1.kendine abla mabla dedirtme.1yaş fark varmış niye abla diyorki.
2.arana mesafe koy azcık.ne bu dahada bekarsın.eltim meltim demeler falan,"gelin ata binmiş,ya nasib demiş"derler,daha elti melti değilsiniz ayrıca birden bu kadar samimi olup sana bu kadar lakayıt konuşmasına müsade etme derim.
3.çok samimi olma derim.kötü olma tamam ama demekki baya iyi anlaşıyorsunki sende onunla,bukadar yüz bulmuşta bu lafı etmiş.
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şeyAzar azar kader bize ne yazarsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile5 başka bi konudada,bende senin yazını görünce,senin gibi"tam yazacaklarımı yazmış"demiştim.bu konudada hemfikiriz canım.Ben de tam bunları yazacaktım yaa b kadar tesadüf olur, geçmişi okuyayım da öyle yorum yazayım demiştim senin yorumunu gördüm tatlım... Aynen katılıyorum...
Abla demekle saygı olmuyormuş demekki, boşuna abla dedirtmişsin kendine... Aranızda 1 yaş fark var yaa ne ablası...
Ayrıca siz daha ikinizde nişanlısınız ne eltisi, ne kaynanası ne görümcesi yaa.. bU KADAR SIKI FIkI OLMAYIN, Araya resmiyet saygı koymak istiyorsanız bu kadar sıkıfıkı olmayacaksınız... Çok samimiyet tez ayrılık getirir dememişler boşuna.....
Ayrıca bu tür laflara karşılık sizin usmanız saygıdan değil kabullenmekten de olur... Yani öyle de anlaşılbilir...
Niye o anda cevabını vermedin ki
Hemden diyecektin:
Ne münasebet nerden çıkardın bunu, ne azgınlığımı gördün diyecektin... susup kalacaktı.... Bir daha da böyle birşey söylemeye cesaret edemeyecekti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?