Bence işi fazla büyütmüşsünüz ve büyütmeye de devam ediyorsunuz. Reddemeyip alış verisi yapmışsınız, olup bitmiş. Artık bunu düşünüp, konuşup ne diye işi eşinizle tartışma noktasına getiriyorsunuz ki?
Bundan sonra size böyle bir teklif yapılıp yapılmayacağı bile meçhul. Ama eğer yapılacak olursa da başka işim var, vs. bir şey deyip kabul etmezsiniz.
Böyle şeylerle boşuna kendinizi yıpratmamaya, eşinizi de huzursuz etmemeye çalışın bence. Elinize bir şey geçecek değil ki bu saatten sonra, neyin mücadelesini veriyorsunuz anlayamadım doğrusu.
su bi gercek ki öyle zamanlar vardir...eltim esime birsey buyurur mesela cokuklari bi yere birak diye, esim hayir der ama eltim anlamaz israr eder...
yani hayir deseydim de sonucu ayni olacakti...
olurmu canım öyle şey, kafana silahmı dayıcak yani sonuç aynı olsun
almıyorum abla, sonra görüşürüz der telefonu kaparsın
eltin düşüncesiz olabilir ısrarcı olabilir ama sen karşı koymayı bilmiyosan, açıkca hayır demeyi bilmiyorsan sorun sende aslında, çünkü bu durumdan şikayetçi olan sensin, durdurmakta yine senin elinde
biliyorum eltine saysak daha mutlu olcaktın ama objektif ve mantıklı bakınca sonuç bu
canim cocuk mevzusuyla basladi ama onu cok fazla takmadim cünkü esim devreye girdi ve konu kapandi...
biz eltimin arkadasinin alisverisini yaptik...kadin uzak bir yere gitmis...ve yetisemeyecekmis...pazar günü de heryer kapali oldugu icin eltimi aramis...kimseyi bulamadim...sen kaynina söylesene diye....
evet sinirliyim ne cürretle yaaa
kocası yokmu eltinin kendi eli kolu yokmu yada sana kalana kadar yaa
Eltiniz ne kadar israrcıysa siz de kabul etmemek konusunda o kadar israrcı olun. Telefondaysanız, gerekirse hat çekmiyor, duyamıyorum falan deyip konuşmayı sonlandırın. Eşiniz israra dayanamayıp bir teklifini kabul ettiyse başına kakmayın, tersine ah, canım, bu iş olmasaydı ne güzel şunu yapardık gibi laflarla bir dahaki sefere kabul etmesini engellemeye yönelik tohumlar atın.
Eltiniz madem israrcı bir tip, ona sinirlenmekle bir yere ulaşamazsınız. Biran önce sinirinizi yenip, bu veya aklınıza gelebilecek diğer taktikleri uygulamaya gayret edin. Eltiniz baktı artık sizden iş çıkmıyor, başka bir emireri bulur kendine. Siz kendinizi kurtarın, ondan sonra eltiniz kimi kullanırsa kullansın hiç bunu kafaya takmayın.
bende biraz önce uyus oldum eltime ve kaynıma da ondan sinir küpüyüm şuan
dediklerinizi uygulamaya calisacagim...
birde isin acigi...o kadinin ne cesaretle esimden böyle birsey istemesiydi sinirime giden...
ne alaka ya düsünün ben gidip o kadinin kocasindan böyle birsey isteyecegim....ne sacma...
yok canımmm yokk bu eltilerle falan çok samimi olmıcaksın en iyisi araya mesafe koymakkk sonra çekiyoruzz böle işte
evet bende muzdariptimm ama artık onlarla hiç bir bağım kalmadı.evliliğim 2 ay önce bitti
hani eltin istese bi yere kadar okeyde dıdının dıdısı derler ya ...sinirlenmekte hklısın eltin kafasızlık yapmış cnm........sevap işleme konusuna gelince karı koca arasında huzurluk çıkarmaya sebep olarak o büyük günaha girdi:))haberi yok...
ya zaten esimin ailesinin bi ferdinin bi ihtiyaci olsa zaten genelde esimden önce neredeyse ben yola düsüyorum...ama yabanci biri icin olmasi cok canimi sikti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?