Evet bende hiç alışık değilim tartışmaya çünkü bizim de ailemizde hiç kavga gürültü olmadı. Düşünüyorum fikrini sormadan da fikrini söylese hayırlı olsun da demese yüzüme bir şey söylese bu tavrı takinmaz ama cevap verirdim. Ben çıktığım an arkamdan bu şekilde konuşulması en çok sinirimi bozan durum olduAglamaniz gereksiz olmus diyenler var ama hem hamilelik hem de yapisal olarak aglamaya musaitseniz analayabilirim ben de tartisma kavga ortamlarinda hic tutamam kendimi elimde degil. Herkes celik gibi sinirlere sahip degil neticede. Ben kavgasiz ortamda buyudum o nedenle tartisma kavga olunca tutamiyorum kendimi agliyorum cunku alisik degilim.
Onun disinda baskasinin hayati hakkinda hadsiz yorumlar yapan her insana gerekli cevabin verilmesi gerektigini dusunuyorum. Bence iyi yapmissiniz almis agzinin payini bir dahakine tutsun dilini. Kendisinin ne kadar cocugu oldugu onemli degil, ama siz ona fikir sormadan kendi fikrini hem de sizin arkanizdan bu sekilde ifade etmeye calismasi buyuk hadsizlik.