilgilendirmiyor, bizim başka planlarımız var bugün, diyebilseydiniz
eltinle aran normalde iyiymiş bence hiç aranı bozma ama şikayetçi olduğun konuları kırmadan dile getir
ve mutlaka hayır demeyi öğren
yoksa olan insanın kendi psikolojisine oluyo
insan kendini zorla baskı altına sokuyo
ya acik acik evet de demedimki....anladi yani...
cnm eltinin arkadaşının alışverişimisenin tepkin yerinde sen öyle devam et..
banane eltimin,görümcemin yada yengemin hatta ablamın arkadaşının alışverişinden.. o hanım da önce kendi mühim işlerini halledip öyle uzaklaara gitseymiş..dayısı,kuzeni,teyzesi yokmuymuş..yaa aslında senin eltide suç oluyor.. hiç samimiyetin olmadığı halde topu sana atıyor.. sonra azıcık eşinde de oluyor , eltine ''bize mi düşer yengecim senin arkadaşının alışverişi,arkadaşının eşi dostu ahbabı yokmu başka'' deyip olayı kestirip atmadığı için.. iş bitirmek kötü birşey tabiki değil, ama samimiyetinin olmadığı ayrıca haz almadığın birileri için var olan kısa zamanında bi çok iş yapmaya çabalamak keyifsiz..bir teşekkür aldınız mı acaba merak ettim..
benimde aynı haftasonu 1 günüm var,o günümdede ne yapacağımı şaşırıyorum inanki. temizlik mi, çocuğumla vakit geçirmek mi,ailelerimize-akrabalarımıza zaman ayırmak mı, market-pazar alışverişi yapmak mı, çocuğuma yada kendime ihtiyacım için çarşıya-avm ye gitmek mi, ws ws ws yani sende muhakkak bu kadar çok şeyi kafanda sıralamaya çalışırken ortaya patt diye seni enterese etmeyecek şeye dahil olmak can sıkıcıdan öte sinir bozucu.ama sen iyi yapmışsın içindede tutmamışsın,böyle olunca durum ; bir dahaki sefere herkes duracağı yeri bilir,haliyle senin sınırların içerisine girmezhoşçakal
eltinin başkasının işini senden istemesi ayıp olmuş. sen de bundan sonra hayır demeyi öğrenmelisin ve araya mesafe koymalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?