• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiniz size böyle davransa ne yapardınız ?

Evet sanırım yani
Eş barışmak istemese neden dert etsin ki
Elti istiyormuş ya eşle barışmayı bana eş de barışmak istiyor gibi geldi

Kesinlikle görüşme daha o nasıl.biridir ki senin yanında kocanı falan öpüyor.. Teyze, hala, kuzen olsa anlarım.. Ama evli barkli adamı yenge niye öper ne kadar mesafe koyarsan o kadar kafan rahat olur. Kocanada söyle barısmıcağını gördüğünüzde yol değistirin evliliğinizin ilerlemesi için açık ve net.

Bu tercihini yaptın kısmı çok manidar:KK57:

kendisini sizinle bir tutuyor bu durumda

Sen tercihini yaptin nedir yahu? Zamaninda eltiniz ya o ya ben dedi de esiniz sizi secti zaar.

Cok mide bulandirici asla barismayin uzak durun

Eşiniz ne diyor ondan bi bahsetseniz
Eltiniz öyle dediğinde o ne yaptı
Şimdi barışalım mı diyor??
Eğer eltinize ağzının payını vermişse sizde bakın hayatınıza boşverin eltiyi
Elti de kim oluyor

Bu eltim bu kavgada sonra kocasını ve çocuklarını esimden uzaklaştırdı oda uzuluyo eltim birine demiş niye kimse bizi xle baristirmiyo sinyal vermiş millet aralarını bulsun diye ama kocamla konussa benle konuşmaz biliyorum çünkü düşmanlık yapıyo çekmiyor beni yine aynı hareketleri yapacak biliyorum

Canım allah seni korumuş kurtarmış o eltiden bunu böyle gör bikere kurtulduysan sakın bidaha bakma yüzüne bende küçük gelinim eltimle nişanlım benimde sıkı fıkıydı en başlarda ben tepkimi belli ettim eltim bana hatta ne dersi biliyomusunuz senin kocanın boxerlarını ben yıkayıp ütülerdim düşünebiliyormusunuz bi gün kaynanamdayız nişanlım duş alır her sabah kalktıgında huyudur yani bende havlu atıcam azcık aralayıp kapıyı elimi uzatıp o kadar yanı bı baktım kapı kitli o zamanlar yeni gelinim eltim döndü dediki normalde kitlemez ama sen geldin diye kitlemiş

Bu eltim bu kavgada sonra kocasını ve çocuklarını esimden uzaklaştırdı oda uzuluyo eltim birine demiş niye kimse bizi xle baristirmiyo sinyal vermiş millet aralarını bulsun diye ama kocamla konussa benle konuşmaz biliyorum çünkü düşmanlık yapıyo çekmiyor beni yine aynı hareketleri yapacak biliyorum
5 oldu bu eşinizin tavrını soruyorum
Tercihini yaptın dediğinde ne dedi ne yaptı??

Boyle birinden korkulur uzak durmak ve eşini de uzak tutmak en iyisi

Canım allah seni korumuş kurtarmış o eltiden bunu böyle gör bikere kurtulduysan sakın bidaha bakma yüzüne bende küçük gelinim eltimle nişanlım benimde sıkı fıkıydı en başlarda ben tepkimi belli ettim eltim bana hatta ne dersi biliyomusunuz senin kocanın boxerlarını ben yıkayıp ütülerdim düşünebiliyormusunuz bi gün kaynanamdayız nişanlım duş alır her sabah kalktıgında huyudur yani bende havlu atıcam azcık aralayıp kapıyı elimi uzatıp o kadar yanı bı baktım kapı kitli o zamanlar yeni gelinim eltim döndü dediki normalde kitlemez ama sen geldin diye kitlemiş
Bu sana kaynananın ev aldığını haber veren eltin mi ?

Önemli olan seni yataginin biti dislemesin canim .. Esinde konusmuyormus zaten hic takma bence .. susmak en buyuk cevaptir . Hic tkma onu kendini degerli hissetmesin .. Elin kizi icin canini skmana degmez sen esine bak bosver gitsin ..

Back
X