of of benim çektiğim öyle birikti ki iki senedir böyle, eltimin çirkefliği sürekli gürültü var bizim apartmanda huzur yok, kayınvaldemden bana sıçradı eltimle kavgaları, gürültülerini duymamak imkansız, dayanılmaz hale geldi, geceyarısı bile kapılar çarpılıyor, yetmiyor dolap kapakları, besbelli kasti çünkü defalarca, eşimle uykumuzdan uyanıyoruz. benim yaşadıklarıma benzer sorunlar yaşayan eltisinden çekenler varmı? sizler neler yaptınız, nasıl davrandınız veya davranıyorsunuz?
Keşke o düzeye gelmeseymiş bence kuru ekmek kuru soğan ye o evden çık bu stres ile birsürü hastalık ortaya çıkıynr en çok yakalanma oranı panik atak, depresyon radikal karar alman gerekiyorsa her ikisinide döv derim ben nasılsa aran bozuk laftan ve halden anladıkları yok
Punchshe durumunu bilmiyorum ama çok üzüldüm, başka bir çözüm yolu yokmu sizin için
of of benim çektiğim öyle birikti ki iki senedir böyle, eltimin çirkefliği sürekli gürültü var bizim apartmanda huzur yok, kayınvaldemden bana sıçradı eltimle kavgaları, gürültülerini duymamak imkansız, dayanılmaz hale geldi, geceyarısı bile kapılar çarpılıyor, yetmiyor dolap kapakları, besbelli kasti çünkü defalarca, eşimle uykumuzdan uyanıyoruz. benim yaşadıklarıma benzer sorunlar yaşayan eltisinden çekenler varmı? sizler neler yaptınız, nasıl davrandınız veya davranıyorsunuz?
Canım, eltin kayınvalidenle birlikte mi yaşıyor?
Herhangi bir komşunun kavga ettiğini varsay, sizi bulaştırmadıkalrı müddetçe neden kafana takıyorsun ki?
Sana kavgalarını anlatırlarsa çok net bir şekilde "ben bilmem, yorum yapmam uygun olmaz" de, taraf tutma, ilgilenme, dinleme..
eltim alt katta orta katta kayınvalidem ben onun üstünde oturuyorum gürültü yapıyorlar, duymuyorum diyorum ya, banada sıçrıyor kavgaları çünkü kayınvaldem sinirlenince sabah eşim işe gittikten sonra yatak odamın altındaki odada kapı çarpıyor ama yinede duymuyorum umursamıyorum zaten ben erken kalkarım ama tuvalete bile kalkmıyorum yatıyorum, cevap da vermiyorum, aman aman benden uzak olsunlar
yani seni uyandırmaya mı çalışıyor k.validen? Belki sadece eltine yönelik davranışlardır?
kayınvalidem evden kaçtı, kayınpederim binayı satmaya niyetli ama gelgelim bizim kaçık elti değişir mi ruh hastası deli burdan ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?