Eltimle tartıştık

Aglamaniz gereksiz olmus diyenler var ama hem hamilelik hem de yapisal olarak aglamaya musaitseniz analayabilirim ben de tartisma kavga ortamlarinda hic tutamam kendimi elimde degil. Herkes celik gibi sinirlere sahip degil neticede. Ben kavgasiz ortamda buyudum o nedenle tartisma kavga olunca tutamiyorum kendimi agliyorum cunku alisik degilim.

Onun disinda baskasinin hayati hakkinda hadsiz yorumlar yapan her insana gerekli cevabin verilmesi gerektigini dusunuyorum. Bence iyi yapmissiniz almis agzinin payini bir dahakine tutsun dilini. Kendisinin ne kadar cocugu oldugu onemli degil, ama siz ona fikir sormadan kendi fikrini hem de sizin arkanizdan bu sekilde ifade etmeye calismasi buyuk hadsizlik.
Evet bende hiç alışık değilim tartışmaya çünkü bizim de ailemizde hiç kavga gürültü olmadı. Düşünüyorum fikrini sormadan da fikrini söylese hayırlı olsun da demese yüzüme bir şey söylese bu tavrı takinmaz ama cevap verirdim. Ben çıktığım an arkamdan bu şekilde konuşulması en çok sinirimi bozan durum oldu

Ortamda eşler yok muydu? Ne tepki verdiler? Siz haklısınız da görüşmek istemeyene saygılı görüşelim vs gereksiz olmuş.

Ortamda eşler yok muydu? Ne tepki verdiler? Siz haklısınız da görüşmek istemeyene saygılı görüşelim vs gereksiz olmuş.
Erkekler terastaydi biz salonda oturuyorduk kalabalık olduğu için ayrı ayrı oturduk. Eşim bana hak verdi olayı anlattım. Ordakiler de bana hak verdi sanki sana mı düştü bunu söylemek dediler. Ben ona görüşelim demedim bende zaten görüşmek istemiyorum ama aile ortamında o var diye niye gitmeyim eşimin huzurunu kaciriyim. Giderim konuşmam ama ortami gerecek bı duruma girmem o yokmuş gibi davranırım. Saygısızlık yapmam karşısında da aynı şeyi ondan beklerim. Oda konusmasin benimle ama tutup da bana laf da sokmasin ben yokmuşum gibi davransın anlatabildim mi şu an bilmiyorum

Merhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum
Eşimle tartıştık diye okudum dikkatimi çekmemişti

Sonraki girişimde eltimle tartıştık şeklinde dogrusunu okuyunca kaos var diye geldim hemen 🤣🤣🤣

Ekmegini suyunu sen veriyorsun ya cok haklısın gercekten deseydin birde kahkaha patlatsaydın yeterdi aslında 🤗

Aglamak korkaklik degil sucluluk degil zayiflik degil. Kim olsa uzulur yorulur bu tartismadan. Kaldi ki hayirli bir haber vermissiniz bu olaylari hic yasamamaniz gerekirdi. Sacma sapan uzmus bu olay sizi sinirlendirmisler. Aglayabilirsiniz tabiki kime ne. Sikmayin caninizi cok normal bisey
Biri çıktı adam akıllı yorum yaptı şükür ya kiza

😂😂 Çok tatlısınız 😂😂 cidden yorumlar çok insafsız niye ağladınlarla dolu
Robotlastilar iyice
Yanlarında biri kesilse noluyor diye müdahale etmeyip kameraya alan toplum bu toplum işte

Ondan niye ağladın demeleri normal
Ağladın diye suçlu sensin hatta
Hırsızın hiç mi suçu yok hesabı 😅

Robotlastilar iyice
Yanlarında biri kesilse noluyor diye müdahale etmeyip kameraya alan toplum bu toplum işte

