Merhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum