Eltimm

17 yaşında nasıl okulu bırakıyor ya lise zorunlu değil mi? Yazık gerçekten kızda da kuş kadar akıl yokmuş bu yaşta evlenmek için diretmiş. Onun aklına bile gelmez şimdi eltimi arıyım bilmem ne yapayım. O yaşta genç kızlar gezmek arkadaşlarıyla buluşmak fotoğraf çekmek yeni çanta almak falan ister. Kp de ne ortaya düşmüş öyle ona niye dert olmuşsa. Sallayın gitsin

Liseyi önce bırakmış galiba hiç bilmiyorum işte tamam belki iyi niyetinden diyordur ama çok sıkıyor

Benim şöyle bir sorunum var. Ben nişanlanalı 3 ay oldu. Benim nişandan bir gün önce ortanca kaynıma kız istendi.Kızla fazla görüşmedik nişanda gördüm.Ramazan bayramında nişanları oldu.Kurban bayramında da düğünleri olacak. Nişanda gittiği kuaförü beğenmemişti.Bana benim gittiğim kuaförü sordu bende söyledim hatta beraber gidip yardımcı olacağımı söyledim.Neyse geçen gün kayınvalidemgil geldi. Kuaför ve gelinlik işini hallettiklerini söyledi. beni aramadı hiç. Bende dert etmedim zaten. Ama kayınbabam sanırsam canı sıkılmış. niye arayıp konuşmuyorlar diye.Bende bir kişiye kolay kolay ısınamam yani. tamam 3 ay geçti ama ben bir iki kere mesaj attım o dönmeyince başkada atmadım. Eltim benden 7 yaş küçük. Nişanlıma da söyledim hani 4 lü takılalım felan diye ama pek aldırmadı. Ama kayınbabam geçenlerde aradı hiç aradı mı diye bende yok dedim. Biraz sinirlendi. Bana "bari sen ara abla nasılsın de ne diyecek" dedi. Bende ben öyle birşey yapamayacağımı söyledim ayıp yani. Şimdi arasam mı ama ne diyeceğim diye düşünüyorum
7 yas kucukse neden sen arayip abla nasilsin diyeceksin?
Ayrica neden sizden sonra nisanlanip sizden once evleniyorlar????

Kaynım biraz acele ediyor ailelere kalsa biraz beklenecekti o aramıyor diye

17 yaşında bana kalsa bende öyle yapacağımda kayınbabam ısrar ediyor her aradığında soruyor
Hiç aramayın zira hayırlısı ile bir evlensinler Kv, kp ve kaynın önce 17 yaşında ki çocuk gelini biraz eğitsinler büyütsünler ondan sonra duruma göre bakarsınız.
17 yaşın da ne evlenmesi ne nişanı şakamı bu? Gelin değil evlatlık falan alıyorlar galiba. Haaa 17 yaşında ki ÇOCUK gelip benim elimi öperse belki ararım ;)

Kayinbabanin tuhafligi 17 yaşında gelin aldigindan belli zaten.
Bir de arayı kiziştiracak ne tip insanlar var yahu.
17 yaşında kız ne bilsin bu tür aile protokolünü. Kim yonlendirirse o yönü alir.

Ya baska kafa yorcak bise bulamadimi kayinpederiniz.dùgün arefesinde dügünleri dusunsun iki tane nasil kalkcam altindan falan.ve siz de aramayani aramayin bu bir adim atilir karsidan tepki yoksa atildigiyla kalir israrin ne luzumu var ki elti iste uzak.en iyisi :halay:

Benim şöyle bir sorunum var. Ben nişanlanalı 3 ay oldu. Benim nişandan bir gün önce ortanca kaynıma kız istendi.Kızla fazla görüşmedik nişanda gördüm.Ramazan bayramında nişanları oldu.Kurban bayramında da düğünleri olacak. Nişanda gittiği kuaförü beğenmemişti.Bana benim gittiğim kuaförü sordu bende söyledim hatta beraber gidip yardımcı olacağımı söyledim.Neyse geçen gün kayınvalidemgil geldi. Kuaför ve gelinlik işini hallettiklerini söyledi. beni aramadı hiç. Bende dert etmedim zaten. Ama kayınbabam sanırsam canı sıkılmış. niye arayıp konuşmuyorlar diye.Bende bir kişiye kolay kolay ısınamam yani. tamam 3 ay geçti ama ben bir iki kere mesaj attım o dönmeyince başkada atmadım. Eltim benden 7 yaş küçük. Nişanlıma da söyledim hani 4 lü takılalım felan diye ama pek aldırmadı. Ama kayınbabam geçenlerde aradı hiç aradı mı diye bende yok dedim. Biraz sinirlendi. Bana "bari sen ara abla nasılsın de ne diyecek" dedi. Bende ben öyle birşey yapamayacağımı söyledim ayıp yani. Şimdi arasam mı ama ne diyeceğim diye düşünüyorum
Daha nişanlıyken kv kb baya samımı olunmuş.

Tabi herkesin kendi tercihi içini bilemem sonuçta benim sinir olduğum nokta kb nin ısrarı zaten yoğunlar düğün telaşı felan
Asıl sinir olman gereken kızın bu yaşta evlenmesi. Kızın rızası var mı acaba. Kpderine bunu sor küçücük kızın nerden aklına gelsin arayıp sormak. Sen benim arayıp aramadığımı dert etmek yerine yaptığınız doğru mu onu düşün de. Kız ne yaptığını bilse zaten reşit olmadan evlenmez. Kanunen yasak değil mi bu ya aile rızası olunca normal mi sayılıyor yani.

Oğlanla kız istekli zaten nikahlari kıyıldı esyaydi evdi hazır herşey akrabaymış zaten benim taktığım kb zaten

17 yaşında elti olunmaz!
17 yaşında gelin olunmaz!
17 yaşında anne olunmaz!
17 yaaaaa kafayı yicem benim kızım da 17 daha okul kıyafetlerini ben yıkayıp ütülüyorum,ekmeğini ben kesiyorum....
Deliriyorum böyle konuları görünce
Kayınpederin olacak adam sana akıl vereceğine 17 yaşındaki kıza nasıl gelinim diyorum ben diye düşünsün bi zahmet..

Ah ah zaten o da ayrı bir konu koy yerinde olanlar böyle mi oluyor benim annemde küçük yaşta evlendirilmiş çok sıkıntı çekmiş

17 yaşındaki çocuğa "elti" demeye bile dilim varmaz benim. çocuk o ya resmen.

Ayrıca kayinpederinizin aranızdaki ilişkiye bu kadar müdahil olmasi sizi de rahatsız etmiyor mu? Olayı sadece kız açısından değerlendirmissiniz ama bence size de mudahale var. Bu durumda konu başlığını "kayinpederim" yazardım ben olsam.

Asıl rahatsız olduğum konu o zaten sürekli bu ve benzeri konularda müdahil olması en son bu konu olduğu için böyle yazdım yoksa daha küçük yani ondan öyle birşey beklemem kimse beni aramak zorunda değil bende kimseyi aramak zorunda değilim

Back
X