• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimle kaynanamın beni hor görmesinden usandım

evliliğimin 3.yılında hamile kaldım benim gaynana beni kısır ilan etmesi gerekti...ne meraklı bu millet ciyak ciyak cocuk sesine...bana kalsa ben bir 5 sene daha yapmazdım ama yaş gidiyor bir tane olsun

Kimsenin etkisinde ve tesirinde kalmadan söylüyorum ..konu fake..ilk okudugumda anladım..ilk basta bebe yazınca dedım.normaldir ankaralılarda bebe der..belki ankaralıdır.ama eşine beyim demesini garipsedim..ve hiçte gerçekçi bir yazı olmamış güzelim..bence sen birazcık daha düşün..daha ilginç bir hikaye yazmayı dene..

Yazdım yazdım yazdım ama sildim :) Ceza almaya niyetli değilim.

Burada idrardan karakter tahlili yapmıyoruz; insanların kurdukları iki üc cümleyle yorum yapıyoruz. Fake gibi algladıysam fake yazarım, dalga geciyosa karsı taraf dalgamı gecerim, yardım isteyene de yardım ederim.

Forumun genel gecer kuralları var. Onlara uyarım. Saygı duyarım. Karşı taraftan da saygı beklerim. Yeni moda oldu dalga gecen, rest ceken, üyeleri başlıklardan kovan konu sahiplerini savunmak.

pardon canım ama burada arkadaşa inananlara ya da inanmayanlara dair bir tepki olmadı.. neden bu kadar sinirlendiğini anlayamadım??

ne kadar saçma bi yorum bu yaa şimdi iş hayatı ne alaka

sorguladığımız bizim temiz kalpliliğimiz değil ki

burda kimseyi kabullendiğiz de yok zaten

srdrhly,

hani profilinizin kişisel durum kısmına "bu bekleyiş çok sürmedimi " yazmışsınız ya, konu sahibi olsa, türkçedeki doğru kullanımı ile "bu bekleyiş çok sürmedi mi " yazardı mesela..

soru ekinin, bağlacın kullanımını bilecek kadar dilbilgisine vakıf birinin (konu sahibi yani siz değil) "nağsip, yir(yer)" demesi sizce mantık sınırları dahilinde ise, tartışmaya gerek yok.. yapılan yoruma saçma demeden önce, yeterince idrak edip edemedeğinizden emin olmalısınız..

konu fakeyle ne işiniz var o zaman hoşunuzamı gidiyo bu tartışma ortamı yaratmak okudun başlığı inanmadım yapma yorum bırak inanlar yardımcı olsun:4::4::4:

ya kızlar birisi ortaya birşey atıyor biz birbirimize düşüyoruz evet belki fake yada gerçek kim ne yorumlarsa yorumlasın bence inanan inanmayan önemli olan biz doğru şeyleri paylaşalım...

Şimdide bana akıl hocası demesinler ama ben küserim :1: :69:

pardon canım ama burada arkadaşa inananlara ya da inanmayanlara dair bir tepki olmadı.. neden bu kadar sinirlendiğini anlayamadım??

İnanmayanlara dair arkadaki sayfada ithamlar var cnm. Genel bir tepkiydi benimki. Her konu acan cevapları begenmeyince tepki veriyor, birkac kişi biraraya gelip; konu sahibinin ezildiğinden dem vuruyorlar. Sen benim ne yaşadığımı nerden bileceksin, başına gelsin de gör, benim kocam süt gibi tertemiz vs vs...

srdrhly,

hani profilinizin kişisel durum kısmına "bu bekleyiş çok sürmedimi " yazmışsınız ya, konu sahibi olsa, türkçedeki doğru kullanımı ile "bu bekleyiş çok sürmedi mi " yazardı mesela..

soru ekinin, bağlacın kullanımını bilecek kadar dilbilgisine vakıf birinin (konu sahibi yani siz değil) "nağsip, yir(yer)" demesi sizce mantık sınırları dahilinde ise, tartışmaya gerek yok.. yapılan yoruma saçma demeden önce, yeterince idrak edip edemedeğinizden emin olmalısınız..

canım benm bizde biliyoruz mi ekini ayrı yazmayı boşluk yetmedi

benm kendi topiğimde çok yazım vardır.. bende çok şive kullanırım yeri geldiği zamanda 5 ünv bitirmiş insanla yarışıcak bilgim vardır

şive kullandı ki ekini doğru yazdı fake oldu hasbin allahhh

Son düzenleme:
Konu fake yada değil bilemiyeceğim ama bildiğim birşey varsa oda sen daha kendin çocuksun sakın kaynanana eltine bakıp çocuk doğurma.

