Eltimle barışmak istiyorum

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Kızlar geçen sene bu zamanlar eşimin ailesiyle epey sorunlar yaşadık... İnanın hatırlamak dahi istemediğim şeyler. Hamileydm bide. Laf götürüp getirmeler vs oldu eltim ve görümceler arası. Malesef bende onlara uyup arkalarından konuştuklarını anlattım iki tarafada. En son eltim onun konuştuklarını söyledim diye bi mesaj atmış yazıklar olsun ben güvenmiştim vs diye. Bende dedim sen ne diyorsun ya sende konuşmuşsun benim arkamdan ne güvenmesi. Söylediği lafları da saydırdım bir bir. Sonrada engelledim bunu. Numaramı da değiştim. O gün bugündür ortamlarda görsem bile yüzüne bakmadım... Kaynanam çok defa barışmam için dil döktü. Hatta kızmış eltime konuş diye ben büyüğüm o gelsin yanıma demiş. Neyseee. Şimdi eşim yegenini özledi bende özledim 1, aile arası küslük beni bunaltıyor 2, eşim ve kaynanam barismamizi istiyor 3. Bikez eşim mesaj attı abisine size gelicez birgun diye. Bekleriz dedi. Birgunde gitmek için aradık evde yoklardi. Eşim geçen yine mesaj atmış müsait olmuyor musun hiç size gelicez diye. Oda pazar günleri dışarıda oluyoruz demiş. Başka bir konuda konuşuyorlarmis ona geçmişler. Öyle kaynamış konu. Eşime dedim acaba yengen mi istemiyor bizi abin gelmeyin demiş resmen. Eşimde hemen yengesine suç bulamadığını abisininde böyle şeyleri çok düşünemedigini söyledi. İstiyorlar mi istemiyorlar mi anlamadım. (Eltim bir ortama gelince gelir bebeğimi sever, görümceme bebeğimin durumunu sormus özlediğini söylemis) Benim en yakın arkadaşımı eltimde tanıyor konuşuyorlar arada. Onunla gidicez zaten. Ona mı desem bide o ayarlasa? Sana geliyorum dese bizde yanında gitsek habersiz? Yada biz elimizden geleni yaptık onlar istemiyor diyip çekilsek mi kenara.

Bence barışmak istiyorum ikimizinde hataları oldu, birbirimizi affedelim ve güzel günler geçirmeye bakalım deseniz işleri daha basit, daha akıcı, daha sağlam ve daha samimi bir şekilde tatlıya bağlamış olursunuz.

Kaynananıza söyleyin.
Gideceğiniz günü o konuşsun halletsin.
Aileler arasında olur böyle şeyler.
Önemli olan geri dönülmeyecek şeyler söylememiş olmak. :)
Kaynanam memlekette yaşiyor ne yazık ki.
Yok aslında görümcelerle daha çok sorun oldu aramızda ama onlarla ikimizde konuşuyoruz şuan. Mesele benim eltime adım atmamış olmam. Konuşmayı bitiren engelleyen taraf ben oldum çünkü.

Bence barışmak istiyorum ikimizinde hataları oldu, birbirimizi affedelim ve güzel günler geçirmeye bakalım deseniz işleri daha basit, daha akıcı, daha sağlam ve daha samimi bir şekilde tatlıya bağlamış olursunuz.
Açıkçası bende aramak böyle konuşmak istedim ama çekindim kaynımın son mesajından sonra istemiyorlar diye.

Eşim geçen yine mesaj atmış müsait olmuyor musun hiç size gelicez diye. Oda pazar günleri dışarıda oluyoruz demiş.
E başka gün yokmu? Bunun üzerine onlar sizi davet etmeliydi bence, şu gün müsaitiz akşama çaya bekleriz diye. Ben olsam gitmem. Ama siz benim gibi olmayın :)

Hata yaptıgınızı düşünüyorsanız mesaj atın eltinize kendinizi ifade eden ve artık barısmanız gerektigini isteyen
Bence denemelisin. Kabul etmezsede bir daha o adım atana kadar sıkı bir mesafe koyarsın.

E başka gün yokmu? Bunun üzerine onlar sizi davet etmeliydi bence, şu gün müsaitiz akşama çaya bekleriz diye. Ben olsam gitmem. Ama siz benim gibi olmayın :)
Bende öyle düşünüyorum ama. Abisinin kafasının o kadarına basmadgni söyledi eşim, 40li yaşlara yakın abisini tanıyordur herhalde. Daha önceleri görümcem yeğenini görmek için gitmek istemişti müsait olmadıklarını söylemiş kapamış telefonu ama şu gün gel dememiş abisi görümcem bu yüzden baya bi konuşmuştu bu olayı "gidemiyorum tekrar onlarda arayıp çağırmıyor" diye.

Gitmeden önce etlinizin haberi olsun. Yani direk ondan izin alın. Onun evi neticede. Birbirinizden özür dileyin. Siz ufak bir hediye alın. Ve ne söyleyeceğinizi önceden düşünün. Karşısında yanlış bir laf etmeyin. Onunda size yaptıkları için özür ondan bekleyin. O da üzgünse barışın.
olanları birdaha konuşmayın.unutulsun
Ve en önemlisi Aynı yaptığınız hatayı birdaha yapmamaya ikinizde özen gösterin.
umarım barışırsınız. Aile içinde hiç gerek yok böyle. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Önemli olan hatalarımızın farkına varmak.

