Eltimle Tartışmamız

Canım gibi sevdiğim yeğenlerim var, bir dönem çok baktım, ilgilendim onlarla, bir yerde bir yanlış yapıyorlarsa üslubuma dikkat ederim, devam ediyorlarsa abime söylerim. Kendi çocuklarımız haricinde hicbir çocuğa öyle yaparım, böyle uyarırım deme hakkımız yok.
Yerinizi bilirseniz kimseyle böyle diyaloglara girmenize gerek kalmaz ama tabi sizin gibi engin bilgili birinin bunlara ihtiyacı yok.
Yeri bilmek konusunda haklısınız. Benim yaptığım hata bu zaten

Az önce çocuk gelişimiydi şimdi okul öncesi mi oldu? Okuduğunuz bölümün ne olduğunu mu bilmiyorsunuz yoksa? 😱
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Size birşey daha öğreteyim. Lise programında bile çocuk gelişimi genel alandır. Okul öncesi ve özel eğitim olarak ikiye ayrılır. Hani ana dal diye birşey var ya. Çocuk gelişimi hepsinin ana dalıdır. Bakın benim sayemde birşey daha öğrendiniz ☺️

Alışveriş listesi mi atayım sizi ikna etmek için. Yapmak isteyen onların dolaba koydugum kurban etlerinden bile yapar neden bahsediyorsunuz?
Etinize kadar herseyiniz eltide . Durumlari da sizden iyiymis demek ki cokta ihtiyaci yok sizden para alip cocuk bakmasina , keske simdi artik cocuguna bakamam desede sizde kurtulsaniz eltiden .

Çocuğun beslenmesi bakıcının sorumluluğu olur zeki insan. Hani insanlar çocuğumun karnı doysun, altı değişsin göz kulak olsun diye para veriyor ya. Yoksa sokağa kendi başına salardim yani
Maas aldiginiz kuruma yemeklerinizi alip mi gidiyorsunuz. Hani para veriyorlar ya size .

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Size birşey daha öğreteyim. Lise programında bile çocuk gelişimi genel alandır. Okul öncesi ve özel eğitim olarak ikiye ayrılır. Hani ana dal diye birşey var ya. Çocuk gelişimi hepsinin ana dalıdır. Bakın benim sayemde birşey daha öğrendiniz ☺️
Çocuk gelişimi sağlık bilimleri fakültesinde okul öncesi eğitim fakültesinde yalnız.

Lise mezunu olduğunuzu söyleseydiniz bu konuda üstünüze gelmezdim 😂

Sizin cümlenizi size iletiyorum kendi zekanızı belli ediyorsunuz verdiğiniz çelişkili cevaplarla. Sizin kadar kendiyle çelişeni görmedim şimdiye kadar. N’oldu gece yarıları yemek hazırlama işi bakıcıya mı kaldı şimdi 😂
Valla hiç çelişmedim. Algılamak için başka yerlerinizi değil beyninizi kullansanız algılayabileceksiniz de 😃

Back
X