eltimin cok ustune gidiliyo

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
36
Ben gozbebegiyim ben bitaneyim ben giriskenim ben dilliyim vs..vs..hep ben kizin yaninda aleni beni ovup abartiyolar ve bu her ortamda oluyo artik ben bile rahatsiz oluyorum ki bide onu dusunun
O sessiz sakin icine kapanik mesafeli ve ikinci evliligini yapali 2 sene oldu tam giremedi iclerine belkide girmek istemedi mesafe koyuyo bu sekilde bilmiyorum cok az konusur
Bana gelince ben ilk yillar cok sorun yasadim ve en ufacik bi mesafe koymamda farkli bi gorus ortaya attigimda planlarina uymadigimda hemen isi mahalle kavgasina cevirdiler basta mucadele ettim baktim anlayacak ipler degiller he hos demeyi ogrendim laf dalasina girmedim derken 10 sene gecti alistikbirbirimizin huyuna..simdi beni o kadar seviyolarya lafta..e her olayda buyutmeyen kin tutmayan herseyi cabuk kabullenen birini herkes sever
Simdi son 1 ayir eltimle yakinlastik beni kendine yakin goruyor kaynanamds kizdigimiz ortak seyleri paylasiyorz o bana ben ona hak veriyorum ama kaynanamlarla yan yana gelince ben ses etmiyorum sanki renk degistirmis gibi oluyorum cunku eltime destek ciksam hemen olayi buyutcekler daha once yasadim iki kere ev dagittim coclugum cocugum var istemiyorum boyle bi huzursuzlugu bunca sene sonra..
Ama eltimin gozundede iki yuzlu gibi olmak ta istemiyorum onu uyariyorum bak iyiyken kotu olursun muhattap olma diye ..
Gecen bi yere gidilecek olmus bu eltim isim va demis hemen yuklenmisler sen cok sogulsun bizim ak gelin(ben) olsa gelirdi o olsa yapardi o baska ...yani her lafta beni ornek veriyolar ve bunu yapan tek kaynanam degil kaynimlarda kayinbabada gorumcede..herkes yani
Kim olsa gicik olur ben zamaninda cok ezildim ve oylede surup gitti evim barkim uzak diye mucadeleyi didismeyide biraktim simdi ayni seyleri fazlasiyla eltim yasayacak
Arada kalmak istemiyirum ama yardim da etmek yaninda olmakta istiyorum
Bu arada ESIM DE dahil kimse isinamadi sevmiyolar eltiyi

Ben gozbebegiyim ben bitaneyim ben giriskenim ben dilliyim vs..vs..hep ben kizin yaninda aleni beni ovup abartiyolar ve bu her ortamda oluyo artik ben bile rahatsiz oluyorum ki bide onu dusunun
O sessiz sakin icine kapanik mesafeli ve ikinci evliligini yapali 2 sene oldu tam giremedi iclerine belkide girmek istemedi mesafe koyuyo bu sekilde bilmiyorum cok az konusur
Bana gelince ben ilk yillar cok sorun yasadim ve en ufacik bi mesafe koymamda farkli bi gorus ortaya attigimda planlarina uymadigimda hemen isi mahalle kavgasina cevirdiler basta mucadele ettim baktim anlayacak ipler degiller he hos demeyi ogrendim laf dalasina girmedim derken 10 sene gecti alistikbirbirimizin huyuna..simdi beni o kadar seviyolarya lafta..e her olayda buyutmeyen kin tutmayan herseyi cabuk kabullenen birini herkes sever
Simdi son 1 ayir eltimle yakinlastik beni kendine yakin goruyor kaynanamds kizdigimiz ortak seyleri paylasiyorz o bana ben ona hak veriyorum ama kaynanamlarla yan yana gelince ben ses etmiyorum sanki renk degistirmis gibi oluyorum cunku eltime destek ciksam hemen olayi buyutcekler daha once yasadim iki kere ev dagittim coclugum cocugum var istemiyorum boyle bi huzursuzlugu bunca sene sonra..
Ama eltimin gozundede iki yuzlu gibi olmak ta istemiyorum onu uyariyorum bak iyiyken kotu olursun muhattap olma diye ..
Gecen bi yere gidilecek olmus bu eltim isim va demis hemen yuklenmisler sen cok sogulsun bizim ak gelin(ben) olsa gelirdi o olsa yapardi o baska ...yani her lafta beni ornek veriyolar ve bunu yapan tek kaynanam degil kaynimlarda kayinbabada gorumcede..herkes yani
Kim olsa gicik olur ben zamaninda cok ezildim ve oylede surup gitti evim barkim uzak diye mucadeleyi didismeyide biraktim simdi ayni seyleri fazlasiyla eltim yasayacak
ne olursa olsun kimseye güvenmeyin
kaynana dedikodunuz birden sizin yaptığınız dedikodu olur söyleyeyim

Size ben büyük tavsiyem sakin eltiyle aileden birini çekiştirme.. Durum boyleyse oda sinirlerine bir gün hakim olamayip sizin ak gelin arkanizdan sunu dedi bunu dedi der olan size olur... Eninde sonunda alisacaklardir ona da siz yaninda olduğunuzu destek verdiginizi belli edin yeter.. Sütten dili yanmış o garibiminde belli ki ondan temkinli davranmak adına mesafeli duruyor burdan öyle sezdim ben...

