- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
merhaba ben 4 aydır evliyim eşimle çok iyiyiz kaynanamlada öyle fakat eşimin kardeşinin hanımı sürekli kendine alınan eşyaları över oturdukları evin yarısı eşimin üstüne eşim memur abisi sorumsuz evine bakmaz mutluda değiller sürekli evim var diye hava atıyor sinir oluyorum kaynanam kulak asma o eşiyle mutsuz geleceği karanlık siz ikinizde memursunuz her istediğinizi alırsınınz diyor. bana yaptığı herşeyi gizli saklı yapıyor kaynanam eltim kıskanmasın diye ama o evine alınan iğne ile bile hava atma derdinde geçen ay eşime resmen sen ölürsen karın bizi sokağa atabilir tapunun diğer yarısını ver diye tuturdu.kaynanam ve eşim çok sinirlendi bu sözüne vermiyoruz dediler.kadın evi terk etti salak abisi dönmezse kendimi öldürürüm diye eşime baskı yapınca o da vasiyet yazarım ölümümden sonra karıma değil anneme kalacak diye annem zaten atmaz sizi evden dedi.ama eşimde bende biliyoruz ki bu vasiyet geçersiz eşi olduğum için beni mirastan men edemezler. ne yapayım ben bu eltiyle uğraşıyımmı yoksa geriden durup salaklığınımı izleyeyim ben zaten istesem evden ayımı alırım.