• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:ELTİMM:

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
Herkese iyi bayramlar oncelikle kizlar gecen sene kurbanda eltimler basimdan gecen olayi anlatmak istedim..
Ewden yola ciktik yolumuzun uzeri de onlarin ewi oturalim bayramlasiriz dedik gittik esim ve abisi falan namaza gittiler biz kaldik basbasa en buyuk gelin suan 35yasinda bnde22 neyse millet gitti yanimda oturmadi bile ortaligi topluyo kii ilk defa gitmisim evine

Kanepeleri duzelltirken bomba geldi bizdde daha biryeri gezemedik siz gidersiniz deilmi dedi bana ben sokkk
Caktirmadim tabi ewet ewet gidecez isimiz var dedim esim geldi hadi dedim isaret ettim gidelim dedim oturun bile demedi disari ciktik esimin babasi ardi nerdesiniz dedi bnde disardayiz dedim

Bu kapatti tel. Gelini hanimi aramis sen nasil gelinsin k cocuklar ne yapiyo disarda falan filan ama bn anlattmadim bisey demedim yani
Neyse bu hmn esimi aradi ben size ne dedim bise demedim ne oluyo falan esim sewmez zaten kndini tamam tamam deyip kapatti.
Sonra bana anlatti kizmadida cunku hamileyim neyse boyle kapandi konu biz gorusmedik aramadim aramadi

Gecn ay bi akrabanin dugunu vardi oda orda tabi kv geldi yengen geldi hosgeldin de deyip duruyo sinirlendim tamam derim dedim

Gittim bu beni gordu yusunu cewirdi hosgeldin dedim nasilsin dedim iyiyim dedi buu yuzume bakmiyo etrafta bir suru insan...

Neyse ben nasil sinirlendim ama catliyorum resmen kv koye gitti konusamadik
Dun geldiler koyden gittim
Ogun cok canm sikildi gelininim yaptigi harekete dedim bnm yeni (cocugum oldu )hayirli olsun bile demedi once o gelmeliydi dedim bana hosgeldin de diyosun ona niye demiyon dedeim kv.citt yok

Kimse beni salak yerine koymasin saf sanmasin ben enayi deilim dedim sadece iddami ediyon dedi bu zamana kadar ne idda ettimki bunu edim dedim yasindan basindan utansin dedim ben iyi niyetle yaklasiyorum o ne yapiyo dedim sadece bndan sonra kimseye karismm dedi bnde karisma bn zaten kimseye saygida kusur etmiyorum herkez hak ettigini alir dedim .

Ohhhh buraya yazmak bile cokkkk rahatladim yazim hatalarim duysa afola kizlar:-)

Bayramda kayinvalide ile sorunlar beklenirken eltiler cosmus anlasilan.:D Mesafe koyun araya.Olsun bitsin.Siz cevabinizi vermissiniz zaten.Susmamakla en iyisini yapmissiniz.

bu eltiler ne zannediyor acaba kendilerini
ynlis anlamasin kimse ama ikimizde geliniz sonucta yasca bizden buyuk veya kucukler bizden once evlendilerde ne olduki konuya iliskin demiyorum yorumumu bende dr bi tane var ordan biliyorum
cok garibime gider buyuk eltilerin kibirliligi yapmaya calistiklari nedir ki ?
ah ah .. allah eltisi normal olmayanlarn yardimcisi olsun...benimde :)

Wayy derdimiz bu oluyor işte ister istemezz evlenince.. kv kp görümce elti uğraşmaya değmez aslinda ömrümüz e yazık giden gunlerimize yazık:110:.. sen hakkindan gelmissin bence seviyenu düşürmeden kv ile konuşmuşsun oda karismayacagini söylemiş zaten.. rahat edersin artik:KK14: gerisi teferruat cok da takılma

Bi tane daha var odaa bnden buyuk yaptigim hicbirseyi cekemez aynisini yapar amannnn takmiyorum ewet sussaydim icimden kalsaysi cok kotu olurdum herseye tamam diyorum saf bu bise bilmez diye sallamiyolar adami valla hicde dusundukleri gibi deil zaten boyle konisinca sookk oldu hic beklemeyofu bn salagim ya herseye tamam tamam tamam nereye kadr biyerse patlat iste boe

Syn:MATMAZELDEFRESİF
alinti yapamiyorum tel.giriyorum.ne demek istesiginizi pek anlamadimda biraz ima mi var acaba yoksa yanlis mi anliyorum?

[QUOTE="Sephora85, post: 37195580, member: 1]Hiç bişey anlamadım...[/QUOTE]
Evli misin canim? Bizim gibi evli olup ayni sorun u yaşayanlar hemen anlıyor çünkü:KK19:

[QUOTE="Sephora85, post: 37195580, member: 1]Hiç bişey anlamadım...
Evli misin canim? Bizim gibi evli olup ayni sorun u yaşayanlar hemen anlıyor çünkü:KK19:[/QUOTE]
Evliyim, eşimin ailesiyle sorunum yok. Ondan anlamamışımdır diyeceğim ama sanmıyorum. Ne başı ne sonu belli konunun. Bütünlük yok. Noktalama yok. Kelimeler ve kısaltmalar yanlış kullanılmış. Anlayabildiyseniz tebrik ediyorum sizi.