O zaman eltinizle samimi olmayın. Çünkü sizinki hem karnım doysun hem pastam dursun gibi olmuş. Evet eltinizin yerinde olsam ya sizin ikiyüzlü olduğunuzu ya da ezik bir tip olduğunuzu düşünürdüm ve her iki durumda da size saygı duymazdım
Ama soyle bi durumda var eltimle kaynanam tartisirken araya evet girmiyorum hemen kavgaya ceviriyo cunku
Ama konusuyorum kaynanamla
Bak yapma kocasi memnun herkes sebin istedigin gibi olmaz idare etceniz ki oglun bi daha uzulmesin elin iyisi olmaz karisma anne diyorum daha ne deyim yani kaynanam bana onla ilgili bisey dediginde ben eltimi savunuyorum aslinda oyle demek istememistir sen alinganlik etmisindir sende de var vs...diyorum ama ben bunca yil zor kurdum o dengeyi cok kavgalar yasadim kustum baristim ama hersefer evime yuvama yansidi sonra hiyuna gitmeye alistim zaten uzagim diye nerde iki yuzluluk sadece oblar tartisirken sessiz kaliyorum kabak direkt bana patlamasin diye cunku cok iyi taniyorum

Ama soyle bi durumda var eltimle kaynanam tartisirken araya evet girmiyorum hemen kavgaya ceviriyo cunku
Ama konusuyorum kaynanamla
Bak yapma kocasi memnun herkes sebin istedigin gibi olmaz idare etceniz ki oglun bi daha uzulmesin elin iyisi olmaz karisma anne diyorum daha ne deyim yani kaynanam bana onla ilgili bisey dediginde ben eltimi savunuyorum aslinda oyle demek istememistir sen alinganlik etmisindir sende de var vs...diyorum ama ben bunca yil zor kurdum o dengeyi cok kavgalar yasadim kustum baristim ama hersefer evime yuvama yansidi sonra hiyuna gitmeye alistim zaten uzagim diye nerde iki yuzluluk sadece oblar tartisirken sessiz kaliyorum kabak direkt bana patlamasin diye cunku cok iyi taniyorum
Anladığım kadarıyla dengeyi bozmamak oldukça önemli sizin için. Ama sizin konuşmalarınızın bir önemi yok çünkü işe yarasaydı sizde işe yarardı. bu yüzden konuşarak sadece içinizi rahatlattığınızı düşünüyorum. Savaşacak gücünüz yoksa eltiden uzak durun

Eltine zamaninda yasadiklarini yuvanin bir daha sarsilmamasi gerktigini bunu ikinci evliligini yapan biri olarak iyi anlayacagini anlat o zaman iki yuzlu olmadigini denge kurmaya calistigini anlar.

Tavrinizi hic samimi bulmadim. Derdiniz eltinize kotu davranilmasi ise 1) size ne diyebilirim 2) illa ki karisayim diyorsaniz eltinizi olayin oldugu anda savunmalisiniz kabul etmeleri icin yemekler falan duzenleyin arkadan kv ye elin iyisi olmaz diyerekten hem nalina hem mihina yapamazsiniz.

Ne yapmak istediginizi secin. Ya kadini savunun ya da hic samimi olmayip karismayin

Eltinizin bunu sorun ettiğini sanmam.
Benim eltimde sizin gibi ailenin göz bebeğidir. Hani demişsiniz ya hep en dir eltim.
Bende hep soğuğumdur ama asla dert etmem. Eltim de gerçi hep ben övülüyorum modunda değildir.
Yanlış bir şey olursa dibine kadar beni savunur (gerçi ben kendimi savunurum ama benim olmadığım yerlerde savunur) asla ne şiş yansın ne kebap demez.
Siz farklı, eltiniz farklı karakterdir. Herkesin ilişkileri ve yaşam tarzı başkadır.
Bence eltinize üzülmeyin çünkü o kendi durumuna üzülmüyordur. Ben eltinizin durumunda üzülecek bir şey göremedim.

Eltine cok da anlatma bence bi gun sinirlenip kotu niyetle bile degilse ona da boyle yapmissiniz diye cikisir kotu olursinuz. Kv anlatinca da ben bilmem seviyorum eltimi bence iyi biri vs gibi laflar et gec. Savunmak ara bulmak zorunda degilsin.

