- 16 Nisan 2008
- 5.404
- 14.653
- 773
- Konu Sahibi huzurarayan
Al beni lan al beni diysn kadininZorla mı bakıyor çocuğunuza?
Cocuk bakan elti versiyonu
Baktir bana, baktir ban giizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al beni lan al beni diysn kadininZorla mı bakıyor çocuğunuza?
1.5 yaşında.Kaç yaşında cocugunuz?
Beklemeseniz çamaşır yıkamıyor ben yıkıyorum diye böbürlenmezdiniz zira çamaşırları yıkamak zaten sizin işiniz sizin ona lütfettiginiz bir güzellik degil.Çamaşır yıkamasını tabiki beklemiyorum ne alaka ya? Ayakkabısını giydirmesini tabiki bekliyorum. Herşeyi ben de yaptığı çocuğu akşama kadar uyutmak diyorum. Hazır çorba yapıyor çorba yapmak ne kadar maliyetli olabilir?
Düşük gelirli değilim bakıcıya güvenip veremedim sonra bu duruma mecbur kaldım
Başta mecbur kaldım. Sonra akrabalık ilişkisi dolayısıyla ara bozulmasın diye devam ettirdim. Bir de çocuğun düzeni bozuldukca kötü oluyor. Biraz da çocuğumun düzeni oturduğu içinMadem bu kadar kötü bakıyor , neden baktırıyorsunuz ?
Kucuckmus gerçekten. Ama dediğim gibi bu tarz eleştirileri yonelttigim birine ben çocuk emanet etmezdim. Hazır çorba ne demek küçücük bebek için ben koskocaman bir insan olarak bile içemiyorum yapayligi midemi mahvediyor. Yokmu baktirabileceginiz başka kimse?1.5 yaşında.
İyi de çocuğunuzun bir düzeni yokmuş ki .Başta mecbur kaldım. Sonra akrabalık ilişkisi dolayısıyla ara bozulmasın diye devam ettirdim. Bir de çocuğun düzeni bozuldukca kötü oluyor. Biraz da çocuğumun düzeni oturduğu için
Almış olsa en baştan “masraf yapıp alıyorum ama yapmıyor” derdi. Çorba yapmak ne kadar maliyetli ki yapsın demezdi. Tepki alınca biraz da cömertligimiz konusulsunMadem bu kadar kötü bakıyor , neden baktırıyorsunuz ?
Esas konu şu sanırım. Siz de elti de karşılıklı kırgın ve küskünsünüz. Bu durumda çocuğa bakacak kimse yok. Çocuğunuz kaç yaşında? Günde 3 saat uyanık dediğinize göre yaşına girmedi o halde. O da fazla ama… Kreşe vermek için çok erken. Alternatif bulana kadar annenizden varsa kardeşlerinizden destek alın. Mümkünse size gelsinler bakıcı bulana kadar.Yapmaz. Alıyorum etini, meyvesini, meyve suyunu.
Çevir kazı yanmasın .Almış olsa en baştan “masraf yapıp alıyorum ama yapmıyor” derdi. Çorba yapmak ne kadar maliyetli ki yapsın demezdi. Tepki alınca biraz da cömertligimiz konusulsundiye r yapıyor muhtemelen.
Çamaşır yıkasın demiyorum hanımefendi. Çocuğun nesi var diyorum herşeyi zaten ben de olması gerektiği gibi. Bir çorba karıştırıp koymuyor diyorumBeklemeseniz çamaşır yıkamıyor ben yıkıyorum diye böbürlenmezdiniz zira çamaşırları yıkamak zaten sizin işiniz sizin ona lütfettiginiz bir güzellik degil.
Eki Görüntüle 3099050
Bu mercimek fiyatı, icine yag ve ocak masrafı ekleyince haftalık ekstra 50₺ (Minimum tuttum) demek tek ögün icin bu, aylık 200₺ yapar. Kadın kendi cocuklarına verdigini veriyor diye teşekkür etmelisiniz aslında cünkü kendi evinde baktıgı icin ekstra yemek parası da almalı. Ya da bakıcı ücretini yüksek tutup yemegi de icine katmalı. Siz de bu kadar cimri olmamalısınız. Ben olsam aylık 5kg mercimek salca alır götürür, canım , benim cocuk mercimek çorbasını böyle içiyor sana zahmet yaparsan mutlu olurum derim. Ama siz ondan bile erinip ondan bekliyorsunuz.
Alışveriş listesi mi atayım sizi ikna etmek için. Yapmak isteyen onların dolaba koydugum kurban etlerinden bile yapar neden bahsediyorsunuz?Almış olsa en baştan “masraf yapıp alıyorum ama yapmıyor” derdi. Çorba yapmak ne kadar maliyetli ki yapsın demezdi. Tepki alınca biraz da cömertligimiz konusulsundiye r yapıyor muhtemelen.
