Eltimle görüşmek istemiyorum...

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
en son bayramda görüştük eltimle soğuk davrandı kaynımda bir hoşgeldin bile demedi..
samimiyetsiz ler...ne dertleri var anlamadım...
şimdi hamile bende doğumunda kutlamaya gitmek istemiyorum..
eşim üzülcek bu durumda ne yapsam kararsız kaldım..

herzaman böylelermiydi sana karşı...
yoksa sadece bu batrammı böyle oldu...
belki başka bi sorunları vardı...
insanlar zaman zaman böyle uzaklaşabiliyolar çevrelerinde..
kadın hamileymiş üstelik belki hassas bi anına denk geldiniz..
eşinin üzüleceğini biliyosun madem bence git..
üstelik kadın doğum yapıyo eşinde amca oluyo bu güzel günü bozma derim..

evt cnm her zaman böyleler mesela evine gidiyoruz kapıda karşılamaz..ikinci hamileliği cnm ilkinde giitim..

ben olsam giderim doğumunda falan...
ama öyle oturmaymış, keyfi görüşmeymiş onları yapmam işte..
eşimi de temsil ettiğim için birebir görüşmem ama doğum, ölüm, düğün bu gibi şeyler de bulunmaya çalışırım

katılıyorum...
eşinle aranda bi uzlaşmazlık çıkmasına bile deymez...
görüşmemek sana kalmış tabi normal zamanda ama özel günlerde bulunmak lazım eşin hatrına...
bende eşimin ailesiyle görüşmem ama eşim kendi teyzesinin düğününe bile gitmedi ben kalkıp tek başıma gittim...
dost var düşman var kimsenin eline koz verme...

eşimde istemiyo gitmeyi..arar tebrik ederim yeter diyor. oda kızdı bayram günü yaptıkları tavıra..

eşimde istemiyo gitmeyi..arar tebrik ederim yeter diyor. oda kızdı bayram günü yaptıkları tavıra..

o zaman değişti işte..
madem eşinde istemiyo hiiiiç sesini çıkartma gitmede madem istemiyosun...

bazı insanın karekteri böyle soğuktur...size kasıtlı değildir huyu budur belki....
sırf soğuk davranıyor diye görüşmeyi kesmek biraz hoş değil..
ama aranızda bi durum olduysa da ondan sonra böyle değiştiyse onu bilemem tabi....

eşinde istemiyorsa gitme diyemeceğim çünkü o kişi sonuçta eşinin kardeşi.. ve (tabiki başka sorunlar varsa bilmiyorum ama) sırf soğuk davranmalarından dolayı ben olsam gitmemezlik yapmazdım.. Hediyemi alır gider 20 dakika oturur bebeği sever dönerdim.. Sonuçta gitmeyerek eltinin eline ve çevrendeki diğer kişilerin eline koz vermiş olursun..

Soğuk davrandılar diye doğuma gitmemezlik edersen eşin desteklese bile ihale sana kalır bence :) Sonra "çocuğum oldu bir hayırlı olsuna gelmediler, tabii soğuk davranırım." der çıkar işin içinden, herkes de ona hak verir. Bir hediye alır gidersiniz, 10-15 dk oturur "Lohusa ziyareti kısa olur" der kalkarsınız, yasak savma bir nevi... Sonrasında da keyfi olarak değil gerektikçe görüşürsünüz olur biter.

altı üstü yarım saat oturup ,hediyenizi bırakıp kalkarsınız.zten o yarım saatte bebeği sevmekle falan geçer konuşmaya fırsat olmaz.onun dışında gitmeyin tabi.

bazı arkadaşların dediği gibi koz vermeye gerek yok,sonra ileride bebeği görmeye gelmedi olmasın.

bende abisinin eşiyim cnm saygı göstermesi lazım hiç konuşmadı.. bayramlaşmadı benimle...

bende abisinin eşiyim cnm saygı göstermesi lazım hiç konuşmadı.. bayramlaşmadı benimle...

canım tabikide saygı göstermesi lazım karşısındaki kim olursa olsun ama bu bence onun kendi kişiliğini gösterir.. sen onun seviyesine düşme derim.. ancak aranızda başka problemler ağız tartışması kavga gibi şeyler olduysa eğer bencede gitme..

Şimdi konuyu açsanız biraz yani siz gittiniz hiç sizinle konuşmadılar mı hoşgeldiniz demediler mi kaynında mı konuşmadı eşinle. Daha önce bir sorun olmuş olması lazım yad a sizden hoşuna gitmeyen bir şey görmüş olması gerekir böyle davranması için hele ki karı koca ikisi de böyleyse neden sormadınız hayırdır bir şey mi var küs müyüz diye. Eşiniz gitsin kardeşiyle konuşsun ya ne var bir sorun mu var geldik hiç konuşmadınız hani varsa bir hatamız söyleyin diye yani olayı bilmeden kestirip atmak kolay yolu. Bence gidin doğumuna her ne varsa bak doğumuma da gelmedi olmasın hem eşinizin yiğeni yani görmek ister illa sonra onlar iyi olur sen kötü olursun görevini yap hediyeni ver çık. Ben görevimi yaptım dersin hiç olmazsa ele güne karşı.

doğumuna gidersin ondan sonra gitmek istemiyorsan gitmezsin.gittiğin zamanda fazla oturmazsın bir geçmiş olsun der kalkarsın.

Eğer gerçekten samimiyetine inanmıyorsan gitme..Eşin tebrik etsin... Eşinle aran iyiyse hiç sorun etme eltiyi boşver...Ne kadar senden uzak o kadar iyi

Bu arada eltiden ne kadar çok çektiysem şu elti başlıklı bütün konulara direk atlıyorum... Ne kadar mesafe o kadar iyi

Arada kavga yok, tartışma yok, sırf soğukluk var diye gitmemek olmaz. Bence gider hediyeni verir bir yarım saat oturur kalkarsın... O ev eşinin kardeşinin evi ve doğacak olan yeğeni...

Böyle en ufak sorunda köprüleri atmak isteyenlere anlam veremiyorum ben...

Bilmiyorum ben bu konularda biraz geleneksel miyim neyim ama bu yazdiginiz sey kadariyla dogum tebrigine gitmemek bence cok ayip. Herkes hareketleriyle kendi kisiligini, kalitesini sergiler.

Evine caya- kahveye gitmezsiniz; ama dogumda bir cicekle tebrige gitmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…