hem şiveli hem 5 üniv..bu şartlarla sizinle yeryüzündeki hiç bir canlı yarışamaz..maşallah..
bendende bir o kadar katılım ama artık lahana çorbasına döndü ama dimi ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem şiveli hem 5 üniv..bu şartlarla sizinle yeryüzündeki hiç bir canlı yarışamaz..maşallah..
Şiveye takılan arkadaşlar konu fakeyse konu sahibinin ayıbıdır mubarek günde insanlarala eğleniyorsa şayet..ama şiveyle eğlenmeniz hiç de hoş değil!
Şunu söylemeden geçemiyeceğim;üniversitedeyken karadenizli bir iki öğrenciden bir hocamız şikayetçi oluyordu başka sınıflardan isim vermeden "ya oğlum anladık şiveli konuşuyorsun çok normal ama yazarken niye "geliyrum gidiyrum da" diye yazıyorsun deyince çok şaşırdık..demekki şivesini yazıya yansıtanlar da olabiliyor...bunun için alay geçilmesi çok ayıp;acaba siz imla kurallarına dört dörtlük uyuyor musunuz??![]()
Fake bir konunun ardından; KK kadınlarının birbirine düşüşünün hazin ama gerçek hikayesini yaşadık..kaçınılmaz son, kapanışa doğru gitmekteyiz.. Fakat burdan 19 luk taze gelinimize hamilelik işinin 4 ayda gerçekleşmediğini anlatabildiysek ne mutlu bize.. mesudumgözyaşlarım mutluluktan..
![]()
''yeri geldiği zamannn yazısını'' okumadınız galiba
basmıyosa söyleyin hiç cevap verme tenezzülünde bulunmayacağım![]()
Yazının da şivesi olduğunu senden duydum
herkez birşeyler demiş lütfen inanmıyosunuz madem cevap atmayın.herkez hergün konular açıyo da bi tek benim konum battı heralde..bukadar kavga çıkarıyorsa açtığım soru kapatılsın site sahibine sesleniyorum
hee tabi eğlendin amacına ulaştın hemen konun kapatılsın uyanık seniii![]()
herkez birşeyler demiş lütfen inanmıyosunuz madem cevap atmayın.herkez hergün konular açıyo da bi tek benim konum battı heralde..bukadar kavga çıkarıyorsa açtığım soru kapatılsın site sahibine sesleniyorum