İnanmayanlara dair arkadaki sayfada ithamlar var cnm. Genel bir tepkiydi benimki. Her konu acan cevapları begenmeyince tepki veriyor, birkac kişi biraraya gelip; konu sahibinin ezildiğinden dem vuruyorlar. Sen benim ne yaşadığımı nerden bileceksin, başına gelsin de gör, benim kocam süt gibi tertemiz vs vs...

sen benim kocamın yüzüne kurban oll !!! gibi:9:

anladım anladım bu tarz konu sahiplerinden bana da bıkkınlık geldi gerçekten.. boşver sinirlenmeye değmez:51:

bu kadar edebi bilgim olmadığı için kendimden utanıyorum:1: kızlar nelere dikkat ediyorsunuz maşşallah...benim başım kel-mi?? mi ayrımı yazılacak ???bitişikmi -bitişik mi?:26::1:

benm kendi topiğimde çok yazım vardır.. bende çok şive kullanırım yeri geldiği zamanda 5 ünv bitirmiş insanla yarışıcak bilgim vardır

aranızda şöyle bir fark var: sen geyik yapıyorsun şive kullanırken, konu sahibi dert anlatıyor..

bunlar da aynı şeylerse, sana "hasbinallah çekerek 5 üni mezunlarıyla yarışacak bilgini gözden geçirme"yi önerir, esenlikler dilerim :27:

Son düzenleme:
cahil insanlara uyuz oluyorum erkeği kızı var mı var ya Allah hayırlı evlatlar nasip etsin:19:kayınvalidende bir kadın olduğunu unutuyor herhalde :19:Kulak asma bence sen eltine ne ki

Kizlar sundan eminim ki, su an ziyaretci olarak okuyup karnina agfilar girine kadar guluyordur!

Konu sahibi hic de saf degilsin!
İnterneti actiriyosunda neden netten bir kac makale bulup esine okutmuyosun.

Kusura bakma hic inandirici degilsin.

Oruc tutmuyorum ama demek ki oruc bazi insanlar da ters tepki yapabiliyo senin gibi.

Kizlar sundan eminim ki, su an ziyaretci olarak okuyup karnina agfilar girine kadar guluyordur!

Konu sahibi hic de saf degilsin!
İnterneti actiriyosunda neden netten bir kac makale bulup esine okutmuyosun.

Kusura bakma hic inandirici degilsin.

Oruc tutmuyorum ama demek ki oruc bazi insanlar da ters tepki yapabiliyo senin gibi.

''hor görmek'' de ayrı yazılmış bravo :46: ...ayrıca o kaynanaya değil bebe doğurmak tavuğu olsam yumurtlamam o derece yani..:9:

aranızda şöyle bir fark var: sen geyik yapıyorsun şive kullanırken, konu sahibi dert anlatıyor..

bunlar da aynı şeylerse, sana "hasbinallah çekerek 5 üni mezunlarıyla yarışacak bilgini gözden geçirme"yi önerir, esenlikler dilerim :27:

:66::66::66::66: 100 puanı hakkettin :9::9:

İnternete girip araştırma yapcak kadar bilgin varsa bu kadar saf olamazsın mümkün değil... Konu çok fena fake kokuyor...

hem şiveli hem 5 üniv.. :53: bu şartlarla sizinle yeryüzündeki hiç bir canlı yarışamaz..maşallah..

:1::1::1:bence de konu fake

hem olmasa bile yine de cok komik :1::1::1:

cunku konu sahibinin kafasi tam ta urettigi kaynanasi ve eltisigil gibi 4 aylik evli biri olarak ben kusurlumuyum dye neredeyse inanarak soyledigine gore bide cocuk yapana yepisyeni koltuklarin alinmasini dile getirdigine gore biraksan 1. ayda yapacak kapasiteye sahip :1::1::1:

bence sen hamile degilisen hemen yap bidene :1:

not: konunun gercek oldugunu varsayarak yaziyorum eger konusu sahibi forumlara girip uye oluyorsa konu aciyorsa yani aktif bir internet kulanicisi olarak aslinda eltisigilin ve kayinvalidesigilin cahilliginden sikayetci oalrak degil de kac ayda cocuk yapilir ben kusurlumuyum gibi ifadelerle onlarla ayni zihniyeti tasidigi icin su bekar halimle bile ona tavsiye verecek degilim :20:

konu gercek bile olsa illa itibar edilecek diye birsey yok

Back
X