Eltin mi var derdin var :)

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
eltinmi var derdin var :)) eltim ev temizliğine gidiyor şimdi de benim patronum onu çağırsana pazartesi evimi temizlesin dedi . şimdi gelelim derdime ne zaman onu çağırsam ev temizliği için hemen özel şöförü oluyorum hatunun . oğlumu kayınvalideme bırakıyorum yenge nerde diyorum eee sen alıp kızınıda buraya bırakcakmışınya diyorlar.beni neden aramadı diyorum kayınpederimde haklı olarak seni buraya iki kere neden getiriyor senin evin ona daha yakın diye kızdı hatta. gidiyorum evden alıyorum kızını bırakıyorum ordan işe bırakıyorum ordan anca işe gidiyorum. şimdi bende patron dedim ki başka birini bulayım o başka yerde çalışıyor dedim o illa da o olsun dedi ne yapıcam bilmiyorum . onunla uğraşamam kendin git desem ayrı trip yapıyor sanki başka gittiği iş yerlerinede ben bırakıyorum kadını . bana bir çözüm

eltinmi var derdin var :)) eltim ev temizliğine gidiyor şimdi de benim patronum onu çağırsana pazartesi evimi temizlesin dedi . şimdi gelelim derdime ne zaman onu çağırsam ev temizliği için hemen özel şöförü oluyorum hatunun . oğlumu kayınvalideme bırakıyorum yenge nerde diyorum eee sen alıp kızınıda buraya bırakcakmışınya diyorlar.beni neden aramadı diyorum kayınpederimde haklı olarak seni buraya iki kere neden getiriyor senin evin ona daha yakın diye kızdı hatta. gidiyorum evden alıyorum kızını bırakıyorum ordan işe bırakıyorum ordan anca işe gidiyorum. şimdi bende patron dedim ki başka birini bulayım o başka yerde çalışıyor dedim o illa da o olsun dedi ne yapıcam bilmiyorum . onunla uğraşamam kendin git desem ayrı trip yapıyor sanki başka gittiği iş yerlerinede ben bırakıyorum kadını . bana bir çözüm

Patronuna yalan söyle, boş günü yokmuş maalesef de. Eltine de hiç bahsetme bu konudan.

Patronuna yalan söyle, boş günü yokmuş maalesef de. Eltine de hiç bahsetme bu konudan.

dedim zaten boş günü yokmuş diye ama başka birini bul o zaman diyor başkasının nasıl iş yaptığınıda bilmiyorum ki. ya birde ben adama temizlik için birini bulmaya mecburmuyum

bence eltine sabah on alamayacağını söyle bunun için bi bahane bul patron yeni çağırıyor eve ama ben seni bırakamıcam işe geç gidicem biraz eğer gidemiceksen başkasını bulsun de işi kaçırmak istemicektir tamam giderim ben der

Böyle yüzsüz insanlar söz konusu olunca, anlayış beklemek boşuna.. :sm_confused:
Direkt söylemeniz gerekir bence.
Hadi yolunun üstüyse, kendi oğlunuzu bırakırken onun kızını da büyükanneye bırakıverin, o da sizin hayrınız olsun. Ama kadını işe bırakmak da neyin nesi? Kocası mısınız yoksa özel şöförü mü? kafamçokkarıştı
Siz böyle düşüne düşüne sinir yaşarsınız, o da konforlu ulaşımın keyfini çıkarır, umursamaz bile gerisini.. :içelim:
Direkt söyleyin ve 1 defa bile götürmeyin artık, prensip haline getirin. :umursamaz: Açık açık söyleyin. Dolambaçlı yollardan anlamazlar, anlamazlıktan gelirler böyle insanlar..

ay inanmıyorum yaa verdiğiniz akıl
yalan söylemesi mi,
şaşırıyorum artık yorumlara
ya getirip götürmeye devam edeceksiniz
ya da kendi git ben bırakamam diceksiniz
hem kadının iine mani olup hem de kendinizi yalancı yapmicaksınız

ay inanmıyorum yaa verdiğiniz akıl
yalan söylemesi mi,
şaşırıyorum artık yorumlara
ya getirip götürmeye devam edeceksiniz
ya da kendi git ben bırakamam diceksiniz
hem kadının iine mani olup hem de kendinizi yalancı yapmicaksınız

