Eltimle Tartışmamız

Eğitim hayatınızla ilgili gerçekten kompleksiniz var belli. Belli ki adı sanı olmayan beş sene önce kurulan bir önlisansa kapağı atmışsınız. Asla lisans eğitimi aldığınızı düşünmüyorum.
O sizin düşünceniz size bu durumu kanıtlamak zorunda değilim. Yalan söylemeye de ihtiyacım yok

Okul öncesi öğretmenliği okudum. O şımarık annesinin dur demedigi çocuklarla uğraştım senelerce. Ben ne kimseye zarar verirdim ne de terbiyesizlik yapardım. Bu okumuş kendini birşey sanan neslin çocukları. Kendim de eğitimli biriyim. Çocuğumu her konuda şimdiden eğitiyorum. Burada herkes eğitimci olmuş hayatın gerçeklerinden uzak. Yazdıklarının da teoriden ibaret olduğuna eminim

Hayır ben lisede çocuk gelişiminin alt dalında okul öncesi okuyan bir işletme mezunuyum.

Ben öğretmenim mi dedim? Yalancılık bir insanın demediğini dedin demekle de oluyor

Kendi kendinizi yalanlayın, beni uğraştırmayın.
Muhtemelen iki yıllıktan mezun işte yardımcı öğretmenlik yapmıştır en iyi ihtimalle. Onda da öğretmen değil de çocukların üst baş ihtiyacını görüyorlar zaten. Kendini hemen okul öncesi profesyoneli sanıyor.

Kalabalık bir ortam değildi. Çocuğunun ilk davranışını gördüğü halde dikkat etmedi çocuğu ne yapıyor diye. Ayrıca çocuk o davranışın ne olduğunu bilmeli ki bir daha yapmamalı
Düşünce yapınızı çok eski düzen buldum. Eskiden insanlar çocuğu toplum içinde ayıplarmış ki bir daha yapmasın. Bunun çocukta yarattığı travmayı bilmeyen, bilse de umursamayan eski kafa insanlar. Siz çocuğa güya hırsızlığın kötü bir şey olduğunu onu rencide ederek anlatamazsınız, ancak onu utandırır strese sokarsınız. annesine de bak senin yapmadığını ben yapıyorum demiş olmak istemişsiniz gibi geldi bana. Üzerinize vazife değil.

Ayrıca çocuğun yemeğini siz yapmalısınız. Mesela et sebze ürünlerini alıp önüne mi bıraktınız da yapmıyor nedir yani, beklentinizi anlamadım.

Benim var 🫣🫣
Asgari ücret zammından çok önce 6 bin lira istiyorlardı
Ben zar zor asgari ücret artı sgk ile bulabilmiştim

Yine de gık diyemezdik çocuk emanet ediyoruz neticede, çocuğa iyi bakılması haricinde niye yemek yapmadım çamaşır yıkamadın vs gibi sorular asla soramazdım benim işim değilki bunlar diye çat diye cevabımı alırdım
Kendi içinden gelirse ancak yaparlardı
Garip. Çocuğa kuru ekmek verip baksa? Hesap sormayacak mısınız

Ben okul öncesi okudum zaten ama öğretmenim demedim okuduğunu anla önce
Bu arada karşında bu senli konuştuğun kişi kudra gerçekten eğitimci ve bildiğim kadarıyla okul öncesi branşı. Bir gün olsun eğitimli kesimin şımarık çocuğu dediğini görmedim. Eğitimli insan zaten eğitimli kesim cümlesini kullanmaz. İçinde olduğun sınıfı böyle bir cümleyle ifade etmezsin.
Belli ki eğitimlilere karşı garezin var. Ama bu kafayla o çocuğu sağlıklı yetiştireceksin. Geliştirmelisin kendini

Senelerce nasil ugrastiniz peki . Hadi diyelim lisede staj yaptiniz gene senelerce olmuyor bakiniz ustte paylastim yalanlarinizi
Merak etme hepsini açıklarım en azından öğrenirsin. Son sınıfta devlet okulunda staj yapanlar yazları staj yapmak zorunda kalıyordu. Çünkü özelde staj saati dolar devlette dolmazdı.

