Umursamayın yoksa kendini bi halt zanneder hak edene saygıda kusur etme sana saygı etmeyenlere sende itibar etmeyin nokta .
antidepresan kullanmaya sebep sadece o olay mı inanılmazsınız...Merhabalar KK üyeleri ;
Öncellikle yeni üye oldum. Konum biraz uzun olabilir, bu yüzden okuyan herkese teşekkür ederim. Direk konuya geçiyorum. 26 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. Esim ve benim iyi mesleklerimiz var cok sukur. Ama benim derdim eltim. Nişanlıyken eşimin abisini ve yengesini 1 hafta misafir ettik. (evlenip oturacagımız evde ) Çünkü nisanlimin ailesi ve abisi baska bir sehirde yasiyor. Biz evimizde kalmadan onlar kaldilar yani. Hicbir sikinti yok bunda benim acimdan.
Ama şoyle bir durum yasandi; nisanlimla hic o gune kadar tartismadigimiz sekilde abisi ve yengesinin yaninda tartistik. Ve nisani atma noktasina kadar geldim. Uzun sevgililik surecimizde bile 1 kere bile ayrilmayan biz o gun deliye donduk. Sebebi ise yengesinin ve abisinin bize surat asmasindan kaynaklandi aslinda o an da hazmedemedim. Ama bir kac saat sonra biz sakinlestik hicbir sey olmamis gibi devam ettik.. Ama ben uzun sure atlatamadim bu durumu tanimadigim iki insanin yaninda rezil olmustum ve su an en dusuk seviyede antidepresan kullaniyorum 10 aydır.
Ve dugunumuz oldu bitti vs. eltim facebook ve instagramimda ekliyken beni bir anda beni sildi. 1 ay sonra da esimi sildi. Hicbir muhabbettimiz samimiyetimiz olmamasina ragmen boyle bir sey yapti. Ki ben onu beni sildikten sonra cocugu hastalandi aradim ve mesaj attim. Benimle soguk soguk konustu. Ve simdi bayramda hep birlikte olacagiz nasil davranmaliyim?? Yuzune karsi beni neden sildigini sormali miyim? Ya da bu hareketini kv kp soylemeli miyim?
Kavga sebebi ne
Hep duygularınız uçlarda mı
Yani başka şehirdeki elti ve kayın yanında kavga ettik diye antidepresanlık olmak fazla geldi bana
Neden otelde vs kalmadı da gelip sizin evde kaldılar hem de bir hafta muhtemelen ilk anda sorun edilmese de sonra bu patlamış
Bayram'da da merhaba merhaba oldu bitti
Kv de evinde karşılaştığında akraba hiç tanımadığınız birisi ile bayram ziyaretinde karşılaşmış gibi soğuk mesafeli olun işte nasılsınız iyi Bayram'lar sonra da bak önüne otur
antidepresan kullanmaya sebep sadece o olay mı inanılmazsınız...
bence o yokmuş gibi davranın hiç ses çıkarmayın önemsemeyin bile.
canım benim sen daha çok üzülürsün ya bu hayat zor vallaTakıntılı ve hassas biriydim. Aşagilanmis ve rezil olma duygusunu kaldiramadim. Ve bir pskologa gitmeyi tercih ettim ve sonra pskytr.
Takıntılı ve hassas biriydim. Aşagilanmis ve rezil olma duygusunu kaldiramadim. Ve bir pskologa gitmeyi tercih ettim ve sonra pskytr.
Ama işte rezil olma duygusu gerektirecek durum yok
Herkes tartışıyor bu hayatın gerçeği
Bunun elti ve kaynın yanında olması sizi bu kadar yıpratmamalı
Muhtemelen eşiniz bunu onlara yahut annesine söyledi onlar da sizinle muhatap olmamak için sildi
Ben de büyük ihtimalle öyle yapardım bu kadar abartılı hassas insanla uğraşamam benden uzak olsun derdim
Baskasinin yaninda kavga etmek sizce rezillik ya da kaba bir davranis degil mi? Sahsen ben kendime yakistiramamistim.
Ama whatsap durumumdan paylastigim resimlere dakikasinda bakiyor. Muhattap olmak istemeyen insan neden ordan takipte??
Bakar merak eder ama işte sizinle bir paylaşıma girmek istemez
Burada ne konular var eltim Kv ile foto koydu Bana nispet yaptı vay kocasını övdü laf soktu vs diyen bu tarz bir olay içinde kalmak istememiştir
. Bence whatsapptan engelle gitsin senden rahatsız olup sosyal medyadan silen insan senin durumunu merak edip bakmaz sorun sende değil ondaBakar merak eder ama işte sizinle bir paylaşıma girmek istemez
Burada ne konular var eltim Kv ile foto koydu Bana nispet yaptı vay kocasını övdü laf soktu vs diyen bu tarz bir olay içinde kalmak istememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?