valla aynı şeyi yaparsa uyar derim....anladığım kadarıyla biraz fikirsiz bi eltin var...alınacaklar mevlüt için malzeme taşıması fln hani küçük bişi olur alırsında ne bileyim bende
gıcık olurdum heralde...insanların düşüncesizliğine tahammül edemiyorum.....
bigün misafirim gelicek manav uzak sadece maydonaz olmak için koştur koştur gitmiştim gelicek olan samimi idi üstelik olurya yanında parası fln olmaz aşağılanmış gibi hissetmesin
diye demedim herkez benm gibi olsun istiyorum bu konuda...
canim cocuk mevzusuyla basladi ama onu cok fazla takmadim cünkü esim devreye girdi ve konu kapandi...
biz eltimin arkadasinin alisverisini yaptik...kadin uzak bir yere gitmis...ve yetisemeyecekmis...pazar günü de heryer kapali oldugu icin eltimi aramis...kimseyi bulamadim...sen kaynina söylesene diye....
evet sinirliyim ne cürretle yaaa
valla aynı şeyi yaparsa uyar derim....anladığım kadarıyla biraz fikirsiz bi eltin var...alınacaklar mevlüt için malzeme taşıması fln hani küçük bişi olur alırsında ne bileyim bende
gıcık olurdum heralde...insanların düşüncesizliğine tahammül edemiyorum.....
bigün misafirim gelicek manav uzak sadece maydonaz olmak için koştur koştur gitmiştim gelicek olan samimi idi üstelik olurya yanında parası fln olmaz aşağılanmış gibi hissetmesin
diye demedim herkez benm gibi olsun istiyorum bu konuda...
Hakikaten bu ne cürret ya. Eltine sormadın mı "eşin nerde o niye almıyor" diye. yada " alışverişi yapacak kadar paramız yok bizemi güvendiniz" neden demedin.
Hakikaten bu ne cürret ya. Eltine sormadın mı "eşin nerde o niye almıyor" diye. yada " alışverişi yapacak kadar paramız yok bizemi güvendiniz" neden demedin.
işin bde bu boyutu var valla aklıma gelmemişti yanında ona yetecek kadar para olduğundanda emin yani....belki parası yok yada başka harcamalar yapar diye aklına bile
gelmiyor ,dedimya fikirsiz:)))
bak bacım öteki konunda az konuşmadık biliyorsun.ama eşinin ailesiyle istemeden de olsa fazla vıcık vıcık olmuşşunuz.
sen kocana şunu diyecektin 'kadının kocasının yapmadığı hayrı 7 kat el olarak bizmi yapacaktık?bu ne rahatlık?aklın alıyor mu?'
maşallah ailede herkes sizi darphane bellemiş.eltinizde ününüzü elaleme anlatıyor.bak kocan mevzuunda da şunu
diyeyim.değişim kolay olmayabilir onu bil.yine öyle yavaştan para mevzuu falan açıyor galiba.belki kendince bir kaç zaman
lalin istediği gibi davranayım yavaş yavaş aklına girip istediğimi yaptırırım diye düşünebilir.sen şimdiden
önünü al.tamam seviyorsun yuvan yıkılsın istemiyorsun ama fazla güvenme çünkü sağlam ayakkabı değil.babana yaptıklarını
inkar edip sana hakaretler yağdırıp paran kadar değerlisin diyen de o..artık kafasına vura vura adam edeceksin baktın
olmadı by by..
Sizi silah zoruyla mı alışverişe gönderdiler? Eşinize ve bize isyan edene kadar tek kelime ile "hayır" deseydiniz sorun da kalmayacaktı.. Hem alışverişi yaptınız elinize mi yapıştı, incileriniz mi döküldü? Bir şeyi ya yapmayın ya da yapılanı konuşmayın bence çok çirkin. Hayatta birilerine öyle yada böyle yardımcı olmak kadar güzel bir şey yok.. Bunun gururunu yaşayın olumsuz düşünüp hem kendinizi hem kocanızı yiyip bitireceğinize kadar...
Sizi silah zoruyla mı alışverişe gönderdiler? Eşinize ve bize isyan edene kadar tek kelime ile "hayır" deseydiniz sorun da kalmayacaktı.. Hem alışverişi yaptınız elinize mi yapıştı, incileriniz mi döküldü? Bir şeyi ya yapmayın ya da yapılanı konuşmayın bence çok çirkin. Hayatta birilerine öyle yada böyle yardımcı olmak kadar güzel bir şey yok.. Bunun gururunu yaşayın olumsuz düşünüp hem kendinizi hem kocanızı yiyip bitireceğinize kadar...
ne kadar saçma düşünüyorsun yaa. eltisi resmen lali ve kocasını kullanıyor. zaten bunlar iyi olmasa öyle birşeyi teklif bile edemez. kadının umurunda değil kendi mevlütü, gidip bunlar alıcaklar eksiklerini. böyle bir saçmalık olurmu yaaa. nefret ediyorum bu tarz yüzsüz insanlardan... eltiside arkadaşının işine bunları koşturmaya çalışıyor bunun iyilikle falan bir alakası yok anlatabildimmi;?? bunun enayi yerine konulmakla alakası var.. bende olsam bende çok kızardım ve asla almazdımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?