• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiniz size böyle davransa ne yapardınız ?

ervaduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
71
31
88
İstanbul
4 eltiyiz biri var ki düşman başına eve gelir giderdi kapıda karşılardık sadece kocami öperdi kV kb yanında espiri yapiyom adi altinda kötü gelin diye laf sokardi beni her fırsatta eşime kötülerdi esime bunun hareketleri normal değil dediğimde biz onla arkadaş gibiydik ondan öle boşver derdi kavga çıkardı şimdi eşimde bende konusmuyoz kavga esnasında eşime sen tercihini ondan yana yaptın tmm sen tercihini yaptın diye bağırdı kocamla barışmak istiyor ama ben kesinlikle istemiyorum bunun derdi başka bence konuşmadığimiz halde laf sokuyo beni kötülüyo millete ama Allah tan herkes kimin ne olduğunu biliyo ben bununla nasıl baş edebilirim ?

Tercıhını yaptın derken ne demek ıstemıs olabılır

Tercihini yaptin nedir ya, kaynana mi bu kadin? Sanki kiskanc erkek annesi gibi konusmus. Tabi seni secicek esin, bundan dogal ne var ki?

Sadece sana karsi mi boyle davranıyor. Diğer eltileriyle arasi Nasil?

4 eltiyiz biri var ki düşman başına eve gelir giderdi kapıda karşılardık sadece kocami öperdi kV kb yanında espiri yapiyom adi altinda kötü gelin diye laf sokardi beni her fırsatta eşime kötülerdi esime bunun hareketleri normal değil dediğimde biz onla arkadaş gibiydik ondan öle boşver derdi kavga çıkardı şimdi eşimde bende konusmuyoz kavga esnasında eşime sen tercihini ondan yana yaptın tmm sen tercihini yaptın diye bağırdı kocamla barışmak istiyor ama ben kesinlikle istemiyorum bunun derdi başka bence konuşmadığimiz halde laf sokuyo beni kötülüyo millete ama Allah tan herkes kimin ne olduğunu biliyo ben bununla nasıl baş edebilirim ?
Şu cümle çok mide bulandırıcı..
Eltinizin kocanızda gözü mü var? Off sorduğum sorudan kendim bilr iğrendim.
Barışmayın..

Eşinize karşı ilgisi var mıydı acaba zamanında, bilginiz var mı?

Ne demek ya tercihini yaptın nasıl diyebiliyo ya...sonuçta koca senin haspaya bak ya yok bide onu seçseydi...benim eltim 17 yaşında 1 yıldır evli koca askerde..benimki dicek ağzını yırtarım kocamda gözün var diye...ayy ben sinir oldum valla...seninki çirkefmiş valla...sende laf sok ona...ezdirme kendini..

Diğerleri de sevmez onu çok şükür benim tarafimdalar kocami benden kıskanıyo koskoca kadın 37 yaşlarında falan ben en küçük gelinim

Eşiniz size hunları nasıl söyletebiliyor ve bunca seyden sonra nasıl barışmak istiyor??
Sorun esinizde bence

Eee zaten görüşmüyormuşsunuz...
Artık sorun nedir?

Diğerleri de sevmez onu çok şükür benim tarafimdalar kocami benden kıskanıyo koskoca kadın 37 yaşlarında falan ben en küçük gelinim
Eşine geçmişten gelen bir ilgisi olablirmi acaba diye düşündüm açıkcası..barışma eşinide barıştırma..o sana laf söylerse sen 10 katını söyle gözünü korkut üste çık ezdirme kendini..densize bak ya sinir oldum okurken daha neler duycaz bakalim

Back
X