Diğer eltim de senin eltin gibi sürekli görümcemin arkasından konuşur.Yüzüne karşı da hep iyidir.Ama bu bahsettiğimin bana bir garezi var.Öbüründen beter yani.Aman kendileri bilir.Canım hiç kafana takma benim eltimde görümcemin arkasından neler konuşur
Yüzüne gelince bacim canım fln der
Ben arkasından konuşmam bi hatası oldugunda görümcenin yüzüne söylerim eltimde görumceme sana çok ayıp etti Serenalar dermis
Dengesiz her yerde var bunlardan
Canim ben bilmedimki sonucunun böyle olacağını. Evlendiginde oh bi kahve arkadaşım daha çıktı dedim sevindim.Ama baktım hep kırıcı hareketleri,saygısız davranışları bitmek bilmiyor.Şu an ben de artık farkına vardım,çok saf davraniyormusum.Artık bana nasılsa ben de öyleyim.mesafe koymak varken neden bu içli dışlı olmaya çalışıp dertsiz başına dert alma çabaları
Kendini gösterme derken nerde kendini gösterme.Facede ki resimlerde mi?Yok sen anlamamissin sıkıntı ettiğim durumu.Böyle ön yargıyla yaklaştığın için tekrar tekrar anlatsam da anlamazsin.Anlayan anlıyor beni sen başka konulara bak.anlattığın kadarıyla sen abartmışsın. illa senin resimlerini koymalımı? nedir bu kendini gösterme merakı arkadaş...
Yok canım çok tutarsız davranan biri.Bir an iyi görünür ama çok gecmeden sinir bozucu hareketlerde bulunur.Genelde böyle gider bu durum.O gün de bir sıkıntı yoktu dokundurucu bir iki lafı dışında. Akşam resimler onda olduğu için etiketlemesini bekledim bir baktım ki etiketlemeden paylaşmış. O kadar resim için de sadece bir tane koymuş benimle olandan.O da en sona,onu da niyetini tam belli etmemek için mecburen koydu bana göre. Normalde de arkadaşları sürekli etiketleyen biri.Ama aslında gerçekten bütün sorun bu değil. Genel davranışları artık canımı sıkmaya başladı.E bu kadar soğuk davranan insan sizinle fotosunu koymuşsa bence bu da bir adımdır
Yok canım çok tutarsız davranan biri.Bir an iyi görünür ama çok gecmeden sinir bozucu hareketlerde bulunur.Genelde böyle gider bu durum.O gün de bir sıkıntı yoktu dokundurucu bir iki lafı dışında. Akşam resimler onda olduğu için etiketlemesini bekledim bir baktım ki etiketlemeden paylaşmış. O kadar resim için de sadece bir tane koymuş benimle olandan.O da en sona,onu da niyetini tam belli etmemek için mecburen koydu bana göre. Normalde de arkadaşları sürekli etiketleyen biri.Ama aslında gerçekten bütün sorun bu değil. Genel davranışları artık canımı sıkmaya başladı.
Yok aslında dediğin gibi kafaya takılacak bişey değil ama başta ben çok iyi oluruz diye umduğum için durumdan sıkılıyordum.Şimdi mesafemi koyuyorum ben bişey kaybetmem.Açıkçası ben kv ye gelen biri benim kapımı da çalsın istemem rahatsız olurum. Belki rahatsız etmek istemiyordur. Fotoğraf konusunda haklı olabilirsin demek ki çok da hoşlanmıyor senden. Ama bu kafaya takılacak bir şey mi bence değil
Dost olmaz bu kişiden bunu anladım. Her seferinde bir umut belki iyi oluruz elti hep kötü olacak diye bişey yok dedim ama iyi olan istisna mı oluyor emin değilim.Boşverin bence siz o insanı, dengesiz hareketleriyle sadece sizi yorar baska bir sey olmaz dostluk kardeslik faln beklemeyin kendi haline bırakın
Gerçekten değer verdiğim için önemsiyorum. Artık nasıil davraniyorsa benden de onu görür.Belki o fotoğraflarda kendini beğenmediği için koymamıştır olamaz mı?
Fazla önemsiyorsunuz eltinizi, lüzumsuz.
Yani ne gerek var ki gereksiz samimiyete.Yok aslında dediğin gibi kafaya takılacak bişey değil ama başta ben çok iyi oluruz diye umduğum için durumdan sıkılıyordum.Şimdi mesafemi koyuyorum ben bişey kaybetmem.
Aynen rolcü bir kısmı. Teşekkür ederim..Çekemiyor sizi herkesi dost bilmeyin.hayat dizi gibi insanlar entrika ve haset dolu ama rolcü.
Çok doğru bir söz. Değer verdiğim için zoruma gidiyordu hareketleri ama niyetinden emin degildim artık farkındayım. Kendi bilir.müge anlının sözünü yazayım dur
İNSANLAR SİZ DEGER VERDİĞİNİZ KADAR SİZİ ÜZEBİLİRLER!
Artık mesafemi belirliyorum farkettirmeden.Tek derdiniz bu olsun aman değer vermeyin eltilere ve görümcelere umursamayın beklenti içinde olmayın hiçbirinden o zmn mutlu olursunuz anlamıyorum eltini neden bu kadar takıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?