Benim şöyle bir sorunum var. Ben nişanlanalı 3 ay oldu. Benim nişandan bir gün önce ortanca kaynıma kız istendi.Kızla fazla görüşmedik nişanda gördüm.Ramazan bayramında nişanları oldu.Kurban bayramında da düğünleri olacak. Nişanda gittiği kuaförü beğenmemişti.Bana benim gittiğim kuaförü sordu bende söyledim hatta beraber gidip yardımcı olacağımı söyledim.Neyse geçen gün kayınvalidemgil geldi. Kuaför ve gelinlik işini hallettiklerini söyledi. beni aramadı hiç. Bende dert etmedim zaten. Ama kayınbabam sanırsam canı sıkılmış. niye arayıp konuşmuyorlar diye.Bende bir kişiye kolay kolay ısınamam yani. tamam 3 ay geçti ama ben bir iki kere mesaj attım o dönmeyince başkada atmadım. Eltim benden 7 yaş küçük. Nişanlıma da söyledim hani 4 lü takılalım felan diye ama pek aldırmadı. Ama kayınbabam geçenlerde aradı hiç aradı mı diye bende yok dedim. Biraz sinirlendi. Bana "bari sen ara abla nasılsın de ne diyecek" dedi. Bende ben öyle birşey yapamayacağımı söyledim ayıp yani. Şimdi arasam mı ama ne diyeceğim diye düşünüyorum