- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdım yazdım yazdım ama sildim :) Ceza almaya niyetli değilim.
Burada idrardan karakter tahlili yapmıyoruz; insanların kurdukları iki üc cümleyle yorum yapıyoruz. Fake gibi algladıysam fake yazarım, dalga geciyosa karsı taraf dalgamı gecerim, yardım isteyene de yardım ederim.
Forumun genel gecer kuralları var. Onlara uyarım. Saygı duyarım. Karşı taraftan da saygı beklerim. Yeni moda oldu dalga gecen, rest ceken, üyeleri başlıklardan kovan konu sahiplerini savunmak.
ne kadar saçma bi yorum bu yaa şimdi iş hayatı ne alaka
sorguladığımız bizim temiz kalpliliğimiz değil ki
burda kimseyi kabullendiğiz de yok zaten
pardon canım ama burada arkadaşa inananlara ya da inanmayanlara dair bir tepki olmadı.. neden bu kadar sinirlendiğini anlayamadım??
srdrhly,
hani profilinizin kişisel durum kısmına "bu bekleyiş çok sürmedimi " yazmışsınız ya, konu sahibi olsa, türkçedeki doğru kullanımı ile "bu bekleyiş çok sürmedi mi " yazardı mesela..
soru ekinin, bağlacın kullanımını bilecek kadar dilbilgisine vakıf birinin (konu sahibi yani siz değil) "nağsip, yir(yer)" demesi sizce mantık sınırları dahilinde ise, tartışmaya gerek yok.. yapılan yoruma saçma demeden önce, yeterince idrak edip edemedeğinizden emin olmalısınız..
İnanmayanlara dair arkadaki sayfada ithamlar var cnm. Genel bir tepkiydi benimki. Her konu acan cevapları begenmeyince tepki veriyor, birkac kişi biraraya gelip; konu sahibinin ezildiğinden dem vuruyorlar. Sen benim ne yaşadığımı nerden bileceksin, başına gelsin de gör, benim kocam süt gibi tertemiz vs vs...
canım benm bizde biliyoruz mi ekini ayrı yazmayı boşluk yetmedi
benm kendi topiğimde çok yazım vardır.. bende çok şive kullanırım yeri geldiği zamanda 5 ünv bitirmiş insanla yarışıcak bilgim vardır
şive kullandı ki ekini doğru yazdı fake oldu hasbin allahhh
aranızda şöyle bir fark var: sen geyik yapıyorsun şive kullanırken, konu sahibi dert anlatıyor..
bunlar da aynı şeylerse, sana "hasbinallah çekerek 5 üni mezunlarıyla yarışacak bilgini gözden geçirme"yi önerir, esenlikler dilerim![]()
canım benm bizde biliyoruz mi ekini ayrı yazmayı boşluk yetmedi
benm kendi topiğimde çok yazım vardır.. bende çok şive kullanırım yeri geldiği zamanda 5 ünv bitirmiş insanla yarışıcak bilgim vardır
şive kullandı ki ekini doğru yazdı fake oldu hasbin allahhh