Tamam işte çorba karıştırıp koymasının 2 secenegi var seçenek 1- malzemeleri alıp götürüp rica ediyorsunuz yapıyorÇamaşır yıkasın demiyorum hanımefendi. Çocuğun nesi var diyorum herşeyi zaten ben de olması gerektiği gibi. Bir çorba karıştırıp koymuyor diyorum
Ailem uzakta zaten o yüzden eltime baktırıyorum. Eşimle onun davranışlarının yanlış olduğunun farkındayız. Ama emanet çocuk diye asla zarar vermeyeceğini de biliyoruz.Esas konu şu sanırım. Siz de elti de karşılıklı kırgın ve küskünsünüz. Bu durumda çocuğa bakacak kimse yok. Çocuğunuz kaç yaşında? Günde 3 saat uyanık dediğinize göre yaşına girmedi o halde. O da fazla ama… Kreşe vermek için çok erken. Alternatif bulana kadar annenizden varsa kardeşlerinizden destek alın. Mümkünse size gelsinler bakıcı bulana kadar.
Kurban eti hayırdır, siz yaptığınız hayrı bile sizin icin kullansın istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu kadar kötü kalbinizle işinizin rast gideceginizi sanmıyorum, ben çocuğunuza üzüldüm su an, bir evlat olarak kalbi kötü bir anne istemezdim ben.Alışveriş listesi mi atayım sizi ikna etmek için. Yapmak isteyen onların dolaba koydugum kurban etlerinden bile yapar neden bahsediyorsunuz?
Kusura bakmayın da yazdıkça zihniyetiniz ortaya çıkıyor.Alışveriş listesi mi atayım sizi ikna etmek için. Yapmak isteyen onların dolaba koydugum kurban etlerinden bile yapar neden bahsediyorsunuz?
Zarar vermekten bahsetmiyoruz aslında ama anlaşamadığımız için şu an küslük olduğundan çocuk bakımı da olmayacaktır şeklinde konuyu değiştirmek istedim. Ne yapmayı planlıyorsunuz?Ailem uzakta zaten o yüzden eltime baktırıyorum. Eşimle onun davranışlarının yanlış olduğunun farkındayız. Ama emanet çocuk diye asla zarar vermeyeceğini de biliyoruz.
6 yasinda cocuga uslup hazir gidadan daha onemli bence.Uslupsuzsunuz.Eltiye parayla cocuk baktirmak nedir ya?Cok mu ihtiyaclari varMerhaba arkadaşlar. Eltimle yakın yerlerde oturuyoruz. Kendisi çok iyi bir insandır, merhametlidir. Ben çalıştığım için çocuğuma da bir miktar ücretle bakıyor. Çocuğuma bakarken rahatsız olduğum şeyler var. Mesela çocuk sürekli uyuyor, genelde hazır çorba, makarna yediriyor. Tabi akraba olduğu için birsey de diyemiyorum. Neyse kendi çocuklarına da bu tarz şeyler yediriyor hatta çocukları sürekli abur cubur yiyor. Bazen istemsizce onun çocuklarına karışıyorum. Çünkü bazı şeyleri yanlış buluyorum. Mesela biz birlikte tatile gittik. Dönerken yolda bir yerde durduk. Onun 6 yaşındaki oğlu bir mağazadan izinsiz birşey aldı. Ben gördüm uyardım. İkinciye yine yakaladım çok kızdım. Sen hırsız mısın böyle şeyleri hırsızlar yapar, yapma bırak dedim. Eltim orada kendi çocuğuna tepki göstermek yerine bana tepki gösterdi. Neymiş onu kenara çekip söyleyecekmişim. Peki çocuk nasıl doğruyu öğrenecek? Bana küsmüş ben de ona küstüm burada kim haklı?
Size tavsiyede bulunacaktım bu yazinizi görünce vazgeçtim. İyiki sizin gibi bir eltim yok. Değil çocuğuna bakmak selam bile vermezdim.Alışveriş listesi mi atayım sizi ikna etmek için. Yapmak isteyen onların dolaba koydugum kurban etlerinden bile yapar neden bahsediyorsunuz?
La havale ve la kuvvete. Ben onlara hayır yapmadım. Dolabımda yer olmadığı için benim etlerimden koymasını rica ettim. Zaten et yiyen bir insan bile değilim. Ve ayrıca eltimin durumu benden iyi ihtiyacı yok benim yardımıma. Olayı farklı yerlere çekip beni yargılayamazsınızKurban eti hayırdır, siz yaptığınız hayrı bile sizin icin kullansın istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu kadar kötü kalbinizle işinizin rast gideceginizi sanmıyorum, ben çocuğunuza üzüldüm su an, bir evlat olarak kalbi kötü bir anne istemezdim ben.