Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

lal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
3.864
40
163
merhaba arkadaslar,

ben eltimle genelde iyi anlasirim...yasi benden biraz büyük olsada severim aslinda kendisini...cumartesi günü kizi tutturmus illa amcamgile gidecem diye...bende ne yalan söyliyim istemedim...cünkü benim bi hafta sonum var(calisan bi bayanim)...onuda cocuk avutmakla gecirmek istemedim...baya sinirlendim cünkü eltim dil ucuyla isiniz varmi kizim size gelecek dedi...esime söyledim...ben konusurum dedi...neyse sonra biz evden ciktik...cepten aradilar...esim bizim isimiz var yarin gezmeye gidicez zaten yarin gelirsin bizimle dedi(cocuga)...aradan bi kac saat gecti biz annemle birlikte alisverise gittik...telefon geldi...arayan eltimdi...ben suan mevlütdeyim dedi...arkadasim aradi...uzak yola gitmisdi misafirlige yarin da mevlüt okutacakmis...alisverisini yapamamis...bunu bunu alin demezmi....önce esime söylemis sonra beni telefona istedi...arkadasim yalvariyor aldiracak kimseyi bulamamis...esimden icin alsin demis...cildirdim tabi....bana da söyledi...acik acik evet demedim ama kizdigimi belli ettim...

o kadini da dogru dürüst tanimam etmem hic bir samimiyetim yoktur yani...arada bir eltimde karsilasiriz o kadar...pekte sevmem zaten kibirli birisidir yani hic bana göre degil o karakterde bi insan...

neyse gittik hanimefendinin siparislerini aldik yagmurda islandik...sulari tasidik....4-5 kolli...tabagi bardagi...

ben durdukca sinirlendim durdukca sinirlendim hayir diyemedigimin cezasini cektim...esime patladim tabi...niye bana birakiyorsun niye kesip atmiyorsun dedim...o kadin kim oluyor nerden buluyor kendinde o cesareti senin onun isini görecegini dedim...o da bana özellikle telefonu sana verdim ki karari sen ver diye dedi...ama asil sinirlendigim eltimin sorumsuzluguydu tabi...tam yagmurda islanmisken eltim aradi o sirada...tam ben sinirliyken yani...biraz ona cikistim tabi...kala kala biz mi kaldik dedim onun isini görecek?

ne oldu sanki dedi sevap islemis oldunuz dedi...

ama sorsan ki kocasi evde yan gelip yatiyordu ona yaptiramadi...

o konusmadan sonra bir daha aramadim normalde sik sik konusuruz gün icerisinde ama sinirim hala gecmedi cünkü belki haksiz yere ama esimle bu yüzden tarisdik....

kusura bakmayin biraz karisik anlattim...

yorumlarinizi bekliyorum...sizce benmi abartmisim?

Nasıl yani yaa şaştım kaldım.. daha doğrusu anlamadım siz kimin alışverişini yaptınız eltinizin mi yoksa eltiniz vasıtası le tanıştığınız arkadaşınızın mı??
Ne alaka ki başka biri mevlüt okutacak diye siz ve kocanız onun alışverişini yapıyorsunuz?? yani eltiniz bile olsa kendi işini kendisi görmeli..
Ayrıca çocuk mevzusu nooldu yani sanki sorun çcuğun sizde kalması gibi başlamış alışveriş yüzünden bitmiş gibi..Galiba çok sinirlisiniz hala biraz sakin olun ve bence eltinizlede yavaş yavaş araya mesafenizi koyun..
Ben size bu konuda çok tavsiye verebilecek biri değilim çünkü 4 yıllık evliyim ve eltimle onun düğünü dahil toplam görüşmüşlüğümüz 10 defa olmamıştır. o derece mesafeliyiz herkes kendi hayatında yani..

canim cocuk mevzusuyla basladi ama onu cok fazla takmadim cünkü esim devreye girdi ve konu kapandi...

biz eltimin arkadasinin alisverisini yaptik...kadin uzak bir yere gitmis...ve yetisemeyecekmis...pazar günü de heryer kapali oldugu icin eltimi aramis...kimseyi bulamadim...sen kaynina söylesene diye....

evet sinirliyim ne cürretle yaaa

canımj kesınlıkle eşine cıkısma bence senın hayır demen gerekırdı yanı bı bayan olarak senın eltınle konusman lazım hem o kadın nasıl bı seyler ıstedı sızden hayret yanı ne kadar rahat ınsanlar var

ben esime sinirlendikce susmadikca oda beni tersledi...ama önce baya bi alttan aldi...kadin anlamadiki ne var sanki dedi durdu...

hayir diyememin cezasi mi bu?

bilmiyorum ama biraksin da isleyecegim sevabi ben düsüneyim yaaaa hayret bisey...beni kocamla huzursuz ettiler...

aman canım boşver takma .bir araya gelince konuşursunuz sadece fazla muhattap olma onunla.eşinle senin huzurundan önemli değil ya.zaten eltilerin görevi eşlerini birbirine düşürmek heralde.

