Eltimle çekildiğimiz resimler olmasına rağmen sadece görümcemle olanları paylaşmış

Aslında genel olarak davranışlarını görsen abarttigimi düşünmezsin.Diğer eltim her geldiğinde seslenir mesela.Hiç sorun etmedim onu.Seslenip seslenmeme de sorun değil. Genel anlamda bana karşı edindiği tutumundan dolayi bunlar da artısı oluyor.

Güzel bir söz söyledin aslında.Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.Mesafeyi korumam gerekiyor.Artık buna emin oluyorum.

gorumceye yalakalim yapip iyi gelini oynayacak kim bilir ne cikari var en boyle biriyle asla gorusmem
Aynen bir ara söyledi zaten benim için görümcem ve kvmin fikirleri önemli diye.Bir kere de son bardak çay kalmış görümceme uzatıyor önce görümcem diyor. Ben?dedim yineledi önce o diye.Yani itici davranışları var.

Canm ben de emin olamıyorum bazen benimle ilgili düşüncelerinden.Dert olmaz mı canm?Keşke bütün derdim bu olsaydı. Ben de bana karşı olan davranışlarına göre hareket ederim artık.

Boşver in yaaaa eltinizi umursayin bende de var bı tane bana sergilediği tavırları umursamiyirum hatta gicikligina devamlı kayınvalidemdeyim onunla sakalasiyoruz gidip geliyorum diye gelemediğini anladım hele bide kayınbaba la aramızı iyi tut bak gör kayınbabani arayıp gelininle beni bir mi tutuyorsun der benimki öyle yaptı ondan sonra iyi anladım beni çekmediğini. Bir keresinde benim çocuğum yok onun çocuğu var bebek çok sevdiriyor kendini bi kere kaynimdan aradı ve dediki kocamın kucağından çocuğu alıp sevmeni opmeni dokunmani istemiyorum asla bir daha yaklaşması istemiyorum sonra eşine anlattım eşim tavrını ortaya koydu kardeşine artık senin evine gelmem karıma yapılan bana yapılıyor diye sonra erkek kardeşi karısıyla konuşmuş beni aradı eltim açmadım sonra eşimi aradı abi yanlış anlaşılma olmuş ben yokken kayınvalidem de çocuğumu gizli gizli gösteriyormus gibi izlenim olmasın diye demiş sözde ama yukarıda anlattığım gibi davrandı siz olsanız ne yapardınız . Ama artık çokta fifi hiç takmıyorum ruh hastası çekemeyen insan çok heleki elti görümce ise

Bilemiyorum belki sizden hoşlanmıyor olabilir. Sonuçta eltisiniz diye birbirinizi sevceksiniz diye kural yok. Mesafe iyidir.

Gorumcem ve eltim arkadaş listemde bile yok
O derece önemsiz.
Bırakın Allah aşkına bu kadar sallamayın şunları.

Tarafı hiçbir zaman belli olmayan, numaracı , kişiliksiz üstelik benden yaşça büyük bir eltim var.Ben de ailecek tatile gitmiştim eltiyle, küs olduğum aileden birisi görür de ona da cephe alır diye resmimizi koymamıştı, bana da koyarsam nazar değdirir görümce diyodu.Gel zaman git zaman kulağıma geldi birinden. Şimdi yine aynı aile toplanır bizi çağırmaz. Kimden menfati varsa ona gider. O resim konulmadıysa mutlaka nedeni var.

Son düzenleme:
Elti den dost olmaz galiba bunu anlıyorum artık. Senin eltinin yaptığı da affedilir bişey değil. Çekemiyorsa sen de inadına git gel kvye.İnşallah senin de benim ve isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evlatları olur.Ben de istiyorum canm.

Rabb'im sağlık versin en başta gerisi gelir yani takılma canım benim sende umursama çevremde arkadaşın akraban yok mu arada git onlara selfie çekin paylaş umursamaz tavırlar sergilemeye başlaı derim

bence bu kadar dert etmeyin, mesafe her zaman iyidir.

Rabb'im sağlık versin en başta gerisi gelir yani takılma canım benim sende umursama çevremde arkadaşın akraban yok mu arada git onlara selfie çekin paylaş umursamaz tavırlar sergilemeye başlaı derim
Haklısın canm aynen öyle yapayım ben de.Umurumda olmadığını anlasın.Akrabam çevrem var canm.Onlarla da bir araya geliyorum.Artık kendi ne ekerse onu biçer.

Aynen kesinlikle nedeni var.Buna eminim..Sürekli arkadaşlarıyla paylaşım yapan kişi benimle yapmaz ve o günkü de tuzu biberi oldu.

Canım hiç kafana takma benim eltimde görümcemin arkasından neler konuşur
Yüzüne gelince bacim canım fln der

Ben arkasından konuşmam bi hatası oldugunda görümcenin yüzüne söylerim eltimde görumceme sana çok ayıp etti Serenalar dermis

Dengesiz her yerde var bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…