- 25 Aralık 2019
- 195
- -16
- 48
- 35
- Konu Sahibi huzurarayan
Merhaba ayna ben yanlışım ben çok yanlışımAynaya bakip kendinize yanlis bir insan oldugunuzu soyler misiniz? Keske biri de markette size pat pat soyleseydi . Dusuncesiz misiniz diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ayna ben yanlışım ben çok yanlışımAynaya bakip kendinize yanlis bir insan oldugunuzu soyler misiniz? Keske biri de markette size pat pat soyleseydi . Dusuncesiz misiniz diye.
Eterle bayıltıyor heralde çocuğu eltişkoperipellanTabi aşırı bağımlı çocuk. Haftasonu zerre uyumaz hafta içi bağımlı oluyor
istedigini yapabilir ona dogruyu öğretmek anne ve babası dışında kimseye düşmez. belliki buraya vicdanınızı rahatlatmaya gelmişsiniz fakat ben vicdan göremiyorum inşallah sizinle barışmaz öyle kalırsınız burda sorular sora sora. Ha bir de soru başlığınıza Sürekli eltim cocuklara saakız cignetiyor diye de konu ilave edin belki haklı çıkarsınızO zaman çocuğun hırsızlık yapmayacak
Konu çok alakasız ya haklı haksızdan ziyade çocuk yetiştirme şeklini bu kadar begenmedigin kadına neden kendi çocugunu baktırıyorsun seninkine farklı bakmayacagı aşikar kadın zaten o kadar özenerek bakacak olsa önce kendi çocuklarına bakar. sizin de çocugu öyle herkesin içinde rencide eder gibi uyarmanız yanlış kenara çekip uyarmak daha dogru olur herkes kendi çocugunun terbiyesini versin ben olsam böyle Bi durum görsem kadına söylerim abla yanlış anlama çocuk böyle yapıyor gördüm sen gerekeni yap derdim o da kendi üslubu ne ise ona göre çocugunu yönlendirirdi..Merhaba arkadaşlar. Eltimle yakın yerlerde oturuyoruz. Kendisi çok iyi bir insandır, merhametlidir. Ben çalıştığım için çocuğuma da bir miktar ücretle bakıyor. Çocuğuma bakarken rahatsız olduğum şeyler var. Mesela çocuk sürekli uyuyor, genelde hazır çorba, makarna yediriyor. Tabi akraba olduğu için birsey de diyemiyorum. Neyse kendi çocuklarına da bu tarz şeyler yediriyor hatta çocukları sürekli abur cubur yiyor. Bazen istemsizce onun çocuklarına karışıyorum. Çünkü bazı şeyleri yanlış buluyorum. Mesela biz birlikte tatile gittik. Dönerken yolda bir yerde durduk. Onun 6 yaşındaki oğlu bir mağazadan izinsiz birşey aldı. Ben gördüm uyardım. İkinciye yine yakaladım çok kızdım. Sen hırsız mısın böyle şeyleri hırsızlar yapar, yapma bırak dedim. Eltim orada kendi çocuğuna tepki göstermek yerine bana tepki gösterdi. Neymiş onu kenara çekip söyleyecekmişim. Peki çocuk nasıl doğruyu öğrenecek? Bana küsmüş ben de ona küstüm burada kim haklı?
Burada bir yanlış bir durum var ama anlamadım. Haftasonu da mı yani sizinleyken de mi böyle çocuk? Sanırım çocuk geç kalkıyor ve geç uyuyor. Önce onu düzenleyin isterseniz. Kendinize düzen kurun.22.00 gibi. Uyandırması konusunda uyardım. Dışarı çıkar diyorum elim boş değil diyor ama akşama kadar dışarıda kadınlarla oturuyor
İşte benim aptallık orada başlıyor. Tanıdığım halde aptalca sahiplenip çocuklara karışıyorum. Kuzum o kadar kola içme, gelin size kitap alayım yeter ki okuyun. Suçlu oldugum bu konu zaten. Çok sevdiğim için sahiplenme duygum artıyor.Eltinizin çocuk yetiştirme tarzı ortada, beslenme alışkanlıkları ortada
Neden ona cocuk baktırıyorsunuz ?
İçten içe istemiyorsunuz ama uygun baktırdıgınız icin mecbur hissediyorsunuz.
