- 19 Mayıs 2017
- 524
- 505
- 53
Kızlar geçen sene bu zamanlar eşimin ailesiyle epey sorunlar yaşadık... İnanın hatırlamak dahi istemediğim şeyler. Hamileydm bide. Laf götürüp getirmeler vs oldu eltim ve görümceler arası. Malesef bende onlara uyup arkalarından konuştuklarını anlattım iki tarafada. En son eltim onun konuştuklarını söyledim diye bi mesaj atmış yazıklar olsun ben güvenmiştim vs diye. Bende dedim sen ne diyorsun ya sende konuşmuşsun benim arkamdan ne güvenmesi. Söylediği lafları da saydırdım bir bir. Sonrada engelledim bunu. Numaramı da değiştim. O gün bugündür ortamlarda görsem bile yüzüne bakmadım... Kaynanam çok defa barışmam için dil döktü. Hatta kızmış eltime konuş diye ben büyüğüm o gelsin yanıma demiş. Neyseee. Şimdi eşim yegenini özledi bende özledim 1, aile arası küslük beni bunaltıyor 2, eşim ve kaynanam barismamizi istiyor 3. Bikez eşim mesaj attı abisine size gelicez birgun diye. Bekleriz dedi. Birgunde gitmek için aradık evde yoklardi. Eşim geçen yine mesaj atmış müsait olmuyor musun hiç size gelicez diye. Oda pazar günleri dışarıda oluyoruz demiş. Başka bir konuda konuşuyorlarmis ona geçmişler. Öyle kaynamış konu. Eşime dedim acaba yengen mi istemiyor bizi abin gelmeyin demiş resmen. Eşimde hemen yengesine suç bulamadığını abisininde böyle şeyleri çok düşünemedigini söyledi. İstiyorlar mi istemiyorlar mi anlamadım. (Eltim bir ortama gelince gelir bebeğimi sever, görümceme bebeğimin durumunu sormus özlediğini söylemis) Benim en yakın arkadaşımı eltimde tanıyor konuşuyorlar arada. Onunla gidicez zaten. Ona mı desem bide o ayarlasa? Sana geliyorum dese bizde yanında gitsek habersiz? Yada biz elimizden geleni yaptık onlar istemiyor diyip çekilsek mi kenara.