Aynen benim eltmde.Ama Allah'tan ara sıra gelirler.Bizim bir üst kat onların.Geldiklerinde de eşimin abisi sabah çıkar içmeye akşama kadar içer orda burda ayyaş adam.Karısı da misafirleri gelir yedi apartman duyar seslerini gürültülerini.Balkondan 2 blok ötedeki arkadaşıyla konuşur bütün mahalle duyar.Oda yetmez kapılar birbirine çarpar sabah akşam güüüm-patt!!!Nasıl bir apartmanda yaşıyor kendisi anlamadım.Yada dağdan inme sanırım kendisi.
Hiç bir insan balkonda odun kesermi baltayla?Benim eltim müzeliktir yapar
Testere ve balta seslerini hiç eksik etmez kulaklarımızdan sağolsun
Aynen benim eltmde.Ama Allah'tan ara sıra gelirler.Bizim bir üst kat onların.Geldiklerinde de eşimin abisi sabah çıkar içmeye akşama kadar içer orda burda ayyaş adam.Karısı da misafirleri gelir yedi apartman duyar seslerini gürültülerini.Balkondan 2 blok ötedeki arkadaşıyla konuşur bütün mahalle duyar.Oda yetmez kapılar birbirine çarpar sabah akşam güüüm-patt!!!Nasıl bir apartmanda yaşıyor kendisi anlamadım.Yada dağdan inme sanırım kendisi.
Hiç bir insan balkonda odun kesermi baltayla?Benim eltim müzeliktir yapar
Testere ve balta seslerini hiç eksik etmez kulaklarımızdan sağolsun
aynen canım yasabah akşam güüümpatt!!! seninle aynı şeyleri çekiyoruz kardeşim, napçez bu dağdan inmelerle
menekşe eltin sürekli sizin üst katta kalmıyor dönem dönem eve bakmaya geliyor senin anlattığına göre ben öyle anladım? öyleyse sen benden iyisin, boşver kısa dönemde o kadarınıda duymayı verirsin.
hiç gidip geliyomusunuz hani iletişim babında nasıldır..
ne bileyim ben öyle şeyler yapsamn utanırım kimseye gidip gelemem(en azından gelmiyorsa bunada şükür)
sen küçük gelinsin anlaşılan.. çözemedin mi bu aileyle problemi neymiş??..
kayınpederle falan hiç sohbet etmiyonmu yakınıyomu adam belki ağzından kaçırır derdinin ne olduğunu
Benim 3 tane eltim var üzerinize afiyet millet bir tane ile ugrasamazken bende 3 tane :84:
bu kadınla kimse başa çıkamadı kendi evimizden ayrılıp kiraya çıktık, şimdi eşim beni suçluyor boşanıyoruz, en çok onu kendi ailesinin evinden ayrılmış olmakla suçluyor, soran arkadaşlara bizim en büyük sorunumuz boşanmamızın nedeni bu, peki sizce insan bu sebepten karısını boşamaya kalkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?