Eltimle karsilasmak istemiyorum

Merhaba de geç sohbet etme olsun bitsin ya kasma Allah aşkına hayat çok kısa zaten

Nişan hengamesinde kimin kiminle konuştuğunu kim farkedebilir ki? Kimseyede hesap vermek zorunda değilsin.
Kafaya takacak derdin Yok herhalde.

Oyy bugün ne elti okudum. Yarın iki eltimle görüşücem zavallıların haberi yok kılıçları kuşandım:KK11:

Nişan kalabalık olur o arada kimse fark etmez bile. Siz selam verip kalabalığa karışın yeter.

Eski konunuzu bilmiyorum ev sahibine ikrmda vs de yardımcı olursunuz öyle böyle geçer.surat asmayın kafi kimse sormaz surat asarsanız o zaman sorarlar.siz ordaki misafirlerle teyzelerle derin sohbet ortamına girin zaman nasıl geçer alamazsınız.
Eltime kızdım diye merasime mi katılmayayım.gavura kızıp oruç mu bozayım.

Bi insanı sinir etmenin en güzel yanı o yokmuş gibi davranıp mutlu havası yaratmaktır.size selam verirse alın sohbete katılın.ortama sonradan girerseniz herkesi öpüp onu öpmemezlik yapmayın..

Yok selam vermem öpmek de istemem derseniz herkesten önce gidin oraya :)

En güzel cvp umursamazlık tır.

Kanlı bıçaklı olduğum iki elti musveddesiyle benim değil bu eltiler her neyse aynı evde olma zorunluluğun vardı. Kuzenimin nişan günüydu.

Bir oynadım, bir sohbet ettim, kakara kkikiri yaptık kuzenlerle. Onlar yokmuscasina guldum eğlendim.

Onlar da öküz okuz bakıp surat astilar. Sana da tavsiye ederim.

Tesekkur ederim:KK48:

Eski konunuzu bilmiyorum ev sahibine ikrmda vs de yardımcı olursunuz öyle böyle geçer.surat asmayın kafi kimse sormaz surat asarsanız o zaman sorarlar.siz ordaki misafirlerle teyzelerle derin sohbet ortamına girin zaman nasıl geçer alamazsınız.
Eltime kızdım diye merasime mi katılmayayım.gavura kızıp oruç mu bozayım.

Bi insanı sinir etmenin en güzel yanı o yokmuş gibi davranıp mutlu havası yaratmaktır.size selam verirse alın sohbete katılın.ortama sonradan girerseniz herkesi öpüp onu öpmemezlik yapmayın..

Yok selam vermem öpmek de istemem derseniz herkesten önce gidin oraya :)

Opmek isteyecegim en son kisi erkenden gideyim bari:KK48:

Allah allah.
Ben de cok nisana katildim ev ortaminda

Eltimle aram da cok iyidir

Nasilsim iyimisin faslindan sonra o bir yerde oturdu ben baska yerde
O arada kalkti yardim etti
Ben kalkmadim mesela

Kimse de bizle ilgilenmedi

Sen eltiye fena takmissin
Gereksiz senaryolar uretiyorsun bence

Emin ol kimse sizi sallamayacak

Eltinizle cok mutlu ve kimsede sizi sallamiyor demekki ne diyelim size Allah daim etsin:KK73:

hic kimseye çaktırmayın tabii ki. anlatirsa o anlatsin kotu olan o olsun. onlar geldiginde hosgeldiniiiz deyin baska bir seyle ugrasiyor olun o sirada. kesin fark edilirse birisi sorarsa yok ya bi kusluk yok diyip konuyu kapatin.

Kucucuk dunyanizda eltinizden baska mesgaleniz yok mu yazik ya uzuluyorum boyle dar dunyali kadinlara konusmassan konusma dedikodunun temelini atiyosun

Burada acilan konulardan buyuk kucuk genis dar dunya ayrimi yapabilme yetenegi gercekten takdire sayan bravo cok okuyorsunuz sanirim:KK9:

Ceviz getirim yersin:KK70:

Kesinlikle olay çıksın herkes duysun istiyorsun. İçten içe o kadar kıskanıyorsun ki napsam da herkesin gözünden düşürsem diye uğraşıyorsun.
Kapı açma mevzunda sen haksızdın. Burda herkesin cevabına ama öyle olmaz ki diye kulplar buldun.
İstesemesen nişana pek ala gitmeyebilirsin. Ayrıca tek kelime bile etmesen, Eltini görünce yüzünü sallandırmazsan hiç kimse farketmez. Aynı anda kapıdan girecek değilsiniz ya. İçeri geçince herkese iyi akşamlar deyip otursan aaa eltisine selam vermedi demez kimse.

Sagol canim amin.:dua:

Ama senin gibi , eltisi kapiyi acma dedigi halde inadina gidip kapiyi acan birisini de basta eltin olmak uzere kimse sallamayacak emin ol.

Git de gör:halay:

Sallamak ve sallanmak olayina fena sarmissiniz. Bakin ben sizi salliyorum ve salladim:anne:

hic kimseye çaktırmayın tabii ki. anlatirsa o anlatsin kotu olan o olsun. onlar geldiginde hosgeldiniiiz deyin baska bir seyle ugrasiyor olun o sirada. kesin fark edilirse birisi sorarsa yok ya bi kusluk yok diyip konuyu kapatin.

Aynen benden duyulsun istemiyorum. Herkes benim ne oldugumu biliyor. O ailede hic kimseyle bi problemim olmadi. Ben sohbetimi muhabbetimi ederim.

Kesinlikle olay çıksın herkes duysun istiyorsun. İçten içe o kadar kıskanıyorsun ki napsam da herkesin gözünden düşürsem diye uğraşıyorsun.
Kapı açma mevzunda sen haksızdın. Burda herkesin cevabına ama öyle olmaz ki diye kulplar buldun.
İstesemesen nişana pek ala gitmeyebilirsin. Ayrıca tek kelime bile etmesen, Eltini görünce yüzünü sallandırmazsan hiç kimse farketmez. Aynı anda kapıdan girecek değilsiniz ya. İçeri geçince herkese iyi akşamlar deyip otursan aaa eltisine selam vermedi demez kimse.

Neyi hangi ozelligini kiskaniyorum sizce?

Okadar emin ve keskin konusmussunuz ki kesin buna da net bir cevabiniz vardir

Neyi hangi ozelligini kiskaniyorum sizce?

Okadar emin ve keskin konusmussunuz ki kesin buna da net bir cevabiniz vardir
İzleniminiz bu şekilde.
Mesela nişana gitmek için diretmeniz
Aranızdaki sorunu herkese duyurma çabanız.
Her şeye rağmen o kapıyı açmanız gibi gibi.
Ölümüne görmek istemediğim bi insan olsa ben o nişana gitmem. O gün aniden hastalanırım ve gitmem yani bu kadar kolay :) bu durumda teyze de kırılmaz, elti sorununu da kimse duymaz.
Şimdi diyeceksiniz ki neden ben gitmiyor muşum o gelmesin :))

bu sitede çok eğleniyorum.Sadece buyuzden uye oldum.Stres atmaya birebir.:KK8:

Back
X