size bayramda soğuk davranmışlar hoş olmamış elbette ama sıcak da davranmak zorunda değiller. Herkes birbiriyle bıcık bıcık olmak zorunda değil. Tabi ki kardeşler iyi geçinseler biraraya gelmekten hep hoşlansanız daha güzel olur.
Şimdi siz onların bebekleri doğduğunda hayırlı olsuna gitmezseniz köprüler onların size soğuk davranmaları yüzünden değil sizin onlara bebek görmeye gitmemeniz yüzünden yıkılmış olur. Yani yıkıcı taraf siz olursunuz. Yerinizde olsam hediyemi alır o bebeği görmeye gider çok oturmadan da kalkarım.
Eşiniz size selam vermediklerinde üzülmemiş mide bunda üzülücek anlamadım... Eşim üzülmesin diye eş tarafından alınan darbeler bini aşar görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz olur biter eşim üzülür yok şöyle olur aşın bunları... Eşiniz üzülmek yerine kendi eşini yani sizi akrabaları arasında el üstünde tutturmayı bilsin sonra üzülsün bence
Mesafeni koy tabi ama bence git..Gerçekten bilemezsin ne olduğunu..Mesela benim buaralar çok canım sıkkın yüzümden düşen bin parça suratsız suratsız geziyorum ne gülümseme ne bişey..Oysa karşımdaki insanla bir sorunum yok.Bu benim bakış açım tabi sn bilirsin yine..
en son bayramda görüştük eltimle soğuk davrandı kaynımda bir hoşgeldin bile demedi..
samimiyetsiz ler...ne dertleri var anlamadım...
şimdi hamile bende doğumunda kutlamaya gitmek istemiyorum..
eşim üzülcek bu durumda ne yapsam kararsız kaldım..
Şu eltileri dert etmeyin kendinize, zamana bırakın. Ben olsam giderdim doğumda ama hastaneye 10 dk. ayak üstü hayırlı olsun der devamında da çıkar giderdim daha da uğramazdım... Eşim sorduğunda da e ben gittim hayatım sıra onlarda der çekilirdim kenara :)