Bende öyle düşünüyorum ama. Abisinin kafasının o kadarına basmadgni söyledi eşim, 40li yaşlara yakın abisini tanıyordur herhalde. Daha önceleri görümcem yeğenini görmek için gitmek istemişti müsait olmadıklarını söylemiş kapamış telefonu ama şu gün gel dememiş abisi görümcem bu yüzden baya bi konuşmuştu bu olayı "gidemiyorum tekrar onlarda arayıp çağırmıyor" diye.
Kafası basıyordur da, elti faktörü de var... Neyse siz en iyisi eltinize mesaj atın veya direkt arayın. Ya onlara gitmek istediğinizi söyleyin yada kendi evinize çağırın.

Kızlar geçen sene bu zamanlar eşimin ailesiyle epey sorunlar yaşadık... İnanın hatırlamak dahi istemediğim şeyler. Hamileydm bide. Laf götürüp getirmeler vs oldu eltim ve görümceler arası. Malesef bende onlara uyup arkalarından konuştuklarını anlattım iki tarafada. En son eltim onun konuştuklarını söyledim diye bi mesaj atmış yazıklar olsun ben güvenmiştim vs diye. Bende dedim sen ne diyorsun ya sende konuşmuşsun benim arkamdan ne güvenmesi. Söylediği lafları da saydırdım bir bir. Sonrada engelledim bunu. Numaramı da değiştim. O gün bugündür ortamlarda görsem bile yüzüne bakmadım... Kaynanam çok defa barışmam için dil döktü. Hatta kızmış eltime konuş diye ben büyüğüm o gelsin yanıma demiş. Neyseee. Şimdi eşim yegenini özledi bende özledim 1, aile arası küslük beni bunaltıyor 2, eşim ve kaynanam barismamizi istiyor 3. Bikez eşim mesaj attı abisine size gelicez birgun diye. Bekleriz dedi. Birgunde gitmek için aradık evde yoklardi. Eşim geçen yine mesaj atmış müsait olmuyor musun hiç size gelicez diye. Oda pazar günleri dışarıda oluyoruz demiş. Başka bir konuda konuşuyorlarmis ona geçmişler. Öyle kaynamış konu. Eşime dedim acaba yengen mi istemiyor bizi abin gelmeyin demiş resmen. Eşimde hemen yengesine suç bulamadığını abisininde böyle şeyleri çok düşünemedigini söyledi. İstiyorlar mi istemiyorlar mi anlamadım. (Eltim bir ortama gelince gelir bebeğimi sever, görümceme bebeğimin durumunu sormus özlediğini söylemis) Benim en yakın arkadaşımı eltimde tanıyor konuşuyorlar arada. Onunla gidicez zaten. Ona mı desem bide o ayarlasa? Sana geliyorum dese bizde yanında gitsek habersiz? Yada biz elimizden geleni yaptık onlar istemiyor diyip çekilsek mi kenara.
Madem her iki tarafta pişman olacaktı özleyecekti vs. ne birbirinizin arkasından atıp tuttunuz? Bundan sonra barışılsa bile hep bir soğukluk güvensizlik olur.

geri doneceginiz kapiyi niye carpiyorsunuz, carptiginiz kapiya niye donuyorsunuz anlamadim.. iki ay sonra ayni duruma girersiniz yine.. samimiyet zedelenmis.. akisina birakin sagda solda denk gelince selamlasin dogal olarak isinsin ara.. hususi caba harcarsaniz barismak icin yine ayni durumda bulursunuz kendinizi.

Valla bence eltin barismak istiyor mu once bunlari öğrenmelisin gidip hos olmayan bi manzarayla karsilasmamak icin. Senin yaptığın hos degil neticede. Arada olabilir insan yakın gorup paylasabilir eltisiyle bi konuda fikir alisverisi yapabilir. Eltinle gorumcen arasinda ne olduysa sen dahil olmamaliydin. Hem kadını gambazla hemde küslük istemiyorum de barış. Kim bilir ne kadar zorluk yaşadı kac insan sen herkesin birbiri hakkinda soylediklerini açığa vurdun diye. Her dogru her yerde söylenmez sonucta. Soylememeliydin

Her şeyi anlıyorum da bu küsüp engellemek çok çocukça değil mi ya ? Onu genelde sevgililer yapmıyor mi birbirine ?

Elinizden geleni yapmanızdan kasıt nedir eşinize abisini aratmak mı:) Elinizden geleni yapmamışsınız hiç, barışmak istiyorsanız kendiniz aramalısınız.

Sahsen bu kadar laf tasiyan birini ben gormek istemezdim bir daha.. oh ne ala hem anlattigimi anlat ayakli gazete gibi numarani degistr engelle, canin istedigindede ben barismak istiyorum. Oldu canim gozlerim doldu😂 su hayatta yapmadigim birsey varsa o da arkamdan kim ne demis gidip hesap sormamak ve laf tasimaktir. O kadar cirkin ve ucuz bi davraniski bu.. basit yapiyor, kalitesiz yapiyor

Back
X