Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

ya bende öyleyim...samimi tanidigim biri olsa bile demem kendi isimi kendim görürüm degilki didinin didisi...

Bu hadsiz eltinize fırsat vermeyin bir daha.
Sizin söyleyemediğinizi eşiniz de söyleyemedi diye neden eşinize sardırıyorsunuz ki.
Sebep olana çatın

Hakikaten bu ne cürret ya. Eltine sormadın mı "eşin nerde o niye almıyor" diye. yada " alışverişi yapacak kadar paramız yok bizemi güvendiniz" neden demedin.

haklısın arkadaşım. insanın üzerinde parası olur olmaz. bende senin dediğin gibi 40 yıllık samimi arkadaşım bile geldiğinde bişeye ihtiyacım varsa ona bile söyleyemem. bazen gelmeden kendisi arar bişey lazımsa uğrayıp alayım çocukla çıkamamışsındır der ozaman bile sıkıla sıkıla şunu alırmısın zor derim (süt, ekmek gibi küçük şeyler bide)

Hakikaten bu ne cürret ya. Eltine sormadın mı "eşin nerde o niye almıyor" diye. yada " alışverişi yapacak kadar paramız yok bizemi güvendiniz" neden demedin.

işin bde bu boyutu var valla aklıma gelmemişti yanında ona yetecek kadar para olduğundanda emin yani....belki parası yok yada başka harcamalar yapar diye aklına bile
gelmiyor ,dedimya fikirsiz:)))

benimde sorumsuz kaynım yüzünden sürekli sinirlerim zıplıyoreşim hayır diyemediği için
sen şanslısın en azından eşin sana bu şansı veriyor hayır deyip kestir at

hayir sormadim canim cünkü kocasi kilini kipirdatmaz biliyorum....para mevzusuna gelince biz para basiyoruz canim...

işin bde bu boyutu var valla aklıma gelmemişti yanında ona yetecek kadar para olduğundanda emin yani....belki parası yok yada başka harcamalar yapar diye aklına bile
gelmiyor ,dedimya fikirsiz:)))

ona göre bizde cookkkk...kendi bi serveti yetiremiyor ama....

dün eltim esimi aramis...laf sokmadimi dedim hayir birsey demedi dedi....icim icimi yedi...surat astim tabi...esimi aramasi beni ilk defa rahatsiz etti...surat astim esim neyin var diye sordu sustum birsey demedim....

bak bacım öteki konunda az konuşmadık biliyorsun.ama eşinin ailesiyle istemeden de olsa fazla vıcık vıcık olmuşşunuz.

sen kocana şunu diyecektin 'kadının kocasının yapmadığı hayrı 7 kat el olarak bizmi yapacaktık?bu ne rahatlık?aklın alıyor mu?'

maşallah ailede herkes sizi darphane bellemiş.eltinizde ününüzü elaleme anlatıyor.bak kocan mevzuunda da şunu

diyeyim.değişim kolay olmayabilir onu bil.yine öyle yavaştan para mevzuu falan açıyor galiba.belki kendince bir kaç zaman

lalin istediği gibi davranayım yavaş yavaş aklına girip istediğimi yaptırırım diye düşünebilir.
sen şimdiden

önünü al.tamam seviyorsun yuvan yıkılsın istemiyorsun ama fazla güvenme çünkü sağlam ayakkabı değil.babana yaptıklarını

inkar edip sana hakaretler yağdırıp paran kadar değerlisin diyen de o..artık kafasına vura vura adam edeceksin baktın

olmadı by by..

haklisin cnm...aslinda suan farkina variyorum ki biz bazi sorunlari da ailesi yüzünden yasiyoruz....bu zaman a kadar ben herseye evet dedigim icin bunu farkedemedim sanirim....kendimden meger ne kadar taviz vermisim....ailesine karsi dahi olsa....

Sizi silah zoruyla mı alışverişe gönderdiler? Eşinize ve bize isyan edene kadar tek kelime ile "hayır" deseydiniz sorun da kalmayacaktı.. Hem alışverişi yaptınız elinize mi yapıştı, incileriniz mi döküldü? Bir şeyi ya yapmayın ya da yapılanı konuşmayın bence çok çirkin. Hayatta birilerine öyle yada böyle yardımcı olmak kadar güzel bir şey yok.. Bunun gururunu yaşayın olumsuz düşünüp hem kendinizi hem kocanızı yiyip bitireceğinize kadar...

evt incilerim döküldü...lütfen yorum yaparken biraz daha saygi cercevesi icinde yapalim....yada hic yapmayalim....

ne kadar saçma düşünüyorsun yaa. eltisi resmen lali ve kocasını kullanıyor. zaten bunlar iyi olmasa öyle birşeyi teklif bile edemez. kadının umurunda değil kendi mevlütü, gidip bunlar alıcaklar eksiklerini. böyle bir saçmalık olurmu yaaa. nefret ediyorum bu tarz yüzsüz insanlardan... eltiside arkadaşının işine bunları koşturmaya çalışıyor bunun iyilikle falan bir alakası yok anlatabildimmi;?? bunun enayi yerine konulmakla alakası var.. bende olsam bende çok kızardım ve asla almazdımmm.

benim ne demek istedigimi anladiginiz icin size cok tsk ederim...ztn eltimin bi isi veya bir aile bireyinin bir isi olsa esimden önce ben yola düsüyorum ama didinin didisi icin degil...

o bayan eltinden rica etti eltinde esine soyledi esi kabul etmedi o da araniz iyi diye sana soyledi tabi o kadinin agzindan..ne sorumsuz bir kadinmis yahu insan utanir baskasina aldirmaya son gune ki birakir.
sizi mevlute cagirdi mi bari o kadar isini gormussunuz..

Keşke baştan söyleseydin canım alamam diye
Dengesiz insanlar işte nasıl başkalarına siparişte bulunuyorlar anlamış değilim
Eltinizin yaptığı da normal değil bence mesafe koyun bi daha bu tarz saçmalıklar yapmasın
Sevap işlemek istiyorsa buyursun kendi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…