Eltimle Tartışmamız

Bir de naçizane sizi de muhtemelen aileniz böyle utandırarak uyarmışlar, ondan böyle özeleştiriden uzak, hatasını görmeyen sabit fikirli biri olmuşsunuz.
Biraz daha kendini geliştiren insan kendi üzerine de düşünebilir ve daha açık fikirli olur. Sabit fikir cehalet belirtisidir

Herşeye aman oğlum tamam oğlum sonuç olarak toplum bu şekilde. Hiç annesinden terlik yememiş herkes elit bir ailede büyümüş. Ben hadi üslupsuzum bunlar daha da üslupsuz. Böyle yetişen çocukları da görüyoruz şımarık, her istediği olan.
Çocuğuma bir kez bile vurmadım oturdum kendi Halime ağladım ama vurmadım. Geçenlerde market arabasında bir çocuk minik oyuncak arabasını unutmuş biz de o market arabasını almıştık. 4.5 yaşında oğlum. Başladı sağa sola sormaya siz mi unuttunuz diye. En son anons yaptıralım dedi. Kasiyer de çok güldü hadi yapalım dedi yaptılar. Arabanın sahibi çıkmadı. Kasiyer senin olsun o zaman dedi. Baba telefon numaranı ver arabasına biz bakıyoruz desinler dedi. Bir şekilde bir davranışımızdan ya da kreşte yaşanan bir olaydan öğrenmiş demek ki nasıl davranılması gerektiğini. Yapmayın etmeyin. Annemden terlik yedim annem gözlerini devirerek de kızdı ama hiç hoş hatırlamıyorum annemin o hallerini. Hala aklımdadır.

Kardeşim izinsiz birinin ağacından birşeyler almış. Annem ona öyle bir kızdı ki. Şimdi inanın göz hakkı diye bile almaz. Ben bu yüzden aşırı korkarım haktan. Ben çocukken bir kaç kere böyle yaptım hala üzülürüm
E o çocuğu azarlarken girdiğiniz hak, kırdığınız kalp ne olacak? Allah sadece haramdan soru sormayacak biliyorsunuz değil mi? Kitabın tamamından sorumlusunuz 😂

Herşeye aman oğlum tamam oğlum sonuç olarak toplum bu şekilde. Hiç annesinden terlik yememiş herkes elit bir ailede büyümüş. Ben hadi üslupsuzum bunlar daha da üslupsuz. Böyle yetişen çocukları da görüyoruz şımarık, her istediği olan.
Size de ne kadar sabit fikirli olduğunuzu söylememişlerse demek hiç🙄

Bence iyi niyetli siniz ama üslubunuz yanlış olmuş ama onun kusmesi de abartı olmuş bence bakmak istemiyordu bahanesi oldu

Gelmedi gelecek nesil için daha da çok endişelendim. Kendim çocuk gelişimi okudum pohpohlanarak yetişen çocuklarla çok uğraştım. Allah benim çocuğumu korusun sizin çocuklarınızdan.
Siz çocuk gelişimi okuduysanız ben de amerika başkanıyım😂😂😂

bu kadın kendisiyle çelişiyor bir yorumda kadın cocukları dovuyor demiş simdide hiç terlik yemiyorlar demiş artık ciddiye alamıyorum dbskmzzkmz
Nasil toparlayacak bilemiyor .
Kardeşim izinsiz birinin ağacından birşeyler almış. Annem ona öyle bir kızdı ki. Şimdi inanın göz hakkı diye bile almaz. Ben bu yüzden aşırı korkarım haktan. Ben çocukken bir kaç kere böyle yaptım hala üzülürüm
Haktan korkan burada gelip elti dedikosu yapip. 6 yas cocugu rencide etmek icin cirpinmaz

Bence iyi niyetli siniz ama üslubunuz yanlış olmuş ama onun kusmesi de abartı olmuş bence bakmak istemiyordu bahanesi oldu
Allah razı olsun ya ilk defa birisi halden anladı. İnsan gibi üslup yanlış olmuş diyemediler. Ben orada ikinci davranışı nedeniyle sinirlendim. Annesi de birşey demeyince sanırım dükkan sahibine rencide olmaktan da korktum. Yanlış bulduğum şeyleri de söyleyince ne anneliğim kaldı ne başka birşey.

İnan bende oğlumun kalemini çalıyorlar. arkadaşından ödünç alıyor vermeyi unutuyor delleniyorum artık
Onun emanet olduğunu öğrendi sonunda
Kimseden bişey alma her zaman benden iste derim
E ben şimdi bu çocuğu yaptıkları için alkışlamalımıydım yani
tabiki uyarıcam tabiki kimseden hiç bir şey almayacak, alsada geri verecek paşa paşa.
Misafirliğe gidincede kimseden bişey isteme derim
Önceden gittiğimiz yerlerde buzdolabını açabiliyordu
Uyara uyara düzeldi
Ama çocuğumun hiç yanlışlıkla hırsızlık yaptığını görmedim zaten para karşılığı alındığını biliyor
E ben dikkat ediyorken başkasınında çocuğunu sokak çocuğu gibi yetiştirmesine tahammül edemiyorum kimse kusurabakmasın
Sizinde evinize arsız bi çocuk gelse rahatsız olursunuz

Ucuza baktırmıyorum. Yemeğini çoğunlukla götürüyorum, çamaşırını ben yıkıyorum, bir kere makineye çocuğun kıyafetini atmaz. Her sabah götürüyorum akşam ayakkabısını dahi giydirmez ben yapıyorum herşeyini. Günde 3 saat uyanık kalan çocuğa yeterli parayla baktırıyorum.
İyide siz demişsiniz hep makarna yediriyor diye. Yemek götürüyorsanız arada makarna yemesinde sorun yokki

İnan bende oğlumun kalemini çalıyorlar. arkadaşından ödünç alıyor vermeyi unutuyor delleniyorum artık
Onun emanet olduğunu öğrendi sonunda
Kimseden bişey alma her zaman benden iste derim
E ben şimdi bu çocuğu yaptıkları için alkışlamalımıydım yani
tabiki uyarıcam tabiki kimseden hiç bir şey almayacak, alsada geri verecek paşa paşa.
Misafirliğe gidincede kimseden bişey isteme derim
Önceden gittiğimiz yerlerde buzdolabını açabiliyordu
Uyara uyara düzeldi
Ama çocuğumun hiç yanlışlıkla hırsızlık yaptığını görmedim zaten para karşılığı alındığını biliyor
E ben dikkat ediyorken başkasınında çocuğunu sokak çocuğu gibi yetiştirmesine tahammül edemiyorum kimse kusurabakmasın
Sizinde evinize arsız bi çocuk gelse rahatsız olursunuz
Okul öncesi öğretmenliği okudum. O şımarık annesinin dur demedigi çocuklarla uğraştım senelerce. Ben ne kimseye zarar verirdim ne de terbiyesizlik yapardım. Bu okumuş kendini birşey sanan neslin çocukları. Kendim de eğitimli biriyim. Çocuğumu her konuda şimdiden eğitiyorum. Burada herkes eğitimci olmuş hayatın gerçeklerinden uzak. Yazdıklarının da teoriden ibaret olduğuna eminim

Back
X