Merak etme hepsini açıklarım en azından öğrenirsin. Son sınıfta devlet okulunda staj yapanlar yazları staj yapmak zorunda kalıyordu. Çünkü özelde staj saati dolar devlette dolmazdı.
Gene senelerce olmuyor be kuzum . Nereden başlasak ki ,ogrenseniz? . 1 yil 4 mevsimden mi ?

Çalışan bir kadınım hergun nasıl yemek götüreyim. Arada onun da yapması gerek miyir mu?
Ne alaka kendi çocuğunuz için her akşam yemek yapıp sabahları da eltiye çocukla beraber yemeği bırakacaksınız alt tarafı.
Siz kendi çocuğunuza hergün özenli yemek yapmaya üşeniyorken millet ne yapsın?
Birazıcık iğneyi kendinize yahu…

Gelmedi gelecek nesil için daha da çok endişelendim. Kendim çocuk gelişimi okudum pohpohlanarak yetişen çocuklarla çok uğraştım. Allah benim çocuğumu korusun sizin çocuklarınızdan.
Bir erken çocukluk eğitimi uzmanı olarak sizi çocuk gelişimi okutan hocanın tuttuğu kalemi üreten fabrikanın temelini atan inşaat mühendisinin kalıbına puuuu diyorum.

O sizin düşünceniz size bu durumu kanıtlamak zorunda değilim. Yalan söylemeye de ihtiyacım yok
Kanıtlarsınız aslında. Ben bu sitede kimin düzgün bir eğitim hayatından geçtiğini kurduğu cümle ve üslubundan anlıyorum. Yazış tarzından anlaşılıyor zaten en başta. Özeleştiri yapabilmesinden anlıyorum.

Garip. Çocuğa kuru ekmek verip baksa? Hesap sormayacak mısınız
Algıda seçicilik yapmayın
Çocuğa iyi bakılması harici dedim dikkatli okursan iyi bakımdan kasıtlardan biri de yemesi içmesidir tabii ki ve ona tabii ki karışırdım ama yemekleri bakıcı yapmaz ben ne yemesini istiyorsam sabahın kör vaktinde kalkar yapardım

Okul öncesi öğretmenliği okudum. O şımarık annesinin dur demedigi çocuklarla uğraştım senelerce. Ben ne kimseye zarar verirdim ne de terbiyesizlik yapardım. Bu okumuş kendini birşey sanan neslin çocukları. Kendim de eğitimli biriyim. Çocuğumu her konuda şimdiden eğitiyorum. Burada herkes eğitimci olmuş hayatın gerçeklerinden uzak. Yazdıklarının da teoriden ibaret olduğuna eminim
Çocuk gelişimi okudum demiştiniz. Şimdi ıkul öncesi öğretmenliği oldu. Bir sonraki yorumda çocuk psikiyatrisi falan olacak sanırım. Merakla okuyorum

Bir erken çocukluk eğitimi uzmanı olarak sizi çocuk gelişimi okutan hocanın tuttuğu kalemi üreten fabrikanın temelini atan inşaat mühendisinin kalıbına puuuu diyorum.
Ay atıyor ya. Hangi öğretim görevlisi bu dede nene zamanından kalma naftalin kokulu çocuk yetiştirme metotlarını över. Çocuğu utandırma, terlik atma ve bağırmayı normal gören bir tek öğretim görevlisi olacağını düşünmüyorum. Meslek lisesinde okudu belki bir ihtimal onda da emekliliği gelmiş bir eski nesil öğretmen söylediyse söylemiştir bir ihtimal.

Kanıtlarsınız aslında. Ben bu sitede kimin düzgün bir eğitim hayatından geçtiğini kurduğu cümle ve üslubundan anlıyorum. Yazış tarzından anlaşılıyor zaten en başta. Özeleştiri yapabilmesinden anlıyorum.
Maşallah böyle platformlarda çok gezdiginiz belli. Normal insanın kimin ne olduğunu anlaması

Back
X