eltiniz herkesin içinde size azgın derse?....

kizarip bozaracagima ciddi bir tavirla DOGRU KONUŞ derdim

sanirim pismis kelle gibi siritamazdi ozaman

bence o eltin olacak sahisla cok fazla biraraya gelmemeye calis...hic sevmem oyle yilisik ne dedigini bilmeyen insanlari.

Eltim bana herkesin içinde azgın derse ;
Eltim yok ama ; kim derse desin hiç de takmam yani . Doğru söze ne denir -tatlicadiarzu-

ben olsam şöyle derdim körle yatan şaşı kalkar senin yanında dura dura bu hale geldim sempatiksalakcinni

ben olsam şöyle derdim körle yatan şaşı kalkar senin yanında dura dura bu hale geldim sempatiksalakcinni

aynen canim katilyiorum en basitinden bi cevap Korle yatan sasi kalkar cok kullnairim bu kelimeyi yaa kaydirigubbakcemile3 bu gibi insanlara karsi savunma icin

senin kadar olmasada kendi çapımızda be anam deseydingamyoncuiremsueline su dökemem diyede ilave etseydin:hulya:

Balik basTAn kokar.Bana abla diyecek biri,birde eltim benim buyukleriminde yaninda hatta basbasa dahi benimle bu sekilde konusamaz.Konusturmaminida onemle tavsiye ederim.Sen hanimliginla ve agirliginla devam et.

"tencere dibin kara seninki benden kara " beni kendi meselelerine alet etme diyceksin gerekirsede sert bir sekilde uuyaricaksin oldu oldu olmadi fazla icli disli olmiycaksin bence cözüm budur.. mutluluklar dilerim bu arada allah tamamina erdirsin..

arkadaşlar merak edenler için yazayım dedim.dün eltimin doğum günüydü.kırmızı cok sexy bir gecelik aldım.herkesin içinde vermedim tabi benimki biraz özle dedim arka odaya götürdüm bunu.açtı hediyesini.dedmki '' AZGINLIK KıM BEN KıM,SEN AZGINLIĞIN KıTABINI YAZMIŞSIN ELTıCııııM.ASLINDA BÖYLE HEDıYELERE BıLE ıHTıYACIN YOK AMA ALDIM ıŞTEE'' dedimaklinialirimsmile okadar içim rahatladıki anlatamam size.artık cesaret edemez sanırım böyle bişey yapmaya...ben onun gibi olmak asla istemiyorum.ama bu derste ona yeter sanırım...akıllı duruyormu derseniz hayır.hala aynı.dün bu mevzuyu tam hallettim dedim bu seferde başka bir sebepten canımı sıktı.ama ALLAHın adaleti.o öyle yaptıkça hep kazanan ben ve nişanlım oluyor...

Eltin belli ki patavatsız biri.. Sana herkesin içinde azgın diyebildiğine göre, bu hediyeden sonra herkesin içinde deniz ablam bana da yol yordam öğretyo, sexi gecelik aldı hediye olarak diyebilir...

Sizinki eltinizin azgın lafına bir çözüm olmamış ki....
Eltinizin lafını baştan ağzına tıkacaktınız... Sonradan yapılan herşey gereksiz çaba....
Herkesin içinde bana azgın diyen birine susup oturup sonradan sexi gecelik almanın hiçbir mantığı yok...
O an yapılması gerekeni yapmamışsın, bu saatten sonra ne yapsan boş....
O laf sana söylendiğinde terbiyeni takın ne azgınlığımı gördün de böyle bir yorum yapabiliyorsun diyecektin...

kaydirigubbakcemile5 haklısın canım,bu kadar terbiyesiz biri kesin "kırmızı bi gecelikle"akıllanır..

feyza ve deniz arkadaşım...ben kırmızı geceliği akıllansın diye almadım.ona söyleyeceklerime ön ayak olsun istedim.tabiki haklısınız o an cvp vermeliydim ama yanımızda büyüklerimiz vardı.onun yaptığı terbisizliği bende yapamazdım,büyüklerin yanında konuşulucak şeyler değil.bende demeyi bilirdim o an asıl azgın kim ortada diye ama yapamazdım.onun gibi alçalamazdım.okadar kınandıki orda bulunanlar tarafından.o günden sonra boş durmadım.nişanlım k.validemle konuştu ve eltim fazlasıyla fırça yedi bunun için.benm kırmızı bir gecelik almakla yapmak istediğim ona laf dokundurmaktı.içimde kalsın istemedim.cvp verilecek bir insan değil asla kendi.k.validemde hep der bana sen bulaşma ona bir terbiyesizliği yada yanlış davranışları olduğunda bana söyle yeter diye...ben bu saatten sonra onun için kılımı kıpırdatmam...

iltifat ediyorsun şekerim
o senin azgınlığındandır de.boshayallersmile

Hahahahah süper ama bence ağzının payını vermeliydiniz bir daha böle olup olmadık yerde sizin hakkınızda konuşamasın terbiyesiz şey gönderin ben vereyim hatta.kötükedihüso

ha senin şu eltin:S
hatırladım olaylarınızı
o kız normal değil bence ben diyim sana
hep derler ya sen deli ol senin kahrını çeksinler diye
bu tam bu lafın hakkını veriri cinsten
edebi hayayı evde bırakmış saan laf sölüolar
sizin huzurunuzu bile bozmuştu benim bildiğim nişanlısı hapse girdiği için
kaynanası ile sevgi ölçüşmesine girmişti
hay ALlahım ya
o an onu bozmalıydın
o ne demek öle deseydin de açıklama getirmeye çalışaydı
getiremiyince de ortada kalsaydı bi güzel
çok da yumuşa başlı olma bence
haddini bilmesini gerekiosa bildirceksin

evet cnm haddini bilmesi gerekiyor ama artık ben bildirmiyorum.herkes biliyor ben geriden izliycem artık.bişey olduğunda direk gidiyorum k.valideme yada görümceme onlar üstü kapalı ağzının payını veriyor zaten.sende biliyosun bak işte,neler çektirmişti bize kaynım hapisteyken.şimdi çıktı ama rahat dururmu hiç benm eşi benzeri olmayan bitanecik eltimmmm-tatlicadiarzu-

Bazı insanları malesef herkesin içinde bozmak gerekiyor, çünkü hakediyor. ınsan onun gibi olmayayım diyor ama bence olmak lazım ki çenesini kapamasını bilsin.

iltifat ediyorsun şekerim
o senin azgınlığındandır de.boshayallersmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tuttum bunu valla çok güldüm allah ta seni güldürsün emi emdev kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haklısın eltin okları sana cevirmeye calısırken kendisini küçültüyor bence.sen asla onun seviyesine inme.

kalkıp asıl azgın sensin falan deyip ağız dalaşına girmeyTİecektiniz zaten.
diyeceğiniz şu olmalıydı.
bundan sonra kelimelerine dikkat edersen iyi olacak.
azgın diyemezsin bana.
haddini bil..birdaha bu kelimeyi bana dersen olacaklardan ben sorumlu olmam ona göre.

Bu yeterdi.

Tipik bir patavazsız insan modeli...
sinir bozucu birşey...
ama o sizi değil,kendisini rezil etmiş.

Pek sıkı fıkı olmayın derim ben...merhaba,naber okadar...
Yine alakasız yerde alakasız laflar eder çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…