• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimle kaynanamın beni hor görmesinden usandım

4 aydır birsey yok derken, hamilelik belirtileri olmadıgı kastedilmis besbelli, dogurmaktan ziyade. :55:
Siveli konusmayı cok seviyorum zaman zaman bende kendi sivemle konusurum ama yazı diline dökmeyi düsünmedim espirisine olmadıgı müddetce!
Konu fake olabilir de, olmayabilirde..

Son düzenleme:
Ona neymiş yaa,böyle herşeye burnunu sokan insanlara ağzına geleni söyleyeceksin arkadaşım
Sakın hayatına müdahale etmelerine izin verme
Daha 4 ay olmuş cinsel hayatınız masaya yatırılmış
Densiz kadınlar biraz kendilerini bilsinler
Görümcende bunu sana yansıttığı için bi o kadar suçlu
Biraz masum olsa biz karışamayız deyip sustururdu bi de gelmiş seni fişekliyor
Bence senin yanında bu konu açılırsa siz karışmayın de sustur
Ve sakın samimi olma
Öylelerini eve sokmaya ,sır vermeye gelmez

Sen şaka mısın değilsen ben olmak istiyorum

O saka mi gercekmi bilemessiniz ama beni cok iyi bilirsiniz kabus gibi coktum gene .....

cezalar havada ucusuyor !

Uyari mi yapmadim tamam bana uyar bakin uyariyorum !

bazen çok acımasızzz oluorsunuz kızlarrr...yok 4 ayda 4 çocuk yapman lasımdı kusurlusun felan...gerçek gelmeyene yorum yapmasın muhattap olmasın ama aşağılamak dalga geçmek niie..... 19 yasında cahil bi kız demekkiii 4 ay korunmuo neden bebek olmadığını soruo demekkiii yani güselce cvplamak varken dalga geçmek nieee anlamış değilimm......yalansada yalan ona kalmışşşşş

Kazen bey bişii sorabilirmiyim kızmazsanız
UI ne anlama geliyor

UI uyelik iptali demek

çok teşekkür ederim arkadaşlarda bana soruolar özelden o ne anlama gelio die :)
bende korka korka sordum

bu konu gerçekse üzülürüm genç bir insanın bunları yaşamasına.......

Son düzenleme:
evlenelı 4 ay olmus da bebesı olmuyor mus da acaba benı hor goren kaynanam ve eltımın dedıgı gıbı sorunlu muyum ben ? doktora gıdıyım mı gıtmıyım mı ? . bız nereden bılelim senin sorunlu olup omadıgını .gıt bır doktora muayane ol
oruclu oruclu vakıtte geçmez sımdı ,ne yapsam acaba suraya uyduruk bır konu yazıyım biraz da şivelı konusmayı yazı sekılde aktarıyım da uyelerle eglenıyım vakıt gecsın mantıgıyla yaklastın sanırım .konu fake cok bellı yanı .

Son düzenleme:
Ahh be tatlım,nası üzüldüm anlatamam.kendimi gördüm.
Ne kadar vicdansızmış eltinle kaynanan.Ayıp valla,oğlanlarında kusur aramazlar el kızlarına çamur atıverirler.
bak gülüm şimdi sen hiç bunların söylediklerini kafana takmıcaksın.
senin eşinle muhabbetin iyiyse kaynana,elti hepsiii dışarda.
hiç kavga etme başedemezsin o cahillerle.
4 ayda ne bebesiymiş acaba.bende 2 yıllık evliyim hala yok.hadi bakayım gelsin bana kaynana elti desin bi laf
Valla naparım onları,ama işte senin yaşın küçük ablam,ezmeye kalkıyolar.
Keşke daha geç evleneydin ne acelen vardıki.
kocana bak sen dinleme kimseyi.ben yeni evliken kaynana geldi bigün ee artık bi torun verirsiniz kucağıma 1 seneye dedi.
onuda biz düşünelim müsadenle anne dedim o oldu
hadi desin bakalım bi daha.sen deme tabi bişey benim durumlar başka yaş büyük ezemezlerde.
sen kavgaya girme hiç ablam.sensin de geç.

Konuya Face diyenler hepsi ceza almış neredeyse.
Ama bir konunun bu kadar alaya alınıp farklı boyutlara taşındığını görmedim.
İnanmayan bir kere belirtir ama defalarca dalga geçmenin anlamı ne
ben de onu anlamadım:44:

konu sahibinin üyeliği iptal edilmiş kendini savunma cevap verme hakkı yok ama konu hayla yoruma açık bende onu anlamadım :26:

Ceza alanlar "konu dışı" mesajlardan ceza aldı arkadaşlar ve hala "konu dışı" mesajlara devam ediliyor..ben son kez uyarayım!!

Back
X