Eltimle karsilasmak istemiyorum

Diğer konunu okudum.
Bende bambaşka bir tavsiye vereyim. Kadının zaten sorunları varmış tedaviye başlayacakmış galiba.
Bence unut geç gitsin.
İnsan unutup affedince o kadar rahat oluyor ki üstünden bir yük kalkmış gibi.
Öfkeyi geride bırakmak kafayı tamamen rahatlatan bir şey.
Merhaba de ılımlı olmayı dene bence:)

Olayı duyurmak istemiyorsun zaten, olayı görsünler istiyorsun. Kapı mevzunda kadın "siz oturun ben açarım" dediğinde peki deyip dönseydin olay falan olmayacaktı. Ama sen başından beri kadının mesafeli duruşuna gıcık oluyorsun. Ama elle tutulur bi hatası olmadığı için bu kapı olayı senin için bulunmaz nimet oldu. Herkesin gözü önünde birden mağdur! oluverdin.
Şimdi tutup bu olayı anlatsan yarısı seni tutarsa yarısı onu tutacak, tıpkı bizim gibi. Nişanda da böyle kadının damarına basıp herkesin içinde rezil olsun istiyorsun.

Niyet okuyuculuguna israrla devam..

Derim ki bu ustun yeteneginizi esinizin yedigi haltlara onceden uyanmak icin onun uzerinde yogunlastirin.. Tanimadiginiz insanlarin kalbini goruyormuscasina kesin yargi vermeyin.

Diğer konunu okudum.
Bende bambaşka bir tavsiye vereyim. Kadının zaten sorunları varmış tedaviye başlayacakmış galiba.
Bence unut geç gitsin.
İnsan unutup affedince o kadar rahat oluyor ki üstünden bir yük kalkmış gibi.
Öfkeyi geride bırakmak kafayı tamamen rahatlatan bir şey.
Merhaba de ılımlı olmayı dene bence:)

Sagduyulu yorumunuz icin tesekkur ederim. Keske o kadar yuce bir ruha sahip olabilsem. Suan yapabilecegim en iyi sey onu yok saymak..

Oyle bi dengesizle hayatta isim olmaz.

Yoksay canım selam verirse karşılık ver o kadar gül sohbet et tadını çıkar o yokmuş gibi bosverrrrr.

Derim ki bu ustun yeteneginizi esinizin yedigi haltlara onceden uyanmak icin onun uzerinde yogunlastirin.. Tanimadiginiz insanlarin kalbini goruyormuscasina kesin yargi vermeyin.
Kadını eski konusundan belaltı vurmaya çalışmanız çok çirkin. Ahlakınızın bu nitelikte olması bile eltinize hak vermek için geçerli bir sebep. Çok kötü kalplisiniz gerçekten.

Evet istemiyorum ama mecburen yarin karsilasacagiz..

Yarin aksam esimin yakin bir akrabasinin evde aile arasinda nisan merasimi olacak. Ben bu sebepten katilmak istemiyorum ama nisan sahibi teyze iki kere aradi ustelik ciddi bir rahatsizligi var onu kirmamak adina gidecegim..

Eltimle olayimiz cok taze oyuzden birarada bulanacagimizi dusundukce elim ayagim buz kesiyo kendimi cok kotu hissediyorum..(tekrar tekar yazmayayim olayi merak edenler konularima bakabilir)

Bir de soyle bir durum var biz selamlasio konusmayinca insanlar haliyle farkedecek o yeni gelin oldugu ilk kez karsilastiklari icin ona soramayacaklarindan bana soracaklar konusmuyor musunuz bi sorun mu var?..

Ben kime ne diyim ilk evine gidisimizde eltim boyle boyle yapti konusmuyoruz mu deyim..

Olayi anlatsam kv gozunde dedikoducu laf dagitmis olacagim. E rol de yapamam.:KK43:

Ne yapcam ben yarin aksam cabucak gecse bitse de su dertten kurtulsam:KK43:
Şusn görüşütünüz büyük ihtimalle ben bu geceyi merak ettim

Böyle bi mesajdan sonra kesinlikle kalbinizin temizliğine kimse inanmaz. Başkasının gerçek ! derdini böyle hadsizce dile getirmeniz çok çirkin. Yorum yapmayacaktım ama kendimi tutamadım ilk konunuzda gerçekten masum olduğunuzu düşünmüştüm ama o kapı mevzuna kadar kim bilir nişanlılık düğün vs vs zamanlarında eltinizin ne kadar damarına bastınız da kadın o hale geldi acaba.

Back
X