Ondan niye ağladın demeleri normal
Ağladın diye suçlu sensin hatta
Hırsızın hiç mi suçu yok hesabı 😅
Evet ya söyleyen değilde tepki veren niye suçlu olsun ki. Bir şey söyleyebiliyorsa bunun da cevabının geleceğini düşünmeli herkes, gerçi arkadan söyleyenler varsa bu şekilde duyulup cevap verilmeyeceğini düşündükleri için benim cevap vermem ilginç geldi sanırım 😂

Ayyy dimi ama bı bana çocukça gelmedi yani daha konuşmam falan demesi sanki ben onu çok sevdiğim için konuşuyorum mecburi bı akrabalık var ortada
burda birçok yazanın aksine ben kızmadım size
ne konuşacağını bilir bundan sonra öyle boş boş konuşmaz

tek onun mu 2 çocuğu var eltilerde :)

ağlamanız olmamış sadece diyeceğim de bende sinirlenince ağlarım :(

aradaki 10 sayfayı okumadım ama ben hak verdim size. kendi çocukları arasında da 2 yaş varmış kaldı ki olmayadabilirdi ama hayırlı haberi verdikten sonra bu şekilde yaklaşması hiç doğru değil. sonuçta kimseye düşmez kaç çocuk yapacağınız ve ya erken mi geç mi? bende böyle bir şey duysam zoruma gidebilirdi, kim demiş olursa olsun. annem dese anneme kızarım yani.

burda birçok yazanın aksine ben kızmadım size
ne konuşacağını bilir bundan sonra öyle boş boş konuşmaz

tek onun mu 2 çocuğu var eltilerde :)

ağlamanız olmamış sadece diyeceğim de bende sinirlenince ağlarım :KK43:
Onun iki kizi var benden bir büyük eltimin de iki kızı var benim de bir oğlum var diğer son eltimiz de evleneli daha 1 hafta oldu zaten

tepkiniz çok abartı geldi , eltiniz fikrini söylemiş. terbiyesizlik ettiyse sizde etmişsisniz. ortamı germenin anlamı yoktu. başka insanların içinde hoş olmamaış . daha sonra telefon açıp konuşabilirdiniz.
:D fikrini söyleyen elti 2 sene sonra yapmış 2. çocuğu kadıncağıza 5 yaş erken diyor kıskançlık sezdim ben büyük elti de

aradaki 10 sayfayı okumadım ama ben hak verdim size. kendi çocukları arasında da 2 yaş varmış kaldı ki olmayadabilirdi ama hayırlı haberi verdikten sonra bu şekilde yaklaşması hiç doğru değil. sonuçta kimseye düşmez kaç çocuk yapacağınız ve ya erken mi geç mi? bende böyle bir şey duysam zoruma gidebilirdi, kim demiş olursa olsun. annem dese anneme kızarım yani.
Aynen bende anneme anlattığımda aynısını dedim sen bile tutup da böyle bir şey söylesen sana da söylerdim diye

Neden önemli olan biz olmayalım. Önce terbiyesizliği o yapıyor bende karşılık veriyorum. Ben bı ortam da geriliyorsam canım sıkılıyorsa neden tek kendimi geriyim. Burda görmuyor muyuz neden bir şey demedin sende karşılık verseydin demek. Üstelik bence böyle bir şey söylemeye hakkı yok
helal kız benim canımı sıkanın da canı sıkılmalı yok öyle laf edip arkamdan konuşacak bende susacağım :D

Teşekkür ederim valla burda nerdeyse ben suçlu oldum millet abarmissin moduna girdi. Tepki vermesem pasif mesajlarına yetişemedim 😂
senin hiç bir suçun yok :D daha eltim filan yok ama genel olarak büyük eltiler küçükleri kıskanıyor benim çevremde :D seninki de seni kıskanmış öyle sezdim şimdi birde hamilesin tüm ilgi sende olduğu için kuduruyordur :D insan eşinin hatrına birdaha görüşmeyelim gibi bir cümle kurmaz kadın resmen birdaha görüşmeyelim demiş :D allahın kıskancı görüşmemek senin hayrına olur kııız nazar etmez en azından :) sağlıcakla al kucağına :)

Back
X