1,5 yasındaki cocugun meyve ve sebzelerle beslenmesi gerek.
Eltınızı iyi tanıdığınızı sanmıyorum
Cunku tanımış olsaydınız çocuğa tepki gösterirken eltinizin alınacağını tahmin ederdıniz. Yanlış ya da doğru onun çocuğu.
Hem kaldı ki zaten uyardıgınız icin size tepki göstermiş![]()
Sizi çok terlikle dövmüşler sanırım, hasar kalmış...Herşeye aman oğlum tamam oğlum sonuç olarak toplum bu şekilde. Hiç annesinden terlik yememiş herkes elit bir ailede büyümüş. Ben hadi üslupsuzum bunlar daha da üslupsuz. Böyle yetişen çocukları da görüyoruz şımarık, her istediği olan.
Evet işte o yüzden b.kunu çıkardılarHerşeye aman oğlum tamam oğlum sonuç olarak toplum bu şekilde. Hiç annesinden terlik yememiş herkes elit bir ailede büyümüş. Ben hadi üslupsuzum bunlar daha da üslupsuz. Böyle yetişen çocukları da görüyoruz şımarık, her istediği olan.
Ben öğle saati uyuturum sadece. Akşam erken yatar. Sabah 9 gibi uyanır. Öğlen 1-2 saat uyur. Ama eltimler biraz uykuyu seviyor onlarla uyuyor ama bu durum tabiki üzüyor beniBurada bir yanlış bir durum var ama anlamadım. Haftasonu da mı yani sizinleyken de mi böyle çocuk? Sanırım çocuk geç kalkıyor ve geç uyuyor. Önce onu düzenleyin isterseniz. Kendinize düzen kurun.
Sabah 8 de kalkış 11-12 uyku; 16-17 uyku; 20 gece uykusu gibi.
bu kadın kendisiyle çelişiyor bir yorumda kadın cocukları dovuyor demiş simdide hiç terlik yemiyorlar demiş artık ciddiye alamıyorum dbskmzzkmzSizi çok terlikle dövmüşler sanırım, hasar kalmış...
Kardeşim izinsiz birinin ağacından birşeyler almış. Annem ona öyle bir kızdı ki. Şimdi inanın göz hakkı diye bile almaz. Ben bu yüzden aşırı korkarım haktan. Ben çocukken bir kaç kere böyle yaptım hala üzülürümEvet işte o yüzden b.kunu çıkardılar
Çocuk şiddet uygulasın aslan oğlum döver herkesi
Hırsızlık yapsın aman çaldığı kaç paralık şeyki
Okulda zorbalık yapar olan senin çocuğuna olur
Beğenmedim atanlarında kanı bozukki atıyorlar
Konu sahibinin eltisinin çocukları gibi çocukları var demekki
Niye siz eltinizin anneliğini gömerken kendinizde o haddi buluyorsunuz ama :)Gayet güzel bir anneyim. Hem çalışıp hem çocuğumun gelişimiyle ilgilenen başarılı bir anne. Herkesin basarabilecegi birşey değil kendimle gurur duyuyorum. Gece yarısı uykumdan uyanıp çorba da yapıyorum ertesi güne. Kimsenin haddi değil benim anneliğimi sorgulamak
Evet coookSizi çok terlikle dövmüşler sanırım, hasar kalmış...
Anlıyorum, üzüldüm sizin için. Allah daha büyük hasarlardan korusun.Evet coook
Meyve alışverişini yapıyorum ama tabiki büyük alışveriş yapmıyorum.1,5 yasindaki cocuk nasil tum gun uyuyor ya. Taktik alayim. 6,5aylik bebegimin gunduz uyku suresi toplam 3 saat. Onuda parca parca yapiyor.
Yemek yapmak isteyen yapar demissiniz ne alaka? Alisveris yapiyorum demissiniz baska bir yorumda da corbasini kendim goturuyorum demissiniz, aldıklarımı neden yapmiyorsun diye sormuyor musunuz?
Yorumlara gore sekil degistiriyorsunuz.
Neden pisirmiyorsun die sormuyor musunuz?Meyve alışverişini yapıyorum ama tabiki büyük alışveriş yapmıyorum.
3 çocuk ama en küçükleri 6 yaşında diğerleri büyükBenim kafam karisti. Kadinin evinde kac cocuk var ve aksama kadar disarda kadinlarla oturuyor?