Aslında genel olarak davranışlarını görsen abarttigimi düşünmezsin.Diğer eltim her geldiğinde seslenir mesela.Hiç sorun etmedim onu.Seslenip seslenmeme de sorun değil. Genel anlamda bana karşı edindiği tutumundan dolayi bunlar da artısı oluyor.Belki beraber çekindiğiniz resimlerde kendisini beğenmedi, o yüzden paylaşmak istemedi? Üstelik beraber olduğunuz fotoğrafı atmış..
Ayrıca kv gelince neden sizin kapınızı tıklatsın? Oyle bir zorunluluk mu var? En güzelini yapıyor bence o konıda zira ikide bir kv gelince kapınızı tıklatsa bu sefer de kv geliyor sürekli bana uğruyor diye konu açılır burda.
Abartıyorsunuz kesinlikle
Haklısın canım. :)Az insan cok huzur canim bosver.
Güzel bir söz söyledin aslında.Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.Mesafeyi korumam gerekiyor.Artık buna emin oluyorum.Kv ye geldikçe sana uğrasa bu defa çok geliyor diye konu açacaksın. Bırak ne hali varsa görsün. Nedir bu elti görümce sevdası yahu. Sana bulaşmasınlar yuvanda mutlu ol. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Mutlu olmalısın
Ay o da gıcıkmış.Böylelerini engellemek lazım ya yapamıyor insan.görümce degilmi mendebur isteee eltide öylee
esimle resim cekilyoruz benle olanları beyenmez kardesi tekse beyenir suratsız
Aynen bir ara söyledi zaten benim için görümcem ve kvmin fikirleri önemli diye.Bir kere de son bardak çay kalmış görümceme uzatıyor önce görümcem diyor. Ben?dedim yineledi önce o diye.Yani itici davranışları var.gorumceye yalakalim yapip iyi gelini oynayacak kim bilir ne cikari var en boyle biriyle asla gorusmem
Elti,görümce,kv konusu gördükçe ben de çok konu açılıyor derdim.Hatta ilginç gelirdi.Oyüzden benim de benzeri konu açacağım hiç aklıma gelmemişti.Şu elti görümce olaylarını abartmasak ne güzel olacak. Ne kadar mesafe o kadar huzur.
Canm ben de emin olamıyorum bazen benimle ilgili düşüncelerinden.Dert olmaz mı canm?Keşke bütün derdim bu olsaydı. Ben de bana karşı olan davranışlarına göre hareket ederim artık.Çok sevdiğim bir arkadaşım var, aynı işyerinde çalışıyoruz. Sosyal medyaya grupça yaptığımız etkinliklerin fotoğraflarını atar. Ama çoğu kez yanında olmama rağmen bensiz fotoğraf atmıştır, hatta bir keresinde sadece kolum vardı fotoğrafta. Hiç umursamadım, takıldım sadece kendisine çünkü biliyorum ki çekilen fotoğraflarda sadece kendine bakar en beğendiğini koyar, huyu bu. Belki eltinizin de kişisel bir şeyi yoktur size karşı. Çünkü sebep gösterdiğiniz diğer konu da anlamsız geldi, kapınızı tıklatmasana gerek olmadığını düşünüyorum. İlla iyi niyetli değil derseniz de siz de umursamayın, size değer vermeyenlere neden değer verip kendinizi üzersiniz anlamam. Başka uğraşacak derdiniz mi yok?
Keşke görümcem eltim beni umursamasa diyen binlerce kişi var emin ol çok şanslısınGüzel bir söz söyledin aslında.Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.Mesafeyi korumam gerekiyor.Artık buna emin oluyorum.
Bilemiyorum belki sizden hoşlanmıyor olabilir. Sonuçta eltisiniz diye birbirinizi sevceksiniz diye kural yok. Mesafe iyidir.Aslında genel olarak davranışlarını görsen abarttigimi düşünmezsin.Diğer eltim her geldiğinde seslenir mesela.Hiç sorun etmedim onu.Seslenip seslenmeme de sorun değil. Genel anlamda bana karşı edindiği tutumundan dolayi bunlar da artısı oluyor.
