eltiniz herkesin içinde size azgın derse?....

eğer anlayacak kapasite varsa "eee.. üzüm üzüme baka baka kararır" der bende onu utandırırım

valla azgın heryere çekilebilcek bişey ben yerinde duramayan küçük kuzenime de azgın derim,bir kere de anlamını bilmeden annesinin yanında arkadaşıma '' iyice keş oldun sen'' demiştim,ben onu çilekeş'in kısaltması sanıyordum,meğersem argoymuş esrarkeş demekmiş sonra çok üzüldüm ama geri alamadım lafımı.

yazınızın başını okurken iyi niyetli olabilir dedim de,sonunu okuyunca o ihtimal daha yakın geldi,bence seni de kendine benzetmeye çalışıyor,güya seni gaza getirip seninde sevgilinle içli dışlı olmanı sağlayacak,ama ben o lafı yedirirdim ona,arkadaşlar güzel örnekler vermiş, ''valla senin azgınlıklarını izlemekten bize sıra gelmiyor ahahahayyyttt'' diyede bi gülücük atardım

aman aman uzak dur canım sen bu hatundan koy mesafeyi bitsin ..
bu nedir böyle aklı fikri afedersiniz ama hep başka yerlerinde... lmaz:

1.kendine abla mabla dedirtme.1yaş fark varmış niye abla diyorki.
2.arana mesafe koy azcık.ne bu dahada bekarsın.eltim meltim demeler falan,"gelin ata binmiş,ya nasib demiş"derler,daha elti melti değilsiniz ayrıca birden bu kadar samimi olup sana bu kadar lakayıt konuşmasına müsade etme derim.
3.çok samimi olma derim.kötü olma tamam ama demekki baya iyi anlaşıyorsunki sende onunla,bukadar yüz bulmuşta bu lafı etmiş.

ben olsam açık açık benimle milletin içinde bu şekilde konuşmandan hoşlanmıyorum ben senin kadar rahat değilim eğer böyle yapmaya devam edersen aramız bozulacak ve ben bunu istemiyorum derdim o da heralde anlar anlamazsa da araya mesafe koyarsın görüşmemeye çalışırsın

Ben de tam bunları yazacaktım yaa b kadar tesadüf olur, geçmişi okuyayım da öyle yorum yazayım demiştim senin yorumunu gördüm tatlım... Aynen katılıyorum...

Abla demekle saygı olmuyormuş demekki, boşuna abla dedirtmişsin kendine... Aranızda 1 yaş fark var yaa ne ablası...
Ayrıca siz daha ikinizde nişanlısınız ne eltisi, ne kaynanası ne görümcesi yaa.. bU KADAR SIKI FIkI OLMAYIN, Araya resmiyet saygı koymak istiyorsanız bu kadar sıkıfıkı olmayacaksınız... Çok samimiyet tez ayrılık getirir dememişler boşuna.....

Ayrıca bu tür laflara karşılık sizin usmanız saygıdan değil kabullenmekten de olur... Yani öyle de anlaşılbilir...
Niye o anda cevabını vermedin ki
Hemden diyecektin:
Ne münasebet nerden çıkardın bunu, ne azgınlığımı gördün diyecektin... susup kalacaktı.... Bir daha da böyle birşey söylemeye cesaret edemeyecekti...

kaydirigubbakcemile5 başka bi konudada,bende senin yazını görünce,senin gibi"tam yazacaklarımı yazmış"demiştim.bu konudada hemfikiriz canım.

Son düzenleme:
arkadaşlar bütün yazanlara teşekkür ederim en başta.hakikaten o gün cok sinirlerim bozuktu.bu arada bazı arkadaşlar demişki neden şimdiden görümcem eltim kaynım diyosun?cvp vereyim.nişanlıyım evet ama başka ne diyebilirimki onlara.görümceme uzaktan ablam eltimede uzaktan arkadaşımmı diycem anlamadım yani...bide eltim denen şahsın bana abla demesine gelince.ben istemedim aslında bana abla demesini.benm nişanlım onun nişanlısından büyüktür 6 yaş.hani nişanlıma abi diyor doğal olarak.k.validemde sen abisiniin eşi olcaksın sanada abla demeli dedi.yani bu onların kararıyla oldu.bide biliyorlar eltimi az cok,düşündülerki abi abla derse hareketlerinde daha bi dengeli olur belki diye ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....eltim nereeee denge nereeeeeeealsanaalsanasmile

net cevap ;kullandığın kelimelere dikkat et..
o bıdı bıdı yapmaya devam edecek..
son söz; uzatma..
kısa ve net ol bence..
eltin diye sevgi pıtırcığı olmanıza gerek yok diye düşünüyorum

Ben olsam senin gibi azgın olamam ki derdim.Ya valla sende herkesin içinde onu uyarmalısın,ama baktın düzelmiyor eşinin ailesine ben bu kızla muhatab olmak istemiyorum şahitsiniz uyardım beni bile bilir gerisi yalandır de geç.Bu insan dediğin gibi seni de kendisi ile aynıymış gibi göstermeye çalışıyor.Valla sana kolay gelsin şekerim böyle yontulmamışları yontmak çok zordur seni aşabilir aileden birisinden yardım almalısın

Kesinlikle sapik.. Biran evvel önce evlendirin tek cözüm o gibi..
Seninle ugrasmasina göz yumma.. onun haddine mi?

ya sadece ben değil herkes onun nasıl biriolduğunu biliyor zaten ama böyle kalabalıkta benm üzerime oyunlar oynaması beni cok kızdırıyor.bir ceza vercem ona ama ne hala beklemedeyim.o günden beridir görmedim daha ama gördüğüm ilk yerde yapcam yapacağımı....bu arada yarın doğum günü.öyle bir şey alıp vercemki ona,knuşmama bile gerek kalmıycak...aklinialirimsmile

aynen ne vericeksin..? Milletin icinde acmasin bari..
masumken sen kötü duruma düsme :))kaydirigubbakcemile3

Kimin azgın olduğu ortada bence,nişanlısının kucağına oturup öpüşen o,sana azgın diyor bir de...

Eltin olacak diye bu kadar yutma lafları bence.Orda cevabını verseydin kendinle karıştırdın galiba diye...

Uyuz olurum böyle densiz şeylere alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…