eltiniz herkesin içinde size azgın derse?....

[CENTER] haddini ve yerini bilmelii bence araya set koyun bukadar sıkı fıkı olmayın ve yerli, yersizce konuşmaması gerektiğini söyleyin .. alın karşınıza bak canım sen benden yaşça küçüksün ve benimle bu tarz muhabbetlere girmen beni rahatsız ediyor ayrıca sen rahat olabilirsin fakat gerek nişanlımın yanında gerekse bir başkalarının yanında benim hakkımda bu tür konuşmanı istemiyorum kişilerin özelleri vardır ve özel kalmalıdır... Ayrıca arkadaşlarınada beni anlatmanı istemiyorum benim cilvemi benim özelimi ben ve nişanlımın bilmesi kaafidir çevreye yaymaya gerek yok seni bilmem ama özel hayatımın dilden dile konuşulmasından pek hoşlanmam...

Böyle bir konuşma yaparsa eğer beyni varsa algılama kapasitesi yüksekse patavazsız eltin sanırım anlar... Sanada kolay gelsin diyorum bu eltiyle, Olmadı nişanlın bence kardeşiyle konuşmalı eltinin bu fütursuzca konuşmalarından rahatsız olduğunuzu..
[/CENTER]

canım o ne bıcım laf mılletın ıcınde
onun yola gelecegı fılan yok
o anda tepkını koymalıydın
evlnmemısssınız henuz bırde
cok sasırdım bu cesaretı nereden alabılıyorkı
bu kadarmı ıclı dıslısınız
sahsen cok hosgorulu saka kaldırı bır ınsanım ama boyle bı laf karsısında orda kım olursa olsun boyardım onu
terbıyesız ınsan
24 yasında ne kadar cahıl olursa olsun ınsan dılıne sahıp olacak

belinay zaten anlattık k.valideme.görümcem zaten biliyor.istediğin kadar söyle.öyle patavatsızki.bunu unutur başka bi patavatsızlık yapar eminm...valla cok mesafeliyim aslında.ama buna rağmen hala uğraşıyor.sert çıkmak istemiyorum.diyorumya hoşlanmıyorum.bide onunla baş edilmez ben öyle davransam eminm tırnaklarını çıkarır çünkü öyle biri..

ohooooooo sen böyle susarsan alttan alırsann o daha neer demezkiii.. nedemek tırnaklarını çıkarır kimki o yaa kimm nasıl böle bi cümle kurabilirki sana?? henüz nişanlıyken böyle diyebiliyorsa düşünemiyorum evlendiğinizde neler der bilemiyorum ve şunuda söylim bunun ardı arkası gelmez, ah benim elimde olucaktı o kızz pembeden kırmızı boya misali gökkuşağına çevirirdim onu ve aman tırnaklarını geçirir die susup kedi gibi köşeme çekilcek değilim sonuçta ortada rencide ve rezil olan ben ve nişanlım ve hakkımızda konuşuluyor.

evet haklısın.tabiki susmıycam cnm bende.yani güzel bir dille yine anlatmaya çaılışıcam.rahatsızlığımı dile getiricem.bunu artık yapma diycem.benm demek istediğim bulaşılmaması gereken biri.karıştırırda karıştırır.ama damarıma basıyor işte.az kaldı bende şöyle saçından tutup balkondan aşağıya sallıycam yakında...

elini kana bulamaaa ne olur ver adresiiiiiii yadaa bana gönderrrr büyük bi zevkle ilgilenimmmmm kaydirigubbakcemile3

daha nişanlı oda evlenmemiş ve kayınvalidesinin yanında bu sekilde davranıp konusuo :1shok: ve cok defa da uyarı almıs utnaması yok demek kendi yaptığında bi yanlıslık falan görmüo ne bilim kayınvalide demio oğluna kendine ceki düzen versin ben böyle bi gelin istemiyorum senin yapabilceğin bişi yok koca insanların uyarsını anlamayan insan seni dikkate almaz kırmadan incitmeden uyarıdan anlasa anlardı zaten

:roflol: ay cok guldum ya ne salak patavatsiz insalar var...sen onun agzini kapatmazsan daha o sana cok laf soyler .. yuz verme sakin

bu kız bana sapık gibi geldi..lezbiyen filanmı acaba..başkalarının üzerinden harcanıp size olan ilgisini diile getiriyor..neden olmasın kii

gerçekten çok iğrenç bir durum
her ikiniz de nişanlısınız ve size bunu diyecek kadar kendini bilmez biri
nişanlısı ile milletin içinde dediğiniz gibi öpüşüp koklaşan birinden bunu duymak çok şaşırtıcı olmasa gerek. bence fazla yüz vermeyin. samimi olsanız bile ben arada belli bir mesafe bırakılmasından yanayımdır her zaman. böyle bir laf bana söylenecek eltim veya bir başkası tarafından bir daha o kişi ile sadece bir merhabam olabilir daha fazlası olamaz. dikkatli olun derim evlendiğinizde canınızı çok sıkabilir.

valla benim su anki halimle ve aklımla başıma böyle bir olay gelse çakardım suratına 2 tane ,sen sağ ben selamet diyip.tersim pistir benim...
ama kişilere,duruma ,ortama göre değişir. bu benim ex eltimle olsaydı böyle yapardımopuyorumnanaktan

O sizin azgınlığınız..estağfurullah..
Sizin yanınızda benim esamem okunmaz desene canım..kapasın çenesini..
ıkaz alan sizisniz..Hadi , kim azgınmış bul bakalım? deyiver gitsin..

Hiç hoş değil aile içerisinde, ister nişanlı ister evli olsun, öyle sarmaş dolaş ,heran sevişmeye ramak kalmış gibi davranmak..

ben olsam gözümden şimşekler çıkar ''sen kimsin ? azgınlık tavırların uyarıda tavan yaptı okları bana mı ceviriosun sen derim? bundan sonra da olduğum yere gelmiosun geliosanda ağzına gümrük koyuyosun derim ama bu kadar ciddiye almazsan dalga geçebilrisin seninle olduğum yerde bana da bulaşıyor korkuyourm senin gibi ihtar alıcam dersin sırıtarak
sonra bakmışın eltim beni tersledi diye bi yerde topic açıomuş uyeymiş buraya

bi çarparım bide yer çarpar o zaman azgın neymiş görür gününü,

baş edemiyorum ne demek anlamıyorum o j-herkesin içinde böyle birşey söylüyorsa bende herkesin içinde cavabımı veririm bir daha ağzını açamaz

bence git sor ona insanlarin icinde yada yalniz "sen benim ne azginligimi gormussun ayiptir oyle seyleri nasil dersin!! senin kadar asmadim bu olaylari" dersin utanir

arana mesafe koy bence ve de bir dahaaynı tarzda yaklaşımı olursa sende senin kadar olamam de olsun bitsin kötükedihüso
sen sustukça anlatır da anlatır o kafasından, bu arada başkalarına da anlatması ayrı bir terbiyesizlik
akannehir

El elin aynası diye bir söz var...
Boşver canım herkes senide eltinide görüyor,
O konuşsun dursun,
Seviyeni hiç bozma.

Alacaksin bir kenara, cekeceksin kulagini. Kendisini cok ciddi bir sekilde uyar, kizdigini anlasin. Miy miy soyler "aman yapma" falan dersen hepten tepene cikar. Yuzunu yumusak bulmus senin, birsey olmaz nasilsa deyip egleniyor. Aman yuz verme, korkut biraz. Yani ben olsam boyle yapardim, bir daha benim adimi agzina alirken 2 kere dusunurdu. Cok sinir bozucu bir durum cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…