Eltimle Tartışmamız

Benimki uyuyp 20dk-yarim saat sonra uyaniyor 45dk salliyorum, geri uyumuyor. Gunde 3- 4 uyku yapiyor. Ne yemek yapabiliyorum ne kendim uyuyabiliyorum. Taktik istiyorum konu sahibinden 🤣
Az sonra eltim ilaç veriyora gececek. Merhametten siddete bagladi geliyor sirada taktik

Gayet güzel bir anneyim. Hem çalışıp hem çocuğumun gelişimiyle ilgilenen başarılı bir anne. Herkesin basarabilecegi birşey değil kendimle gurur duyuyorum. Gece yarısı uykumdan uyanıp çorba da yapıyorum ertesi güne. Kimsenin haddi değil benim anneliğimi sorgulamak
Tabi 6 yaşındaki çocuğa karşı yaklaşımınızdan da anlaşılıyor mükemmel anneliğiniz. Yalnız kendini kusursuz gören insanlar hep en kusurlulardır, şöyle böyle anneyim demekle olmuyor yani

Sizin de haddiniz degil eltinizin anneligini burada gömmek . Tuhhh kimse de sizi hakli bulmadi napsak simdi
Ben kendimi haklı görüyorum. Her annenin yanlışı olabilir kimse dört dörtlük olamaz. Ben gördüğüm şeyleri eleştiriyorum. Siz benim anneliğimi görmeden yorum yapamazsınız.

Tabi 6 yaşındaki çocuğa karşı yaklaşımınızdan da anlaşılıyor mükemmel anneliğiniz. Yalnız kendini kusursuz gören insanlar hep en kusurlulardır, şöyle böyle anneyim demekle olmuyor yani
6 yaşındaki çocuk o davranışın ne olduğunu öğrenecek ki bir daha yapmayacak

Ben kendimi haklı görüyorum. Her annenin yanlışı olabilir kimse dört dörtlük olamaz. Ben gördüğüm şeyleri eleştiriyorum. Siz benim anneliğimi görmeden yorum yapamazsınız.
Elestiri karsidakine yapilir. Gelip burada eltinize demediginiz kalmiyor buna elestiri degil. Dedikodu denir

6 yaşındaki çocuk o davranışın ne olduğunu öğrenecek ki bir daha yapmayacak
Size mi kaldı öğretmek? Asıl hadsiz sizsiniz tavrınıza dönüp bir bakın. Ben eltinizin yerinde olsam ne çocuğunuza ne de sizin yüzünüze dönüp bakmam

Bu çocuk bakma olaylarınıda abarttılar.
Ya birinin sinirli anına gelse
o çocuk hırsızlık yapabiliyorken her vatandaşında sessiz sakin andaval gibi bakmasını bekleyemezler
Kimse kusurabakmasın ama böyle
Zaten anneside farkındadır çocuğunun ne b.klar yediğinin
Parası onlardan çıkıyor sonuçta
Annesi bilmezmi ne alıyor ne yapıyor
Eltinizdede var demekki böyle şeyler
Gerçekten uzak durun. Çocuğunuzuda bırakmayın.

Ben burada olan herşeyi uydurdum aslında şizofren olduğum için. Birazcık araştırma yaparsanız uykunun bağımlılık yapıp daha çok uyku istediği uyandırdığını öğrenebilirsiniz
O zaman durum daha da kötü .
Madem çocuğunuzda böyle bir bağımlılık olduğunu düşünüyorsunuz , milletin çocuğuna karışana kadar kendi çocuğunuzun durumunu çözün.

çocuk yetiştirmesini beğenmediğiniz insana çocuğunuzu baktırarak daha mı iyi yapmış oluyorsunuz
yanlış davranışı herkesin içinde bağırarak söylemeyi size kim öğretti size de çocukken böyle mi yaparlardı ?

Bu çocuk bakma olaylarınıda abarttılar.
Ya birinin sinirli anına gelse
o çocuk hırsızlık yapabiliyorken her vatandaşında sessiz sakin andaval gibi bakmasını bekleyemezler
Kimse kusurabakmasın ama böyle
Zaten anneside farkındadır çocuğunun ne b.klar yediğinin
Parası onlardan çıkıyor sonuçta
Annesi bilmezmi ne alıyor ne yapıyor
Eltinizdede var demekki böyle şeyler
Gerçekten uzak durun. Çocuğunuzuda bırakmayın.
Herşeye aman oğlum tamam oğlum sonuç olarak toplum bu şekilde. Hiç annesinden terlik yememiş herkes elit bir ailede büyümüş. Ben hadi üslupsuzum bunlar daha da üslupsuz. Böyle yetişen çocukları da görüyoruz şımarık, her istediği olan.

Back
X