[CENTER]haddini ve yerini bilmelii bence araya set koyun bukadar sıkı fıkı olmayın ve yerli, yersizce konuşmaması gerektiğini söyleyin .. alın karşınıza bak canım sen benden yaşça küçüksün ve benimle bu tarz muhabbetlere girmen beni rahatsız ediyor ayrıca sen rahat olabilirsin fakat gerek nişanlımın yanında gerekse bir başkalarının yanında benim hakkımda bu tür konuşmanı istemiyorum kişilerin özelleri vardır ve özel kalmalıdır... Ayrıca arkadaşlarınada beni anlatmanı istemiyorum benim cilvemi benim özelimi ben ve nişanlımın bilmesi kaafidir çevreye yaymaya gerek yok seni bilmem ama özel hayatımın dilden dile konuşulmasından pek hoşlanmam...
Böyle bir konuşma yaparsa eğer beyni varsa algılama kapasitesi yüksekse patavazsız eltin sanırım anlar... Sanada kolay gelsin diyorum bu eltiyle, Olmadı nişanlın bence kardeşiyle konuşmalı eltinin bu fütursuzca konuşmalarından rahatsız olduğunuzu.. [/CENTER]
belinay zaten anlattık k.valideme.görümcem zaten biliyor.istediğin kadar söyle.öyle patavatsızki.bunu unutur başka bi patavatsızlık yapar eminm...valla cok mesafeliyim aslında.ama buna rağmen hala uğraşıyor.sert çıkmak istemiyorum.diyorumya hoşlanmıyorum.bide onunla baş edilmez ben öyle davransam eminm tırnaklarını çıkarır çünkü öyle biri..
ohooooooo sen böyle susarsan alttan alırsann o daha neer demezkiii.. nedemek tırnaklarını çıkarır kimki o yaa kimm nasıl böle bi cümle kurabilirki sana?? henüz nişanlıyken böyle diyebiliyorsa düşünemiyorum evlendiğinizde neler der bilemiyorum ve şunuda söylim bunun ardı arkası gelmez, ah benim elimde olucaktı o kızz pembeden kırmızı boya misali gökkuşağına çevirirdim onu ve aman tırnaklarını geçirir die susup kedi gibi köşeme çekilcek değilim sonuçta ortada rencide ve rezil olan ben ve nişanlım ve hakkımızda konuşuluyor.
evet haklısın.tabiki susmıycam cnm bende.yani güzel bir dille yine anlatmaya çaılışıcam.rahatsızlığımı dile getiricem.bunu artık yapma diycem.benm demek istediğim bulaşılmaması gereken biri.karıştırırda karıştırır.ama damarıma basıyor işte.az kaldı bende şöyle saçından tutup balkondan aşağıya sallıycam yakında...
elini kana bulamaaa ne olur ver adresiiiiiii yadaa bana gönderrrr büyük bi zevkle ilgilenimmmmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?