Hiç bişey anlamadım...

Bayram ziyaretine gittiği büyük elti, evine ilk defa gidilmesine rağmen konu sahibi yerine koltuk minderleriyle ilgilenip "fazla oturmayacaksınız değil mi?, gitmemiz gereken yerler var." demiş sonrasında olaylar olaylar. -- bayrama özel amme hizmeti :KK73:

Evliyim ama bir senelik sorunu bugün yaşıyor gibi canhıraş anlatıyor olsam bir silkinip kendime gelirdim.

Herkes hakettiğini alıyor demişssiniz zaten, bunun üstüne zaten diyecek bir şey kalmıyor.
Kaynana demeden merhabalaşabilirdiniz de geçmiş artık, mesafeli olunca, selam sabahı kesmek şart değil. Öteki türlü niden, niden konuşmuyorsunuz diyen insanlar olabiliyor. Bir de onlara gıcık olacağınıza merhaba deyin geçin.

Ben.zaten.sonunda yazmisim hatar olabilir kusura baklamyin diye sanki kusurlaru bulmak icin okumus ve cevap yazms gibisiniz ilginiz icin tekrar teesekurler yorumunuzu kendinize saklayin burda nerde var acaba noktalama isareti yazim yanlisi soru isareti.virgul cok kolay olur sizin icin demi kolay gelsin

Bayram ziyaretine gittiği büyük elti, evine ilk defa gidilmesine rağmen konu sahibi yerine koltuk minderleriyle ilgilenip "fazla oturmayacaksınız değil mi?, gitmemiz gereken yerler var." demiş sonrasında olaylar olaylar. -- bayrama özel amme hizmeti :KK73:

Evliyim ama bir senelik sorunu bugün yaşıyor gibi canhıraş anlatıyor olsam bir silkinip kendime gelirdim.

Herkes hakettiğini alıyor demişssiniz zaten, bunun üstüne zaten diyecek bir şey kalmıyor.
Kaynana demeden merhabalaşabilirdiniz de geçmiş artık, mesafeli olunca, selam sabahı kesmek şart değil. Öteki türlü niden, niden konuşmuyorsunuz diyen insanlar olabiliyor. Bir de onlara gıcık olacağınıza merhaba deyin geçin.
Sağolasın kelebeğim.

E niye eltiye gitmişler ki? Kayınvalideye gitselermiş. Elti de annesine falan gidecektir belki. Büyükleri ziyaret edecektir. Kayınvalide başka şehirde mi acaba?

Pek sorun göremedim. İstemiyorsa seni gitmezsin. Merhaba der geçersin. Bunun tartışmasını kayınvalide ile yapmak niye peki?

Syn:MATMAZELDEFRESİF
alinti yapamiyorum tel.giriyorum.ne demek istesiginizi pek anlamadimda biraz ima mi var acaba yoksa yanlis mi anliyorum?

allah aşkına ne iması olucak:KK64:okudum ve o kadar çoookkk dedim kelimesi var ki:KK53: kime ne dedin onu hiç anlamdım o dedi ben dedim dedim dedim kaç tane var bilmiyorum.derdinin sonuna buraya yazmak iyioldu oh deyip rahatladım yazmışın birde gülme ifaden olunca rahatlamışın eteğindekiler gitmiş dedim.:KK45:..bak bende dedim dedim:KK70::KK70:

kayınpeder de hoşmuş.. 35 yaşında geline siz dışardasınız diye "çocuklar dışarda napıyo" diye kızılır mı? anneniz mi o?
kv de "hoşgeldin de" dediğine göre iyice "çocuk" görüyorlar sizi.. görsünler madem..
amann boşverin az konuşun hepsi ile..

Simdi.dedim.dicem.yukardaki arkadas gene dalga gececek oyusden ben dedim demeyi sewmiyorum ama..:-)ewet gercekten rahatladim dedim sana:-)

Ben.zaten.sonunda yazmisim hatar olabilir kusura baklamyin diye sanki kusurlaru bulmak icin okumus ve cevap yazms gibisiniz ilginiz icin tekrar teesekurler yorumunuzu kendinize saklayin burda nerde var acaba noktalama isareti yazim yanlisi soru isareti.virgul cok kolay olur sizin icin demi kolay gelsin

hiç birimiz türk dil kurumu değiliz ama daha sade ve anlaşılır olsaydı tek ben deglimişim mesela anlamayan demek ki sizin anlatımınız yanlış...

mesela bu olay geçen yılmı oldu?

ay anlamdım hiçbir şey en iyisi ben burdan gideyim anlamdıgım gibi birde azar yedik

Back
X