Eltimle çekildiğimiz resimler olmasına rağmen sadece görümcemle olanları paylaşmış

Takma diyenlere hayran kaldim, nasil takmasin size ortamda yok gibi davranan olursa hosunuzami gider. Cnm bendede o anlatığın şahızdan var adı (görümce) ilk başlarda aynı banada davranıyordu insanların içinde lafımı kesiyordu. Ben konusurken baska yerlere bakiniyordu, yani yokmuşum gibi davranıyordu cok takiyordum, birgün tak etti canıma.. bende o ne yapiyorsa aynisini yaptım. Ortamda konusurken baska yöne baktım veya birsey sordugunda elimde telefona dalıp cevap vermedim yokmuş gibi yani. Birsey anlatiginda kaşlarımi kaldirip ( ne alaka ) der gibi hareket yaptim bunlar aklimda kalanlar simdi benle konuşurken sesi titrer tam tersi oldu anlasın cunku senin elti anladigim kadariyla seni deli gibi kiskaniyor sen herzaman basini dik tut birak o yesin kendini. Nekadar az deger verirsen okadar yükselirsin.

"Normalde arkadaşlarını etiketlemesine rağmen bugünkü resimlerde beni etiketlememiş"
bunu ben yazmadım heralde değilmi?
önyargı bunun neresinde?

Sen daha güzelsindir ondan yanyana fotonuzu koymuyordur belki de olamaz mı ehe

"Normalde arkadaşlarını etiketlemesine rağmen bugünkü resimlerde beni etiketlememiş"
bunu ben yazmadım heralde değilmi?
önyargı bunun neresinde?
Sen anlamadığın yerde bi muhalefet olma..13 sayfada bu kadar kişinin içinde herkes yanlış anladı bir sen doğru anladın değil mi??

Canim bu anlattıkların hepsi benim eltimde var.Başkasıyla muhabbet ederken ben konuşmaya başladığım zaman etrafa bakıp başka şeylerle meşgul olmaları, laf kesmeler,savunduğum birseyin her ne olursa artık tersini savunmalar.Yani istisnasız bu böyle devam ediyor.Giderken kv kb öpüp bana bakmadan çıkmalar..Bunları çok yaşadım hep kendince haklı bir sebep aradım ama yani insanin bir yerden sonra sabır taşmaya başlıyor.Bir ara ortamda eşim farketmiş kendi söyledi lafın hep havada kalıyordu,sanki kimse seni duymuyordu falan diye.Çünkü konusurken umursamayip konusmalarina devam etti artik pasif kalmistim saskinliktan.O akşam yine çok sıkıcıydı.Şimdi ben de hemen hemen ona göre davranmaya başladım. Hiç bişey kaybetmem sadece başta iyi olmak istedim görmüyorsa da kendi bilir.

İyi akşamlar arkadaşlar bugün evdeyken kapim da açıktı o anda.Eltim yukarı beş dk çıkıp merdivende bişey söyleyip döndü ve seslenmeden yine aynı şekilde gitti.Kapı açık, tvde müzik sesi açık ve kapıyla burun burunayim.Hep iyi niyet aramaya çalışıyorum ama sizce nedir bu?Nasıl davranmam gerekiyor?Evler yakın bu arada.

bazi insanlari anlamiyorum ya herkes birbiriyle samimi olmak zorunda mi.ben mesela mesafeli durmayi severim.her insana hemen yakinlik gostermem kendimi hemen acmam.esimin ailesi tam tersine asiri samimi olma derdinde.ama ben sevmiyorum neden insanlar bu kadar takiyo buna.kaldiki fazla samimiyet tez ayrilik getirir.sizde o tip insanlardan gibi geldiniz.ne guzel zaman gecirmissiniz okuz altinda buzagi aramayin

Belki de dediğiniz gibi değil de fazla iyi niyetli yaklaştım. Ben zaten sürekli bir arada olalim gelsin gitsin demiyorum ama insan geçerken nezaketen bir slm verir.Samimi olmayın zaten zorla samimiyet beklemiyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…