- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrica bu eltinin kocasi ne alemde eli armutmu topluyo sahip çıksa ya paçoz karısınaDiğerleri de sevmez onu çok şükür benim tarafimdalar kocami benden kıskanıyo koskoca kadın 37 yaşlarında falan ben en küçük gelinim
Bende oyle anladimben anlaamdimki olayi
eltiyin kocanda gozumu var yani ?
5 oldu bu eşinizin tavrını soruyorumBu eltim bu kavgada sonra kocasını ve çocuklarını esimden uzaklaştırdı oda uzuluyo eltim birine demiş niye kimse bizi xle baristirmiyo sinyal vermiş millet aralarını bulsun diye ama kocamla konussa benle konuşmaz biliyorum çünkü düşmanlık yapıyo çekmiyor beni yine aynı hareketleri yapacak biliyorum
Sen ortalığı karistiriyon dedi eltimde ben hangi lafını kime söylemişim de ortalığı karıştırdım dedi5 oldu bu eşinizin tavrını soruyorum
Tercihini yaptın dediğinde ne dedi ne yaptı??
Bu sana kaynananın ev aldığını haber veren eltin mi ?Canım allah seni korumuş kurtarmış o eltiden bunu böyle gör bikere kurtulduysan sakın bidaha bakma yüzüne bende küçük gelinim eltimle nişanlım benimde sıkı fıkıydı en başlarda ben tepkimi belli ettim eltim bana hatta ne dersi biliyomusunuz senin kocanın boxerlarını ben yıkayıp ütülerdim düşünebiliyormusunuz bi gün kaynanamdayız nişanlım duş alır her sabah kalktıgında huyudur yani bende havlu atıcam azcık aralayıp kapıyı elimi uzatıp o kadar yanı bı baktım kapı kitli o zamanlar yeni gelinim eltim döndü dediki normalde kitlemez ama sen geldin diye kitlemiş
EvetBu sana kaynananın ev aldığını haber veren eltin mi ?
Hangi lafını derken sizin mi eşinizin mi lafıni kastediyorSen ortalığı karistiriyon dedi eltimde ben hangi lafını kime söylemişim de ortalığı karıştırdım dedi
Demekki ona güvenme diye boşa dememişiz..kaynananla kötü olma onun yüzünden benden sana tavsiye.
Benimde aklimdan o gecti ama ismi aklima gelmemisti, hay aklinla bi yasa... Diger sayfalarida bi okuyum...yeni bir elti sedef vakası![]()