Siz d ehaklısınız, bir de şu açıdan bakın.. "senin patronunun evine gidiyorum" mantığıyla psikolojik baskıya sokuyor konu sahibi arkadaşımızı.. Arkadaşın bir menfaati mi varki bu durumdan, gözüne mi girmiş oluyor patronunun, yoo.. Laftan da anlamıyorsa, ne yapılabilir kurtulmak için akannehirakannehir

senin konularında hep araban ve eltinle ilgili

kimsenin özel şoförü olamam ben derdim ben götüremem diye:delphin:
hatta başta bana beni götür cesaretini vermezdim:kahve:

senin konularında hep araban ve eltinle ilgili

Valla doğru söze ne hacet satsamda kurtulsam. kayınvalide benim evde baksa arbayada ihtiyacım yok onca yıl otobüsle gitmişim daha da giderim ama bakmıyor evimde illa kendi evinde olcak.eltimde bu durumu çekemediği için ki onlarda ev aldı hiç bir zaman guru meselesi yapmadım allah daha çok versin . birde bunun annesi var mahalleyi gezer gelir bana beni eve bırak camiye yetişcem der. yani arabanın bende olması cidden hayırlı bişey değil. ki kardeşinin de arabası var ama ben enayi olduğum için daha çok ben kullanılıyorum. eltimde de fesatlık var çekemiyor ne yapayım :D

Kimse sizi silah zoruyla götürmenize zorlayamaz, öyleyse ne yalan söyleyin ne de kadının ekmeğine mani olun, açık açık bize nasıl anlattıysanız eltinizede durumu anlatın ve götüremeyeceğinizi söyleyin.
En fazla surat asar o kadar ama yalancı olmanızdan daha iyidir kötü olmanız.

ya bende ekmeğine mani olmak istemiyorum ama dediğim gibi kendimi esir de etmek istemiyorum .

bence siz ona söyleyin evleriniz yakın badem çocuğu sana bıraksın sen kendi çocuğunuda bırakıyosun badem ordanda kendi işine gitsen geç kalıyorum oluyo de açık açık konuş hem ekmeğine de mani olmamış olursun

açık açık söyleyince de yaygara yapar bu tipler bişey istedik zor geldi derler çünkü mecburmuş gözüyle bakıyor:)

bi kaç kere bahane bulursan bidaha söytlemz belki.ama ihtiyacı olmasa temizliğe zaten gitmez o yüzden boşver canım sen engelleyen olma idareet .

Valla doğru söze ne hacet satsamda kurtulsam. kayınvalide benim evde baksa arbayada ihtiyacım yok onca yıl otobüsle gitmişim daha da giderim ama bakmıyor evimde illa kendi evinde olcak.eltimde bu durumu çekemediği için ki onlarda ev aldı hiç bir zaman guru meselesi yapmadım allah daha çok versin . birde bunun annesi var mahalleyi gezer gelir bana beni eve bırak camiye yetişcem der. yani arabanın bende olması cidden hayırlı bişey değil. ki kardeşinin de arabası var ama ben enayi olduğum için daha çok ben kullanılıyorum. eltimde de fesatlık var çekemiyor ne yapayım :D

yaw arkadaşım madem bukadar dertlisin bu konuda açık bir dile konuş
ben sizin şöförünüz değilim çok istiyorsan git bi arabada sen al kendine de
ayrıca fesat olduğunu ve seni çekemediğinide belirt
bukadar arkasından konuşcağına bikere yüzüne söylesen bence sorun çözülür
eşşek değil anlar herhalde?
ha birincide anlamadı
birdaha söyle
anlayana kadar
çok zor bişey değilki
çok çok küser ozaman tamamen kurtulmuş olursun, zaten sevmiyorsun daha iyi olur

bence de ekmeğine mani olmayın. hoş bir davranış olmaz.

işe bırakma konusuna gelince, bırakamam deyin, araba arızalı deyin, sadece ona bahane uydurun. ya da her seferinde götüremem seni, tüm işlerine ben götürmüyorum ya, kusura bakma dersin olur biter. trip atarsa da atar.

açıkca söylesene ona!! neden içinde yoğrup yoğurup dert yapıyosrsun kendine !! arayıp söyle şu zaman bekliyo diye kapat!! ertesi günde sorma kimseye nerde diye. bırak kendisi gitsin. eğer o derse sana beni bırak ozaman dersin şu saatte evden çıkıyorum çocuğumu bırakırken seninkini de bırakırım kayınvalideme. yolum ters kalıyo şuraya kadar da bırakabilirim de. yalan söylemeden açıkça konuş. müsait değilim ama yoluumuz uyduğu yere kadar bırakabilirim de. her seferinde onu çekmek zorunda kalma!!!! :olmaz:

Back
X