• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimle kaynanamın beni hor görmesinden usandım

Konusahibi epeydir okuyormuş forumu.
beyim diyen bir kişiyi görmediği için en azından alışkanlıktan ve konu açarken çok daha dikkatli olmak adına eşim diye yazmalıydı.
Sadece iki mesajını okumak yeter aslında farkına varmak için

Kızlar sizleri okuduktan sonra acaba dedim işletiliyormuyuz konu sahibinin profiline baktım açtığı konualra bakayım dedim boşşş ve kayıt giriş tarihide dün bende ondan sonra şüphelenmeye başladım,ama gene iyi niyetli düşünüp ziyaretçi olarak okuyordur , ynei yazmıştır yeni kayıt olmuştur diye düşünmek istiyorum kimseyide saf yerine koymak istemiyorum.

Eğer konu gerçekse heryerde var böyle insanalr bende 3 aylık evliyim daha 20 günlükken sormaya başladıalr hatta eltim evli çoocuğu var daha 20 günlük evliyim ya sordu adetin geçtimi varmı birşey diye dedim sen yapma evli barklı tecrübeli kadınsın daha 1 ay bile olmadı zamanım bile gelmedi dedim geçtim.

Fake bir konunun ardından; KK kadınlarının birbirine düşüşünün hazin ama gerçek hikayesini yaşadık..kaçınılmaz son, kapanışa doğru gitmekteyiz.. Fakat burdan 19 luk taze gelinimize hamilelik işinin 4 ayda gerçekleşmediğini anlatabildiysek ne mutlu bize.. mesudum :43: gözyaşlarım mutluluktan..:43:

Şiveye takılan arkadaşlar konu fakeyse konu sahibinin ayıbıdır mubarek günde insanlarala eğleniyorsa şayet..ama şiveyle eğlenmeniz hiç de hoş değil!
Şunu söylemeden geçemiyeceğim;üniversitedeyken karadenizli bir iki öğrenciden bir hocamız şikayetçi oluyordu başka sınıflardan isim vermeden "ya oğlum anladık şiveli konuşuyorsun çok normal ama yazarken niye "geliyrum gidiyrum da" diye yazıyorsun deyince çok şaşırdık..demekki şivesini yazıya yansıtanlar da olabiliyor...bunun için alay geçilmesi çok ayıp;acaba siz imla kurallarına dört dörtlük uyuyor musunuz??:27:

Yazının da şivesi olduğunu senden duydum

Fake bir konunun ardından; KK kadınlarının birbirine düşüşünün hazin ama gerçek hikayesini yaşadık..kaçınılmaz son, kapanışa doğru gitmekteyiz.. Fakat burdan 19 luk taze gelinimize hamilelik işinin 4 ayda gerçekleşmediğini anlatabildiysek ne mutlu bize.. mesudum :43: gözyaşlarım mutluluktan..:43:

:71::71: Bu çiçekler gözyaşlarınız icin hanımefendi:1:

''yeri geldiği zamannn yazısını'' okumadınız galiba

basmıyosa söyleyin hiç cevap verme tenezzülünde bulunmayacağım:47:

''basmak'' mı kim basıyo, nereye basıyo, biri mi basıldı ben anlamadım şahsen beynim basmalı çalışmıyor üzgünüm..:2::2::2: ama tenezzül olayına gelince haklısınız, bende ''yeri gelince'' 5 üniv. nin bilgisine sahip olabilseydim; burdaki bebeli, beyli, kaynanalı, kadınların dertleriyle ilgilenmezdim, ne uğraşıcam.. bence de hiç tenezzülde bulunmayın..tebrik ettim..:46:

Köylü kızı rolü yapmaya çalışan takma kirpikli bol makyajlı Hülya Koçyiğit gibisin..

Daha ilk okuduğumda anladım fake olduğunu..

Evine internet bağlatacak kadar gözün açıksa kusurlu muyum diye bize sorma,doktorlara gözünüz kör mü?

herkez birşeyler demiş lütfen inanmıyosunuz madem cevap atmayın.herkez hergün konular açıyo da bi tek benim konum battı heralde..bukadar kavga çıkarıyorsa açtığım soru kapatılsın site sahibine sesleniyorum

herkez birşeyler demiş lütfen inanmıyosunuz madem cevap atmayın.herkez hergün konular açıyo da bi tek benim konum battı heralde..bukadar kavga çıkarıyorsa açtığım soru kapatılsın site sahibine sesleniyorum

hee tabi eğlendin amacına ulaştın hemen konun kapatılsın uyanık seniii:27:

hee tabi eğlendin amacına ulaştın hemen konun kapatılsın uyanık seniii:27:

bu kadar kırıcı olmayın ya gözlerinizlemi gördünüz şu mubarek günde günaha giriyorsunuz belkide gerçek konu bilemeyiz...

fake olduğunuda bilemeyiz... ama yorumlara çok yazık inanmayan hiç okumasın yorumda yapmasın...

Konunuz batmadı. Sadece pek inadırıcı gelmedi.
Konuştuğumuz şekilde yazmıyoruz ya hiçbirimiz o yüzden tuhaf geldi
Bir de sizinki hepten abartı gibi

Son düzenleme:
Herkes fake demiş,inandırıcı bulmamış hatta ne ayıpki alay derecesinde yorumlar yazmış.Ama bir kişide kötü içeriğe basmamış.Hep diyoruz konu dışı mesaj yasak ,bunun yerine kötü içeriğe basarak editörlere bildirin diye..
Lütfen konu dışı mesajlara son vererek forum kurallarına uyalım.

bak güzel kardeşm..
bn 22 yaşındayım bu gibi yazılar okuyunca evlilikten soğuyorum resmen.
çok ciddi sorunları olanlar var.. kaynanası yüzünden boşanan binlerce insan var.
ortada falan binlerce fidan var.
lütfen bunu bilelim.. yorumu arkadaşa ihtiyacı olan bir çok insan var..

saçma sapan konular açıp diğer arkdaşlarımızın hakkına girmeyelim.. mübarek ramazandayız günahtır..

konu facedir değildir bilemem. ama artık kimse yazmicak sana kardeşim.. egr sorunun varsa rabbim yardımcın olsun..

nete girceğini 2 kitap alda oku.. şiveli konuşmak ayıp değil. ama nette dolaşıp kendini geliştirmiyorsan bu ayıp.. cahil kalmayın arkadaşlar..

kızlar face diyip diyip yorum yazıyorsunuz.. yazmasın kimse konu kaybolsun ozman. 115 yorum almış. yardım bekleyen birsürü insan var

Back
X