Eltinizin bunu sorun ettiğini sanmam.
Benim eltimde sizin gibi ailenin göz bebeğidir. Hani demişsiniz ya hep en dir eltim.
Bende hep soğuğumdur ama asla dert etmem. Eltim de gerçi hep ben övülüyorum modunda değildir.
Yanlış bir şey olursa dibine kadar beni savunur (gerçi ben kendimi savunurum ama benim olmadığım yerlerde savunur) asla ne şiş yansın ne kebap demez.
Siz farklı, eltiniz farklı karakterdir. Herkesin ilişkileri ve yaşam tarzı başkadır.
Bence eltinize üzülmeyin çünkü o kendi durumuna üzülmüyordur. Ben eltinizin durumunda üzülecek bir şey göremedim.
Eltim uzulmese ben niye dert edeyim kac kere bana dert yandi samimi olmadigimiz halde agladi surekli lag sokup ustune bide beni onesurduler ornek gosterdiler ve bu surekli olunca eltim boguldu arti ikinci evlilikdiye korkuyorum dedi bunlar yuzunden bozulcak esim soguyacak diye dedi bende yardimci olmak istedim onun icin actim konuyu

sizi samimi bulmadım eltinizle oturup kv çekiştirmeyin bugun o elti kötüdür bakarsınız yarın iyi olurlar. bence eltinlede cok içli dışlı olma sonra sen kötü olursun eşinde sıcak bakmıyormuş kendi yuvana bak karışma boşver oda kendi mücadelesini versin.

Bu ne ya...ne saçma bir kurum evlilik dedikleri. Kocası sevmiş ısınmış evlemniş demekki...Niye bir kadın adamın tüm ailesine yaranmak zorunda?

Sizin kocanızın eltinizle ne derdi olabilir mesela?

Madem kimse ısınmamış, kimse sevmemiş, rahat bırakın kadını di mi? Sevmediğiniz insan niye her an sizinle takılsın, dibinizde gezsin istersiniz? Aile diye içine girdiğiniz insanlar tamamen yamuk bence.

En akıllıca tavsiye elti ve eşinin de ayrı şehre taşınması olacaktır.

sizi samimi bulmadım eltinizle oturup kv çekiştirmeyin bugun o elti kötüdür bakarsınız yarın iyi olurlar. bence eltinlede cok içli dışlı olma sonra sen kötü olursun eşinde sıcak bakmıyormuş kendi yuvana bak karışma boşver oda kendi mücadelesini versin.
Eltimle kaynanami cekistircek bi samimiyetimiz yokki zaten sadece son 1 aydir yavas yavas konusmaya basladi o bana boyle boyle oldu dedigi zaman bende yasadim sessizligini koru bu konularda geri dusunuyolar onlarin bakis acisi oyle bencede haklisin ama insanlar degismiyolar zaman gectikce alisiyosun diye konustum yoksa zaten hic konusmayan biri ilk konusmaya basladiginda hemen kaynanami kotulucek de degilim ben konuyu niye actim buraya :
Bende ilk yillar yasadim uzuldum cok mucadele verdim onun icin yardimci olmak adina uyarmak istedim

Eltimle kaynanami cekistircek bi samimiyetimiz yokki zaten sadece son 1 aydir yavas yavas konusmaya basladi o bana boyle boyle oldu dedigi zaman bende yasadim sessizligini koru bu konularda geri dusunuyolar onlarin bakis acisi oyle bencede haklisin ama insanlar degismiyolar zaman gectikce alisiyosun diye konustum yoksa zaten hic konusmayan biri ilk konusmaya basladiginda hemen kaynanami kotulucek de degilim ben konuyu niye actim buraya :
Bende ilk yillar yasadim uzuldum cok mucadele verdim onun icin yardimci olmak adina uyarmak istedim
mesafeliymiş zaten kendide görüyo sonuçta aileyi dengeyide kurar siz hiç karışmayın bence iyilik etmeye çalışırsın kötü olursun genelde bu böle

Siz neden karışıyorsunuz ki... bırakın kim ne yaşıyorsa yaşasan yasayacaksa yasasın size değil ona yapılacak
böyle düşünüym derken asıl kendiniz kötü olacaksınız.. değer mi yani? eltinizide dost bellemeyn bence arada yine siz kalırsınız
siz evinize cocguunuza eşinize bakın gerisi boş eltiniz bellki dişli biri kimse sevmiyor onu..
dediginz gibi susan laf söylemeyen içine atan her daim gülen bir insanı herkez sever ama bu insanın karakteri ile iligli bir durum.

Valla ben tek gelinim suan.
Daha kaynimin sevgilisini bana örnek gösteriyorlar o çok dilli
Kendini sevdiriyo
Sen alingansin
Yok bilmem ne.

Bende sessiz bir insanım
Aile isi olduğu için her zamanda oraya gidiyorum.
Bilmiyorum valla.

Back
X