ben olsam şöyle derdim körle yatan şaşı kalkar senin yanında dura dura bu hale geldim sempatiksalakcinni
Eltin belli ki patavatsız biri.. Sana herkesin içinde azgın diyebildiğine göre, bu hediyeden sonra herkesin içinde deniz ablam bana da yol yordam öğretyo, sexi gecelik aldı hediye olarak diyebilir...
Sizinki eltinizin azgın lafına bir çözüm olmamış ki....
Eltinizin lafını baştan ağzına tıkacaktınız... Sonradan yapılan herşey gereksiz çaba....
Herkesin içinde bana azgın diyen birine susup oturup sonradan sexi gecelik almanın hiçbir mantığı yok...
O an yapılması gerekeni yapmamışsın, bu saatten sonra ne yapsan boş....
O laf sana söylendiğinde terbiyeni takın ne azgınlığımı gördün de böyle bir yorum yapabiliyorsun diyecektin...
iltifat ediyorsun şekerim
o senin azgınlığındandır de.boshayallersmile
ha senin şu eltin:S
hatırladım olaylarınızı
o kız normal değil bence ben diyim sana
hep derler ya sen deli ol senin kahrını çeksinler diye
bu tam bu lafın hakkını veriri cinsten
edebi hayayı evde bırakmış saan laf sölüolar
sizin huzurunuzu bile bozmuştu benim bildiğim nişanlısı hapse girdiği için
kaynanası ile sevgi ölçüşmesine girmişti
hay ALlahım ya
o an onu bozmalıydın
o ne demek öle deseydin de açıklama getirmeye çalışaydı
getiremiyince de ortada kalsaydı bi güzel
çok da yumuşa başlı olma bence
haddini bilmesini gerekiosa bildirceksin
iltifat ediyorsun şekerim
o senin azgınlığındandır de.boshayallersmile
arkadaşlar merak edenler için yazayım dedim.dün eltimin doğum günüydü.kırmızı cok sexy bir gecelik aldım.herkesin içinde vermedim tabi benimki biraz özle dedim arka odaya götürdüm bunu.açtı hediyesini.dedmki '' AZGINLIK KİM BEN KİM,SEN AZGINLIĞIN KİTABINI YAZMIŞSIN ELTİCİİİİM.ASLINDA BÖYLE HEDİYELERE BİLE İHTİYACIN YOK AMA ALDIM İŞTEE'' dedimaklinialirimsmile okadar içim rahatladıki anlatamam size.artık cesaret edemez sanırım böyle bişey yapmaya...ben onun gibi olmak asla istemiyorum.ama bu derste ona yeter sanırım...akıllı duruyormu derseniz hayır.hala aynı.dün bu mevzuyu tam hallettim dedim bu seferde başka bir sebepten canımı sıktı.ama ALLAHın adaleti.o öyle yaptıkça hep kazanan ben ve nişanlım oluyor...
kalkıp asıl azgın sensin falan deyip ağız dalaşına girmeyTİecektiniz zaten.feyza ve deniz arkadaşım...ben kırmızı geceliği akıllansın diye almadım.ona söyleyeceklerime ön ayak olsun istedim.tabiki haklısınız o an cvp vermeliydim ama yanımızda büyüklerimiz vardı.onun yaptığı terbisizliği bende yapamazdım,büyüklerin yanında konuşulucak şeyler değil.bende demeyi bilirdim o an asıl azgın kim ortada diye ama yapamazdım.onun gibi alçalamazdım.okadar kınandıki orda bulunanlar tarafından.o günden sonra boş durmadım.nişanlım k.validemle konuştu ve eltim fazlasıyla fırça yedi bunun için.benm kırmızı bir gecelik almakla yapmak istediğim ona laf dokundurmaktı.içimde kalsın istemedim.cvp verilecek bir insan değil asla kendi.k.validemde hep der bana sen bulaşma ona bir terbiyesizliği yada yanlış davranışları olduğunda bana söyle yeter diye...ben bu saatten sonra onun için kılımı kıpırdatmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?