Elti den dost olmaz galiba bunu anlıyorum artık. Senin eltinin yaptığı da affedilir bişey değil. Çekemiyorsa sen de inadına git gel kvye.İnşallah senin de benim ve isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evlatları olur.Ben de istiyorum canm.Boşver in yaaaa eltinizi umursayin bende de var bı tane bana sergilediği tavırları umursamiyirum hatta gicikligina devamlı kayınvalidemdeyim onunla sakalasiyoruz gidip geliyorum diye gelemediğini anladım hele bide kayınbaba la aramızı iyi tut bak gör kayınbabani arayıp gelininle beni bir mi tutuyorsun der benimki öyle yaptı ondan sonra iyi anladım beni çekmediğini. Bir keresinde benim çocuğum yok onun çocuğu var bebek çok sevdiriyor kendini bi kere kaynimdan aradı ve dediki kocamın kucağından çocuğu alıp sevmeni opmeni dokunmani istemiyorum asla bir daha yaklaşması istemiyorum sonra eşine anlattım eşim tavrını ortaya koydu kardeşine artık senin evine gelmem karıma yapılan bana yapılıyor diye sonra erkek kardeşi karısıyla konuşmuş beni aradı eltim açmadım sonra eşimi aradı abi yanlış anlaşılma olmuş ben yokken kayınvalidem de çocuğumu gizli gizli gösteriyormus gibi izlenim olmasın diye demiş sözde ama yukarıda anlattığım gibi davrandı siz olsanız ne yapardınız . Ama artık çokta fifi hiç takmıyorum ruh hastası çekemeyen insan çok heleki elti görümce ise
Rabb'im sağlık versin en başta gerisi gelir yani takılma canım benim sende umursama çevremde arkadaşın akraban yok mu arada git onlara selfie çekin paylaş umursamaz tavırlar sergilemeye başlaı derimElti den dost olmaz galiba bunu anlıyorum artık. Senin eltinin yaptığı da affedilir bişey değil. Çekemiyorsa sen de inadına git gel kvye.İnşallah senin de benim ve isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evlatları olur.Ben de istiyorum canm.
İyi geceler arkadaşlar..Benim henüz çözemedigim bir eltim var.Onun dışında bir eltim daha var.Üç eltiyiz..Bugün küçük eltim ve görümcemle bir arada aksama kadar vakit geçirdik. Resimler çektik elimin telefonuyla.Normalde arkadaşlarını etiketlemesine rağmen bugünkü resimlerde beni etiketlememiş.Zaten benimle olanların hiç biri değilde hep görümcemle olanları ve en sona da birtane ben görümcem ve kendisinin olduğu resmi yüklemis. Aklıma gelen diğer eltim görmesin diye böyle yaptı. Ya da bana garezi var.Bu anlattığımla tamamen sacmaladigimi düşünebilirsiniz ama sadece bu değil attığım adımları görmedi.Evlendiğinden beri bana karşı çoğu zaman soğuk davrandı. Kvye gelir benim kapımı tıklatmaz.Giderken yine aynı. Kv ben altlı üstlü oturuyoruz.Bir çok kırıcı hareketi oldu ama bugünkü de ayrıca kırdı.Bu nedir yani?Ben mi abartiyorum?Uzunca yazamadım ama sorularınız olursa cvplarim.Daha çok anlaşılır en azından eltiyle iletişimimiz.
Haklısın canm aynen öyle yapayım ben de.Umurumda olmadığını anlasın.Akrabam çevrem var canm.Onlarla da bir araya geliyorum.Artık kendi ne ekerse onu biçer.Rabb'im sağlık versin en başta gerisi gelir yani takılma canım benim sende umursama çevremde arkadaşın akraban yok mu arada git onlara selfie çekin paylaş umursamaz tavırlar sergilemeye başlaı derim
Evet aynen öyle yapayım ben de..Başka türlü olmuyor çünkü.Hiç takma elti işte. Sende ona ona göre davran.
Aynen kesinlikle nedeni var.Buna eminim..Sürekli arkadaşlarıyla paylaşım yapan kişi benimle yapmaz ve o günkü de tuzu biberi oldu.Tarafı hiçbir zaman belli olmayan, numaracı , kişiliksiz üstelik benden yaşça büyük bir eltim var.Ben de ailecek tatile gitmiştim eltiyle, küs olduğum aileden birisi görür de ona da cephe alır diye resmimizi koymamıştı, bana da koyarsam nazar değdirir görümce diyodu.Gel zaman git zaman kulağıma geldi birinden. Şimdi yine aynı aile toplanır bizi çağırmaz. Kimden menfati varsa ona gider. O resim konulmadıysa mutlaka nedeni var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?