Son düzenleme:
canım sinirlenmekte son derece haklısın, ama senin hatan evet demek olmuş, keşke sen ya da eşin, tanımadığımız bi kadının alışverişi bizi ilgilendirmiyor, bizim başka planlarımız var bugün, diyebilseydiniz
eltinle aran normalde iyiymiş bence hiç aranı bozma ama şikayetçi olduğun konuları kırmadan dile getir
ve mutlaka hayır demeyi öğren
yoksa olan insanın kendi psikolojisine oluyo
insan kendini zorla baskı altına sokuyo

cnm eltinin arkadaşının alışverişimi senin tepkin yerinde sen öyle devam et..
banane eltimin,görümcemin yada yengemin hatta ablamın arkadaşının alışverişinden.. o hanım da önce kendi mühim işlerini halledip öyle uzaklaara gitseymiş..dayısı,kuzeni,teyzesi yokmuymuş..yaa aslında senin eltide suç oluyor.. hiç samimiyetin olmadığı halde topu sana atıyor.. sonra azıcık eşinde de oluyor , eltine ''bize mi düşer yengecim senin arkadaşının alışverişi,arkadaşının eşi dostu ahbabı yokmu başka'' deyip olayı kestirip atmadığı için.. iş bitirmek kötü birşey tabiki değil, ama samimiyetinin olmadığı ayrıca haz almadığın birileri için var olan kısa zamanında bi çok iş yapmaya çabalamak keyifsiz..bir teşekkür aldınız mı acaba merak ettim..

benimde aynı haftasonu 1 günüm var,o günümdede ne yapacağımı şaşırıyorum inanki. temizlik mi, çocuğumla vakit geçirmek mi,ailelerimize-akrabalarımıza zaman ayırmak mı, market-pazar alışverişi yapmak mı, çocuğuma yada kendime ihtiyacım için çarşıya-avm ye gitmek mi, ws ws ws yani sende muhakkak bu kadar çok şeyi kafanda sıralamaya çalışırken ortaya patt diye seni enterese etmeyecek şeye dahil olmak can sıkıcıdan öte sinir bozucu.ama sen iyi yapmışsın içindede tutmamışsın,böyle olunca durum ; bir dahaki sefere herkes duracağı yeri bilir,haliyle senin sınırların içerisine girmez
hoşçakal

ya acik acik evet de demedimki....anladi yani...

Ya pardon da mevlüt okutacak insan önceden tüm hazırlıklarını yapmaz mı?Ayrıca bu insanın eşi dostu kimsesi yokmu ki dıdısının dıdısına iş buyuruyor.Eltiniz de maşallah sizin üzerinizden prim yapıyor.Kadında eltiniz de çok çok yüzsüz insanlarmış valla.Hayatta işim olmaz öyleleri ile.Bırak eltim anam babam olsa uğraşamam hele ki merivakiye hiç mi hiç gelemem.Bana öyle bir şey yapsa hem dediğini yapmaz hem de gırtlağını sıkıvermiştim valla.Sen abartmamışsın canım çok bile sabretmişsin.

Sana tavsiyem eltinden uzk dur yüz göz olma acilen samimiyetini kes.Bazıları samimiyet ile laubaliliği karıştırırlar,eltin de onlardan bence.

eltiniz aranızdaki samimiyetten dolayı böyle birşey istemiş ben olsaydım alamam derdim kızarsa kızzsın yani mevlüt yapıcak ola arkafaşıda son güne mi bırakmış hazırlığı sana ve eşine mi güvenmiş

ya acik acik evet de demedimki....anladi yani...

tamamda canım, bazı insanlar böyle işte, ima ya da kinaye değilde, açık konuşcaksın, anlayan anladı moduna girmiceksin
alamam abla kusura bakma, eşimle başka planlarımız var bugün,
bu yani, kötü bişey de söylemiş olmıcaksın, sadece kibarca reddetceksin

Son düzenleme:
yani senin eşinle tartılma sebebiniz eltin değil aslında, karı-koca hayır diyememeniz
yoksa siz o kırılmasın bu gücenmesin derseniz kullanılan taraf olursunuz, kavga da edersiniz
asıl sorunu iyi tespit etmek lazım yani
gücenirlermi, gücenirler, kırılırlarmı kırılırlar, ama bir iki derken, bunlar böyle der alışırlar, teklif bile etmezler, sizde rahat edersiniz.

Son düzenleme:

ya önce mevlüt iptal olmus sonra tekrar okunacak demisler...ama bana ne ya beni ne ilgilendirir...esim bana kizdi eltimle konustum diye...madem diyecektin bastan söyleseydin yapamam diye bende ona sinirlendim tabi...

eltinin başkasının işini senden istemesi ayıp olmuş. sen de bundan sonra hayır demeyi öğrenmelisin ve araya mesafe koymalısın

Bence işi fazla büyütmüşsünüz ve büyütmeye de devam ediyorsunuz. Reddemeyip alış verisi yapmışsınız, olup bitmiş. Artık bunu düşünüp, konuşup ne diye işi eşinizle tartışma noktasına getiriyorsunuz ki?

Bundan sonra size böyle bir teklif yapılıp yapılmayacağı bile meçhul. Ama eğer yapılacak olursa da başka işim var, vs. bir şey deyip kabul etmezsiniz.

Böyle şeylerle boşuna kendinizi yıpratmamaya, eşinizi de huzursuz etmemeye çalışın bence. Elinize bir şey geçecek değil ki bu saatten sonra, neyin mücadelesini veriyorsunuz anlayamadım doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…