Eltisinden çekenler...

ahbitanem

çok zor
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
665
1
116
Diğer
of of benim çektiğim öyle birikti ki iki senedir böyle, eltimin çirkefliği sürekli gürültü var bizim apartmanda huzur yok, kayınvaldemden bana sıçradı eltimle kavgaları, gürültülerini duymamak imkansız, dayanılmaz hale geldi, geceyarısı bile kapılar çarpılıyor, yetmiyor dolap kapakları, besbelli kasti çünkü defalarca, eşimle uykumuzdan uyanıyoruz. benim yaşadıklarıma benzer sorunlar yaşayan eltisinden çekenler varmı? sizler neler yaptınız, nasıl davrandınız veya davranıyorsunuz?

valla ben eltimden değil ama kaynımdan çekiyorum hatta çekemiyorum boşanmaya karar verdik

Keşke o düzeye gelmeseymiş bence kuru ekmek kuru soğan ye o evden çık bu stres ile birsürü hastalık ortaya çıkıynr en çok yakalanma oranı panik atak, depresyon radikal karar alman gerekiyorsa her ikisinide döv derim ben nasılsa aran bozuk laftan ve halden anladıkları yok

aaaaaaaaaaaaa!!

ema1 olmaz olmuyor işte dövemem yapamam, eltimi dövesim var ama döversem herşey daha da kötüleşir, çünki çirkefin önde gideni inaçtı, herzaman onun yaptığı doğru yanlış olsa bile, hertürlü terbiyesizliğini herkez çekmek zorunda, hastamıdır nedir, davranışları normal değil

Punchshe durumunu bilmiyorum ama çok üzüldüm, başka bir çözüm yolu yokmu sizin için

valla bir çözüm yolu bulamadık çünkü bulmak istemiyor eşim...
neyse canım ya birşey diyeyim mi
eğer yapabiliyorsan umursama..
onlar kavga ederken çok sesleri geliyorsa aç müziği son ayara duyma..
dahada siniri bozulacaktır görürsün

çözümü olmuyor ki bazı şeylerin, elden ne gelir, napim, duymuyorumdeğişmek istemiyor ki dik kafalı elti bozuntusu

yukarda konu actim bir bak istersen ve tum yorumlari oku

allah 2mizede sabir versin

cok benzesiyor durumumuz

Valla benimde eltim var daha yeni :) dugunleri yazin olacak
dusunuyorumda ne zarari olur bu kizcagizin bize?
belkide aramizda mesafe oldugundan ve hasir nesir olmayacagimizi bildigim
icin boyle rahat dusunuyorum..
ayni binada otursak tatsizliklar olurmuydu bilmiyorum..
ama ben fazla kendi havamda oldugum icin ne bulasir nede bulastirirdim..
biraz hosgoru biraz mesafe her zaman iyi gelecektir
ama is inada bindimiydi hos olmayan durumlar cikabilir

Canım, eltin kayınvalidenle birlikte mi yaşıyor?
Herhangi bir komşunun kavga ettiğini varsay, sizi bulaştırmadıkalrı müddetçe neden kafana takıyorsun ki?
Sana kavgalarını anlatırlarsa çok net bir şekilde "ben bilmem, yorum yapmam uygun olmaz" de, taraf tutma, ilgilenme, dinleme..

eltim alt katta orta katta kayınvalidem ben onun üstünde oturuyorum gürültü yapıyorlar, duymuyorum diyorum ya, banada sıçrıyor kavgaları çünkü kayınvaldem sinirlenince sabah eşim işe gittikten sonra yatak odamın altındaki odada kapı çarpıyor ama yinede duymuyorum umursamıyorum zaten ben erken kalkarım ama tuvalete bile kalkmıyorum yatıyorum, cevap da vermiyorum, aman aman benden uzak olsunlar

yani seni uyandırmaya mı çalışıyor k.validen? Belki sadece eltine yönelik davranışlardır?

yani seni uyandırmaya mı çalışıyor k.validen? Belki sadece eltine yönelik davranışlardır?

bilemiyorum tam olarak ama evet uyanmam için başka neden olabilir ki, aman boşver diyorum şuan bile içimden konuşmaya değmez, eltimin çocukları var okula gidiyorlar sesleri geliyor bi yandan o yüzden onlar kalkmış oluyorlar saat 8 de, gerçi gürültüler sabah saat 7 olmadan başlıyor, 6 buçukta eşim işe gitmek çıkar hersabah, gürültü geliyor ama yarı uyku halindeyim uyumaya devam ediyorum,boşver

kayınvalidem evden kaçtı, kayınpederim binayı satmaya niyetli ama gelgelim bizim kaçık elti değişir mi ruh hastası deli burdan ona

kayınvalidem evden kaçtı, kayınpederim binayı satmaya niyetli ama gelgelim bizim kaçık elti değişir mi ruh hastası deli burdan ona

kayınvaliden evden mi kaçtı ?? ay ne oldu anlat bi yahu...
şimdi baştan başlayalım senin elti kaçık o en alt katta oturuyor ama neden kayınvaliden kaçıyor yüz vermesin okadar olsun bitsin anlamadım anlat biiiii:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…