• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiniz size böyle davransa ne yapardınız ?

Demekki ona güvenme diye boşa dememişiz..kaynananla kötü olma onun yüzünden benden sana tavsiye.
Şekerim ben şu kiraya çıkayım başka bişey istemiyorum kaynanamla yapamam gerçek bi kaynana paçayı kurtarsam arayada biraz mesafe tamam yoksa benden çıkmaz

Sen ortalığı karistiriyon dedi eltimde ben hangi lafını kime söylemişim de ortalığı karıştırdım dedi
Eşine karşı tavrını koy,kesinlikle barışmanı istemiyorum bende barışmıyorum de aslada evine sokma o kadını sende gitme..eşin kardeşiyle görüşmek isterse görüşsün o kadinla barismasin asla

Hacı kocamı öperdi ne demek ya :KK57:sıkıntılı durum çok dikkat etmek gerek Allah muhafaza!!

Şekerim ben şu kiraya çıkayım başka bişey istemiyorum kaynanamla yapamam gerçek bi kaynana paçayı kurtarsam arayada biraz mesafe tamam yoksa benden çıkmaz
Ben ilk önyargıyla yaklaştım sanirim biraz kusura bakma fakat tam bilmiyorum kaynanani simdi anlattigina göre iyi bir insan ev almis sizi düşünmüş vs vs ama dışı seni yakar içi beni hesabı.iyi biri degilse kiraya çık mutlaka

Ben ilk önyargıyla yaklaştım sanirim biraz kusura bakma fakat tam bilmiyorum kaynanani simdi anlattigina göre iyi bir insan ev almis sizi düşünmüş vs vs ama dışı seni yakar içi beni hesabı.iyi biri degilse kiraya çık mutlaka
Est. Olurmu sonuçta birbirimizi tanımıyoruz yasadıklarımızı bilmiyoruz tam anlamıyla birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ve bu bence güzel birsey iyki varsınız kafam rahatladı

eşinizin barışması başlı başlı başına bi hata olur kesinlikle barışmayın. benim eltim kocamı öpse kalkar ağzını kırarım altında bişey ararım valla. Annem gelin olduğnda amcam 4 5 yaşlarındaymış şimdi koskocaman evli adam böyle hareketler görmedim annem amcamı büyüttüğü haldeeee çok şaşırtıcı gerçekten neden sizi eşinizden kıskansın ki saçmalığa gel yani uzak durun bence görüşmeyin kadın tehlikeli açıkçacı

Bizi daha önce barışmak için eve cagirmislardi abimdir büyüğümdur dedi gittik olayı anlattık abi de kavga nedenlerini bi kenara koydu karısı ne dediyse onu tekrarladi yani ne demişte kime ne laf soylemiste ortalığı karistirmis esimde demedi senin karın benim karimi bana kotuluyo kıskançlık yapıyo kapıyı çarpıp cikmistik

Bizi daha önce barışmak için eve cagirmislardi abimdir büyüğümdur dedi gittik olayı anlattık abi de kavga nedenlerini bi kenara koydu karısı ne dediyse onu tekrarladi yani ne demişte kime ne laf soylemiste ortalığı karistirmis esimde demedi senin karın benim karimi bana kotuluyo kıskançlık yapıyo kapıyı çarpıp cikmistik
Eşiniz hiçbir konuda eltinize ters düşecek birşey söyleyemiyor
Bunu anladikta nedennn??

Est. Olurmu sonuçta birbirimizi tanımıyoruz yasadıklarımızı bilmiyoruz tam anlamıyla birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ve bu bence güzel birsey iyki varsınız kafam rahatladı
Umarim istediginiz gibi olur hersey..hic üzülmeyin sonradan üzülceginize simdi netleştirin bazı şeyleri..dedigim gibi eltinizede güvenmeyin simdi size destek olur yarin öbür gün bisey olunca aradan çekilir kaynanada senin eve damlar ondan sonra..evini tut eşyanı aldir yapamicaksada nışanlın ertele derim ben tavrin net olursa o da yapmak zorunda kalir diye dusunuyorum..erkek kismini fazla rahata alistirmican sorumlulugunu bilmesi lazim..sonra kavga cikinca evde erkekler amann neyi paylasamiyonuz kavga etmeyin diyolar cekiliveriyolar kenara ondan sonrada elti,kaynana,görümce,gelin birbirine giriyo herkes

Eşim 4 son numara eltim 2 numaranın karısı eşim ilkokuldayken aynı mahallede komsular arada 7 yaş falan fark var beraber buyumusler falan ondan arkadaş gibilerdi büyük eltimede böyle davranmis opmeler falan ama adam ben bayanlarla sadece tokalasirim bidaha opme deyip mesafe koymuş benimki yapmadı işte

4 eltiyiz biri var ki düşman başına eve gelir giderdi kapıda karşılardık sadece kocami öperdi kV kb yanında espiri yapiyom adi altinda kötü gelin diye laf sokardi beni her fırsatta eşime kötülerdi esime bunun hareketleri normal değil dediğimde biz onla arkadaş gibiydik ondan öle boşver derdi kavga çıkardı şimdi eşimde bende konusmuyoz kavga esnasında eşime sen tercihini ondan yana yaptın tmm sen tercihini yaptın diye bağırdı kocamla barışmak istiyor ama ben kesinlikle istemiyorum bunun derdi başka bence konuşmadığimiz halde laf sokuyo beni kötülüyo millete ama Allah tan herkes kimin ne olduğunu biliyo ben bununla nasıl baş edebilirim ?
Güler geçer içine de bade koyardım :KK45: belli ki denge sorunu var kadının ağzı torba değil maalesef . Dikkate bile alma. Ne demiş ünlü halk ozanımız KOYVER GİTSİN :KK14::KK14:

Umarim istediginiz gibi olur hersey..hic üzülmeyin sonradan üzülceginize simdi netleştirin bazı şeyleri..dedigim gibi eltinizede güvenmeyin simdi size destek olur yarin öbür gün bisey olunca aradan çekilir kaynanada senin eve damlar ondan sonra..evini tut eşyanı aldir yapamicaksada nışanlın ertele derim ben tavrin net olursa o da yapmak zorunda kalir diye dusunuyorum..erkek kismini fazla rahata alistirmican sorumlulugunu bilmesi lazim..sonra kavga cikinca evde erkekler amann neyi paylasamiyonuz kavga etmeyin diyolar cekiliveriyolar kenara ondan sonrada elti,kaynana,görümce,gelin birbirine giriyo herkes
eltim bana laf taşıdı çünkü kaynanasını istemedi bende o evde oturmayı artık istemedim e be oldu olay bende biteceği için hem bem mutlu oldum hem o olsun ben iyi olayımda o kötü bile olsa ben yşne iyiliğini düşünücem kötülükle bişey elde edemem

Back
X